JDLinkTäsmäviljelyteknologia

  • John Deeren telemetriikkajärjestelmä JDLink
  • Visualisoi ja vertaile John Deere -kalustosi tai jopa usean John Deere Operations Center -toimintokeskuksen koneiden toimintaa.

Tosiaikaisten konetietojen tehokas esitys

Tosiaikaiset konetiedot kertovat koneen toiminnasta ja mahdollistavat koneen optimoinnin. Voit nähdä kaikkialla ja aina koneen tosiaikaisten tietojen (esim. polttonesteen kulutus tai moottorin kuorma) lisäksi koko kaluston koneiden paikat.

John Deere -koneiden vikakoodit mahdollistavat ennakoivan huollon reaaliaikaisesti ja auttavat siten alentamaan merkittävästi koneesi huoltokustannuksia.

Machine Analyzer

Machine Analyzer

Machine Analyzer -sovellus visualisoi koneistasi tallennetut tiedot.

Agronomiset tiedot John Deeren koneiden näytöistä

John Deere käyttää omaisuustietomuotoa agronomisten dokumentaatiotietojen reaaliaikaiseen* synkronointiin Operations Center -toimintokeskusorganisaation kanssa. Tietopaketti lähetetään Operations Center -toimintokeskukseen 30 sekunnin välein. Synkronointi mahdollistaa työn reaaliaikaisen seurannan Operations Center Mobile-mobiilisovelluksissa. Generation 4 -näytöt mahdollistava ajantasaisen tietojen synkronoinnin – ne on integroitu John Deere koneisiin ja ne ovat saatavana yleisratkaisuna muun merkkisiin koneisiin.