TEE ENEMMÄN. TAKUUVARMASTI.

TEE ENEMMÄN.
TAKUUVARMASTI.

Polttoainetakuu

Laajenna kaikkiPienennä kaikki

Todelliset polttoainekustannukset

JDLinkin ansiosta saat tarkat tiedot polttoaineenkulutuksesta ja juoksevista kuluista. Tämä teknologia auttaa myös jälleenmyyjiämme neuvomaan käyttäjiä koneiden hoidossa.

Tutkimustemme mukaan polttoaine on suurin yksittäinen juokseva kustannus: se muodostaa tyypillisesti jopa puolet traktorin omistuskustannuksista neljän vuoden ajanjaksolla.

 

Oikean traktorin valinta

Polttoainetehokkaan traktorin valitseminen on ensimmäinen vaihe polttoainekulujen vähentämisessä. Moottorien tekniset tiedot voivat olla harhaanjohtavia. Tärkeää on se, miten tehokkaasti voimaa siirretään maahan ja voimanottoakseliin. John Deere suunnittelee ja valmistaa monia voimansiirtokomponentteja. Se tarkoittaa, että voimme taata, että yksittäiset komponentit toimivat yhdessä vaivattomasti minimoiden tehonmenetykset ja maksimoiden polttoainetehokkuuden.

 


7R kokonaishyötysuhde jopa 95 %
DLG Powemixtest nro:  2014-0437; 10.2014; www.dlg-test.de

 

  1. Kompakti jäähdytysjärjestelmä ja erinomainen ilman virtaus optimoi koneen tehon ja polttoainetalouden.
  2. Voiman - DirectDrive, e23 PowerShift ja AutoPower - suuri hyötysuhde minimoi häviöt.
  3. Akselirakenne ja leveät renkaat siirtävät enemmän tehoa maahan.

DLG on riippumaton organisaatio, joka on testannut maatalouskoneita yli 50 vuoden ajan. DLG:n PowerMix-testissä mitataan tarkka polttoaineenkulutus 14:ssä erilaisessa työkuormatilanteessa, esimerkiksi voimanotto-, hydrauliikka- ja kuljetustilassa.

 

* John Deeren vuonna 2018 DLG-kuljetustestin perusteella tekemä sisäinen laskelma. Kilpailijoiden keskiarvo on laskettu DLG Powermix -testin (40 000) tuloksissa g/kWh-keskiarvona. Keskiarvo kerrottuna vastaavan JD-mallin DLG Powermix -testissä (40 000) tuottamalla teholla. Oletukset: dieselkustannus = 1 €/l, DEF-kustannus = 0,7 €/l, dieselin tiheys = 0,8247 g/ml, DEF-tiheys = 1,09 g/ml. Vain FT4-traktorit on otettu huomioon kilpailijoiden keskiarvoa laskettaessa. 6215R vs. Fendt 720, Case IH Puma 240 ja New Holland T7.230. 7310R vs. Fendt 939, Case IH Optum 300 ja NH T7.315 HD. 8400R vs. Fendt 939 ja Case IH Magnum 380;

Polttotehokkuuden mittaaminen

Älä luota ainoastaan meidän sanaamme traktorisi polttoaineenkulutuksesta äläkä käytä aikaa sen kirjaamiseen. Kaikista JDLink-etävalvonnalla varustetuista traktoreista saadaan tiedot muun muassa polttoaineenkulutuksesta, moottorin kuormituksen hyödyntämisestä ja tyhjäkäyntiajasta.

Jotta voit seurata traktorin polttoaineenkulutusta, luo tili Toimintokeskukseen osoitteessa myjohndeere.com. Voit myös käyttää mobiilisovellusta matkapuhelimellasi. Näin voit selvittää yhdessä jälleenmyyjän kanssa, miten polttoainetehokkuutta voi parantaa.

 

Polttoaineen säästövinkkejä kuljetusajoon

Tarkista rengaspaineet säännöllisesti
Useissa tutkimuksissa on havaittu, että polttoaineenkulutus voi nousta jopa 15 %, jos rengaspaine on väärä. Rengasvalmistajat neuvovat nostamaan painetta 0,4 baarilla kuljetusta varten, jotta vierintävastus ja samalla polttoaineenkulutus vähenee.

Käytä satelliittipaikannusta
Pääset joka kerta oikealle pellolle. Vältät tarpeettomat ajot, polttoainetta säästyy ja saat työt tehtyä nopeammin.

