/ Moottorit & voimansiirto

Moottorit & voimansiirto

John Deere -moottorit ja -voimansiirto

Koska John Deere'n juuret ulottuvat useiden vuosikymmenien päähän maatalouslaitteiden valmistukseen, sitä pidetään usein ensisijassa maatalousteollisuuden päätekijänä. Monet unohtavat, että John Deere on maailmanlaajuisesti johtava myös maansiirron alalla ja tarjoaa täyden valikoiman laitteita ja osia, sekä työkoneiden dieselmoottoreita, joiden teho on 36 - 448 kW (49 - 600 hv).

Moottorit & voimansiirrot Me John Deerellä omaamme yli 85 vuoden kokemuksen ja asiantuntemuksen työkoneiden moottoreista. Vuodesta 1949 lähtien olemme suunnitelleet ja valmistaneet yli 5 miljoonaa dieselmoottoria ja olemme luoneet yli 4000 John Deere -jälleenmyyjän verkoston, joka tarjoaa moottoreiden huoltoa ja tukea. John Deere -moottorit valmistetaan eri tehtailla ympäri maailmaa: Saranissa (Ranskassa), Waterloossa (USA:ssa), Toreonissa (Meksikossa), Punessa (Intiassa) ja Rosariossa (Argentiinassa).

John Deere on johtavassa asemassa maailmanluokan dieselmoottoreiden kehittämisessä ja niiden integroimisessa työkoneisiin. John Deere -moottoreita toimitetaan yli 700 laitevalmistajalle ympäri maailmaa käytettäväksi maansiirto-, meri-, maatalous- ja metsäkoneisiin, kompressoreihin, generaattoreihin, kastelupumppuihin ja maakaasukäyttöisiin ajoneuvoihin. John Deere valmistaa myös voimansiirron komponentteja.
Emissions solutions from John Deere

John Deere -päästöratkaisut

Olemme käyttäneet dieseliä voimanlähteenä jo yli 50 vuotta, nyt teollisuutemme on löytänyt uuden kiihdyttäjän - nopeasti muuttuvat päästöstandardit.

Lue lisää päästöistä

Moottoreiden jälleenmyyjä

Masino Oy
Voimansiirto/Power Transmission
Kärkikuja 3
01740 Vantaa
Sähköposti: myynti@masino.fi
Puh: 010 8345 500
Fax: 010 8345 501
www.masino.fi