Olemme Göttingen yliopiston tekemän tutkimuksen tuloksen perusteella niin varmoja S700:n jyvien laadusta, että takaamme sinun voivan saavuttaa alle 1 % rikkoutuneita jyviä jyväsäiliössä. Jos et saavuta, maksamme sinulle käteisellä 50 % erotuksena jyvistä**, jotka päätyvät pellolle hävikkinä*.

Grain
 

Rikkoutuneet jyvät = Näkymätön hävikki

Rikkoutuneet jyvät voivat vaikuttaa liiketoimintaasi monin tavoin:

  1. Korvausvaatimuksia tai vähemmän rahaa siilolle toimitettavasta viljasta
  2. Siementen huono itävyys
  3. Hävikit pellolla

Kaksi ensimmäistä eivät vaikuta kaikkien tilojen tuottoihin, mutta viimeinen vaikuttaa. Tämä vaikutus on näkymätön. Saksalaiset tutkijat** havaitsivat, että jopa 50 % leikkuupuimurin aiheuttamista rikkoutuneista jyvistä päätyy viljasäiliöön ja loput pellolle. Esimerkiksi 500 hehtaarin vehnänviljelyalalla, jonka sato on 8 t/ha ja hinta on 160 €/ha, peltohävikiksi voi muodostua 12 800 €! Koska rikkoutuneet jyvät eivät idä, ne eivät muodosta pellolle "vihreitä raitoja", joten et tiedä asiasta, vaikka tarkastaisitkin pellon seuraavana vuonna.

S700 Series rotor

S-sarjan yksi tarjoaa selviä etuja verrattuina muihin, perinteelliseempiin ja hybridijärjestelmiin.

Vilja kulkee puintialueiden yli useaan kertaan verrattuna tangetiaalisen puintijärjestelmään. Jyvien erottamiseen tähkistä käytetään kitkaa, ja tämä "hankausvaikutus" käsittelee jyviä erittäin varovasti, joten jyvät vahingoittuvat vähemmän.

Lopeta menetettyjen rikkoutuneiden jyvien aiheuttamat tuhansien eurojen menetykset!

Grain Quality

ICA2 hallitsee automaattisesti rikkoutuneiden jyvien määrää ja pitää jyvähävikin tarkasti esiasetetuissa rajoissa, jolloin voit kasvattaa tuottoasi. Siinä on kaksi kameraa toisin kuin vastaavissa järjestelmissä, joissa on käytössä vain yksi kamera. Tästä syystä tarkkuus on erittäin hyvä. Siitä syystä voimme taata jyvien laadun ja sen, että rikkoutuneita jyviä on alle 1 %.

clean grain elevator camera

Puhtaiden jyvien kuljettimessa sijaitseva kamera tarkastaa vierasmateriaalin ja rikkoutuneet jyvät.

Rajaiselevaattorissa sijaitseva suurnopeuskamera tarkastaa irtojyvien ja muun kuin jyvämateriaalin (MOG) määrän.

Voit hallita kaikkia automaatiotoimintoja ICA2:n päänäytössä: määritä halutut tuottotavoitteet, katsele ajantasaista kuvaa eri kameroista ja tarkasta historiapainikkeiden avulla, miten leikkuupuimuri on säätänyt itseään sadonkorjuun aikana.

Tässä näkyy jyväkuljettimen kameran reaaliaikainen kuva. Rikkoutuneet jyvät on korostettu oranssilla värillä. Keltainen ja sininen ovat vierasmateriaalia. Tämä on ylivertainen menetelmä verrattuna perinteiseen tapaan, jossa katsotaan lasisen tarkastuspaneelin läpi.

* Saatavana vain ohjelmaan osallistuvilta John Deeren jälleenmyyjiltä. Rekisteröityminen vain 15. elokuuta 2020 - 30. toukokuuta 2021 verkkosivustollamme. Katso tarkat ehdot rekisteröintilomakkeesta.

** Feiffer Consult, Harvest Poll, 2005 www.feiffer-consult.de