/ Metsäkoneet

Metsäkoneet

H413-harvesteripää

Uusilla harvesteripäillä uutta pitoa puunkorjuuseen

Uusimmat 400-sarjan harvesteripäät H413 ja H415 tuovat vahvaa pitoa puunkorjuuseen.

Katso uudet harvesteripäävideot.

Mukavassa ohjaamossa viihtyy

Mukavassa ohjaamossa on helppo viihtyä

John Deere on investoinut useita vuosia kuljettajan työympäristön kehittämiseen. Vakaavan ja pyörivän ohjaamon ansiosta koneiden työympäristö on ergnomialtaan erinomainen.

Katso lisätietoja E-mallien ohjaamosta.

Pidämme koneesi työssä.

Tuottavuus ja käyttöaste tuovat kokonaiskannattavuutta

Koneiden ja laitteiden lisäksi John Deere investoi palveluihin. Käytössäsi on kattava ja asiantunteva omien asiakaspalvelukeskuksien sekä sopimushuoltokorjaamojen verkosto ja useita TimberCare-tuotteita, joiden avulla koneen tuottavuus ja käyttöaste on mahdollista pitää kaiken aikaa mahdollisimman korkeana.

Palvelumme ovat ulottuvillasi.
Käytetty kone voi olla hyvä vaihtoehto uudelle.

Käytetyt koneet

Käytetty kone voi joissakin tilanteissa olla paras ratkaisu. Jos tarvitset lisää kapasiteettia, mutta et halua investoida uuteen, voit löytää sopivia vaihtoehtoja käytettyjen koneiden tarjonnastamme. Kattavan verkostomme avulla voimme tarjota useita eri-ikäisiä ja –hintaisia merkkejä ja malleja kattamaan monenlaisia tarpeita.

Etsi käytettyjä koneita
John Deere’n päästöratkaisut

Päästöt

Viranomaiset ovat asettaneet tiukkoja vaatimuksia maastokulkuisten koneiden päästöjen rajoittamiseksi. John Deere on kehittänyt maastokulkuisia koneita varten EGR ja VGT-teknologiaa PowerTech-moottoreihinsa, ja tämän menestyksekkään kehitystyön pohjalta on hyvä jatkaa.

Päästöratkaisut ympäristön vuoksi