Operations Center

Säästä aikaa

Hallitse koneita

Älykkäämpiä päätöksiä

Jaa älykkyys

Palvele asiakkaita

UUTTA - Digitaalinen kenttäkirja

UUTTA - Digitaalinen kenttäkirja

Nyt voit lisätä kaikki valmiit työsi suoraan sovellukseemme, jossa se on turvallisesti tallennettu yhteen paikkaan ja helposti saatavilla miltä tahansa laitteelta milloin tahansa.

UUTTA - ISOXML-tuonti

UUTTA - ISOXML-tuonti

Tuo dokumentaatiotiedot suoraan Claas-, Case IH-, New Holland-, Fendt Vario-, CCI- tai Kverneland-terminaaleista ja tarkastele niitä kätevästi yhdessä paikassa.

Säästä aikaa

Suunnittele työsi etukäteen ja lähetä työtiedot suoraan yksittäisille koneille. Ei viivästyksiä alalla eikä virheitä, jotka johtuvat väärinkäsityksestä tai tiedon puutteesta.

Save Time

 

Lisätietoja

Linkki taittamiseksi aukiAuki taittuva teksti

Digitaalinen kenttäkirja. Nyt voit lisätä kaikki valmiit työsi suoraan sovellukseemme

OMA DIGITAALINEN KENTTÄKIRJASI

Nyt voit jättää hyvästit kynälle ja paperille ja tallentaa kaikki viljelytietosi turvallisesti ja suojatusti Operations Centeriin. Lisää vain valmis työ suoraan Operations Centeriin luodaksesi oman digitaalisen kenttäkirjan, jota voi käyttää millä tahansa laitteella – älypuhelimella, tabletilla tai pöytäkoneella – missä tahansa oletkin. Lisäksi voit tarkastella kunkin satokauden tietoja, joita helppo vertailla, ja seurata koko toimintasi suorituskykyä.

 

 

Tallenna kaikki

Kenttäkirjaan tallennetaan tiedot käyttäjästä, koneesta, pellosta, asiakkaasta, viljelykasvilajikkeista. Kemikaalit, työkoneet, aika ja päivämäärä ... ja paljon muuta.

 

Mukauta näkymääsi

Tarkastele kunkin satokauden tietoja luettelossa ja valitse maatila-, pelto-, tuote- ja lajikesuodattimien avulla itsellesi parhaiten sopiva malli.

 

Jaa tietoja helposti

Jaa tietoja muissa tiedostomuodoissa – Shapefile, PDF tai XLSX – jotta kumppanit voivat auttaa sinua analysoinnissa.

 

Älä koskaan menetä mitään

Löydä tiedostot sekunneissa helppokäyttöisen hakutyökalun ansiosta.

 

Analysoi suorituskyky

Vertaa koneen suorituskykyä ja analysoi peltotietoja satokausien välillä saadaksesi parempaa pitkän aikavälin maatalouden päätöksentekoon.

Hallitse koneita

Tarkista koneiden sijainti ja tila reaaliaikaisesti. Tiedä, milloin työ on valmis, mitä satoa on korjattu ja paljon muuta. Operations Center vähentää puheluita ja antaa sinulle hallinnan.

Manage Machines

 

Älykkäämpiä päätöksiä

Teet parempia ja tietoisempia päätöksiä Operations Centerissä. Koneiden ja työkoneiden tiedot kerätään reaaliaikaisesti, jotta voit nopeasti nähdä, mitä tapahtuu ja ryhtyä oikeisiin liiketoimintasi edellyttämiin toimiin.

Smarter Decisions

 

Jaa älykkyys

Jaa dokumentaatiotietoja asiakkaidesi kanssa, jotta he voivat ymmärtää paremmin liiketoimintaansa ja tietää, mitkä työt olet suorittanut. Operations Center vahvistaa asiakassuhteita entistä avoimemmin ja auttaa parantamaan heidän liiketoimintansa suorituskykyä pitkällä aikavälillä

Share Intelligence

 

Lisätietoja

Linkki taittamiseksi aukiAuki taittuva teksti

ISOXML-tuonti. Tuo dokumentaatiotiedot suoraan muilta konemerkeiltä.

ISOXML-TUONTI: KAIKKIEN MERKKIEN TIETOJEN JAKAMINEN

Jos sinulla on usean tuotemerkin kalusto, voit silti hyötyä kaikista Operations Centerin ominaisuuksista ISOXML-dokumentaatiotietojen tuontitoiminnon ansiosta. Voit tuoda dokumentaatiotietoja suoraan Claas-, Case IH-, New Holland-, Fendt Vario-, CCI-, Kverneland-terminaaleista ja paljon muuta Operations Centeriin. Kun tiedot tallentuvat kätevästi yhteen paikkaan, koko toiminnan hallinta on paljon helpompaa!!