Optimoi lisäpaino
Tiesitkö, että jokainen tarpeeton lisäpainotonni kasvattaa polttoaineenkulutusta yhdellä litralla tuntia kohden? Tarkasta traktorin tasapainot ja varmista, ettei kyydissä ole liikaa painoa.

Aja tasaisesti
Nopeat kiihdytykset ja jarrutukset tuhlaavat polttoainetta. Pidä nopeus tasaisena mahdollisuuksien mukaan ja pyri välttämään äkillisiä pysähdyksiä ennakoimalla esteet ja vaaranpaikat.

 

Ohjelman säännöt

Polttoainetakuuohjelma on voimassa ja saatavilla vain kampanjaan osallistuvilta John Deere -jälleenmyyjiltä aikavälillä 1.11.2020 – 31.10.2021 kaikkiin uusiin, aiemmin myymättömiin 6R- (6-sylinterinen), 7R- ja 8R-sarjan traktoreihin, jotka ostetaan tai vuokrataan näiden päivämäärien välisenä aikana. Ohjelmaan osallistuminen edellyttää erillistä rekisteröitymislomaketta John Deere -jälleenmyyjän kautta. Takuuohjelma koskee pelto- ja kuljetusajoa (yli 20 km/h) JDLinkin tarjoamien tietojen mukaisesti.

Kannustin on voimassa traktorin ensimmäisen omistusvuoden ajan. John Deere hyvittää kuljetusajon keskimääräisen polttoaineenkulutuksen ja polttoaineenkulutuksen tavoitetason erotuksen. Jos kulutus on tavoitetasoa suurempi, hyvitys perustuu ylimääräisten polttoainelitrojen määrään. Jos se on tavoitetasoa pienempi, hyvitys perustuu säästyneiden polttoainelitrojen määrään jaettuna kahdella. Hyvitys on enintään 3 000 €.

Ohjelmaan osallistuminen ei ole pakollista, mutta se on tehtävä samana päivänä kun traktori toimitetaan käyttäjälle. Jälleenmyyjä voi tarjota samalla myös FarmSight-palvelupakettia ja tukea JDLink-järjestelmän käyttöön traktorissasi.2

 


Jälleenmyyntiarvon laskeminen

Kilpailevan merkin keskimääräisissä verkkojälleenmyyntihinnoissa1 on nähtävissä keskimäärin 12 €/h:n arvonlasku.

Keskimääräiset verkkojälleenmyyntihinnat1 osoittavat, että John Deeren 200 hevosvoiman traktorit säilyttävät arvonsa paremmin kuin muut merkit. Arvonlasku on noin 2 €/h pienempi.

1John Deeren sisäinen laskelma vuodelta 2017, perustuu Agriaffaires-, Traktorpool- ja Mascus-sivustoilta kerättyihin tietoihin (huhtikuu/toukokuu 2017). Molemmat arvonlaskukuvaajat ovat seurausta epälineaarisen monimuuttujaregression käytöstä. Laskelmat suurirunkoisille 6R-malleille ja vastaaville kilpailijoiden malleille. Hankintahinnaksi on oletettu 130 000 €. Käyttömääräksi on oletettu 1000 h/vuosi 4 vuoden ajan. http://www.agriaffaires.com; www.traktorpool.de; www.mascus.com.

2Polttoainetakuuohjelma on voimassa ja saatavilla vain kampanjaan osallistuvilta John Deere -jälleenmyyjiltä aikavälillä 1.11.2020 – 31.10.2021 kaikkiin uusiin, aiemmin myymättömiin 6R- (6-sylinterinen), 7R- ja 8R-sarjan traktoreihin, jotka ostetaan tai vuokrataan näiden päivämäärien välisenä aikana. Ohjelmaan osallistuminen edellyttää erillistä rekisteröitymislomaketta John Deere -jälleenmyyjän kautta. Takuuohjelma koskee pelto- ja kuljetusajoa (yli 20 km/h) JDLinkin tarjoamien tietojen mukaisesti. Kannustin on voimassa traktorin ensimmäisen omistusvuoden ajan. John Deere hyvittää kuljetusajon keskimääräisen polttoaineenkulutuksen ja polttoaineenkulutuksen tavoitetason erotuksen. Jos kulutus on tavoitetasoa suurempi, hyvitys perustuu ylimääräisten polttoainelitrojen määrään. Jos se on tavoitetasoa pienempi, hyvitys perustuu säästyneiden polttoainelitrojen määrään jaettuna kahdella. Hyvitys on enintään 3 000 €. Pyydä lisätietoja liittymisestä John Deere -jälleenmyyjältä.