RTKTäsmäviljelyteknologia

  • Täydellinen toistettavuus
  • Erittäin tarkka
  • Nopea signaalin kytkentä
PLACEHOLDER ALT TEXT

RTK: Äärimmäinen tarkkuus ja toistettavuus

RTK on paras ratkaisu täsmäviljelyyn, kun tarvitaan tarkkuutta, toistettavuutta ja lyhyt sisäänvetoaika, ja globaalin navigointisatelliittijärjestelmän siirtymä eliminoituu.

Pitkän aikavälin toistettavuus ja alle 1 minuutin sisäänvetoaika
RTK:ta käytettäessä pellon rajat tarvitsee tallentaa vain kerran. Jos tätä toistettavuutta tarvitaan esim. lohkon ohjaukseen, et varmaankaan halua tallentaa rajoja joka vuosi. Säästät aikaa joka päivä: täysi RTK-tarkkuus on aina saatavilla aivan alusta lähtien. Se kestää alle minuutin!

Mobile RTK 4G LTE -modeemi

Mobile RTK 4G LTE -modeemi

Yksikertaisesti edistynein, integroiduin ja tehokkain tapa käyttää RTK:ta. Signaali on yhteensopiva Mobile RTK 4G LTE -modeemimme kanssa ja vastaanottoon voidaan käyttää integroitua JDLink-järjestelmiämme – erillistä modeemia, dataliittymää (SIM-kortti) tai Mobile RTK -käyttöoikeutta ei tarvita.

Radio-RTK

Radio-RTK

Radio-RTK käyttää pellolla tai pellon lähellä olevia tukiasemia. GPS- ja GLONASS-satelliittikonstellaatioita tarkkaillaan jatkuvasti ja korjataan, jolloin saavutetaan suuri +/- 2,5 cm vaakasuora ajotarkkuus. Tämä on erinomainen ratkaisu avoimeen maastoon, kun tukiasemaan on hyvä suora näkyvyys.

* Mobiili-RTK on RTK-lisäteknolgia, joka on saatavana tietyissä maissa