ISOXML-yhteensopivat näytöt
AgLeader
Case IH
New Holland
TopCon
Trimble
Precision Planting
Raven
Claas
CCI
Müller-Elektronik
Fendt VarioTerminal
Kverneland

 

Palvelee asiakkaita

Paikallinen jälleenmyyjäsi auttaa Operations Centerin määrittämisessä sekä tarjoaa pitkäaikaista tukea FarmSight-palvelupaketin kautta. Miksi et puhuisi jälleenmyyjällesi liiketoimintasi haasteista ja huomaat, miten he voivat auttaa sinua parantamaan liiketoimintasi tehokkuutta.

Service Customers

 

John Deere Operations Center on….

Avaaminen

Avaaminen

Lähetä edelleen dokumentaatiotietoja toiselle Operations Centerin käyttäjälle, tuo dokumentaatiotietoja miltä tahansa ISOXML-standardia käyttävältä valmistajalta tai jaa tietoja langattomasti Claas Telematics-, AFS Connect (Case IH) -, MyPLM Connect (New Holland) - ja S-Fleet (Steyr) -koneista langattomasti. Operations Center on suunniteltu tietokeskukseksi, joka tekee tietojen käsittelystä mahdollisimman helppoa. Voit myös jakaa tietoja yli 180 ohjelmistokumppanin kanssa, joten sinun tarvitsee käyttää vain yhtä alustaa kaikkeen hallintaasi.

Paikallinen

Paikallinen

Paikallinen jälleenmyyjä on kouluttanut Operations Center -asiantuntijoita, jotka voivat auttaa sinua hyödyntämän tätä tehokasta työkalua parhaalla mahdollisella tavalla ja käyttää aikaa sen määrittämiseen juuri sinun tarpeisiisi. He voivat auttaa työtekijöidesi kouluttamisessa, töiden suunnittelussa, koneen suorituskyvyn seurannassa ja optimoinnissa, tietojen analysoinnissa ja paljon muussa.

Turvallisuus

Turvallisuus

Voit hallita tietojasi joka hetki. Voit päättää, mitä tietoja haluat jakaa ja kenen kanssa, mikä on erityisen hyödyllistä, kun teet yhteistyötä kumppaneiden tai neuvonantajien kanssa. On myös rauhoittavaa tietää, että tietosi on suojattu turvallisesti samoilla korkeilla turvajärjestelmillä kuin verkkopankki.

Tutustu etuihin

Seuraa töitä

Seuraa töitä

Onko kylvö valmis jo ja onko kone matkalla seuraavalle pellolle? Operations Center -sovelluksella voit tarkistaa koneet lähes reaaliaikaisesti, säästää tuhansia puheluita ja saat lisäaikaa itsellesi tärkeisiin tehtäviin.

Lähetä tietoja langattomasti

Voinko lopettaa muistitikun käytön koneitteni tietojen tallentamiseksi? Dokumentointitiedot välitetään nyt automaattisesti Operations Centeriin langattomasti lähes reaaliajassa - jopa muille kuin John Deere ISOBUS -työkoneille. Se helpottaa dokumentointia ilman tarvittavaa USB-tikkua!

Hallitse koneitasi

Hallitse koneitasi

Missä koneeni ovat ja ovatko ne valmiita töihin? Operations Center -sovellus näyttää kunkin koneen sijainnin, sijaintihistorian ja nykyisen polttoainetason sekä aktiiviset vianmäärityksen varoituskoodit.

Jaa peltotiedot

Onko minun oltava toimistossa nähdäkseni yksityiskohtaiset dokumentaatiokartat? Ei enää. Näet ne sovelluksessa lähes reaaliajassa, jopa ei-John Deere ISOBUS-työkoneista. Voit jopa viedä tiedot suoraan sovelluksesta tulostamista varten tai välittääksesi ja jakaaksesi ne luotettavan kumppanisi kanssa.

Analysoi pellot välittömästi

Analysoi pellot välittömästi

Tuottiko uusi vehnälajike paremman sadon?... Miten satojani verrataan peltojen välillä? Operations Center -sovellus lajittelee ja näyttää automaattisesti kaikki pelto- ja viljelykasvitiedot, mikä helpottaa faktapohjaisten päätösten tekemistä.

Tee älykkäämpiä päätöksiä

Kuinka hyvin viimeinen typpikäsittely toimi?... Oliko uusi kemikaalikäsittely tehokas?... Tuottiko uusi siemenlajike paremman tuloksen kuin edellisenä vuonna? Voit verrata peltojesi satoja suodatintoiminnolla, jotta voit tehdä tietoisempia päätöksiä seuraavan vuoden sadonkorjuuta varten

Luo ilmainen tili MyJohnDeere.com:issa

1. Luo ilmainen tili MyJohnDeere.com:issa

Tilin rekisteröiminen ja salasanan asettaminen kestää vain muutaman sekunnin.

Download Operations Center app

2. Lataa Operations Center -sovellus

Siirry Google Play -kauppaan tai Apple App Storeen.

Kysy jälleenmyyjältäsi asetuksia koskevia neuvoja

3. Kysy jälleenmyyjältäsi asetuksia koskevia neuvoja

Paikallinen jälleenmyyjä on kouluttanut asiantuntijoita, jotka voivat auttaa sinua pääsemään alkuun ja tarjota pitkäaikaista tukea.