TARKISTA YHDISTETTÄVYYS, SAAT YHTEYSPÄIVITYKSEN PUOLEEN HINTAAN!

TARKISTA YHDISTETTÄVYYS, SAAT YHTEYSPÄIVITYKSEN PUOLEEN HINTAAN!

Käytä hyväksesi, tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. Liity nyt!

Tee yhdistettävyystarkistuksemme nyt ja säästä paljon

Jos koneesi on yhdistettävissä, mutta tarvittavaa laitteistoa ei ole vielä asennettu, voit saa JDLinkTM-jälkiasennussarjaan puoleen hintaan asennuksineen!
Yhdistäminen kannattaa – saat käyttöösi toimintakeskuksen ja välineet, jotka säästävät, auttavat hallitsemaan resursseja älykkäästi ja tukevat parempia kannattavuuspäätöksiä. Plus: John Deere Connected SupportTM, joka huippuluokan analyysit, ilmoitustyökalut ja jälleenmyyjän proaktiivisen tuen.

Aloita syöttämällä sarjanumero(t)!

*pakollinen

Valitse jälleenmyyjä, jotta saat koneen tulokset.

Kun olet vahvistanut jälleenmyyjän valinnan, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa ovat sinun tilanteesi ja jälleenmyyjän yhteystiedot.

Alueelta ei valitettavasti löydy jälleenmyyjää. Jatkamalla saat tulokset postitse.

John Deere -asiantuntija ottaa yhteyttä jälleenmyyjän löytämiseksi!

*pakollinen

Kiitos!

Rekisteröitymisen viimeistelemiseksi tarkista sähköpostilaatikkosi (ja roskapostikansiosi) ja napauta vahvistussähköpostissa olevaa linkkiä.

Onnistuneen vahvistuksen jälkeen saat sähköpostin, joka sisältää tietosi ja reitin henkilökohtaisiin tuloksiisi.
Tähän voi mennä jopa tunti.

John Deere -tiimisi

Yhdistettävyystarkistuksen tulokset

Käytä hyväksesi, tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan! Ota yhteyttä John Deere -jälleenmyyjääsi:

John Deere -asiantuntija ottaa yhteyttä jälleenmyyjän löytämiseksi!

Omat tietosi:

Tarkastus valmis - tuloksesi ovat tässä:

Vie minut takaisin kampanjasivulle

Yhdistettävyys kannattaa

Katso yhdistettävyyden etuja esitteleviä videoita – työskentele älykkäämmin ja kannattavammin, ja lisää samalla toiminta-aikaa.

Työskentele älykkäämmin, Toimintakeskus säästä aikaasi

Siirrä peltodokumentointitiedot koneesta online suoraan Toimintakeskukseen ja käytä niitä millä hyvänsä laitteella. Suunnittele työt ja lähetä työtiedot suoraan yksittäisille koneille, seuraa niin sijaintia, tilaa ja työn edistymistä ajantasaisesti, ja päätä paremmin perustein.

John Deere Connected Support™ maksimoi toiminta-ajan

Korjaa ongelmat ennakoivasti ennen kuin ne vaikuttavat tuottavuuteen:
John Deere Connected Support™ auttaa sinua ja jälleenmyyjää valvomaan koneesi kuntoa eri työkaluilla, esimerkiksi Expert Alerts ja Machine Dashboard. Jos työkalut ilmoittavat koneen epäsäännöllisyydestä., sinuun otetaan yhteyttä viipymättä ja saat ennakoivaa tukea, joka varmistaa tuottavuuden.

"John Deere Connected Support™ auttaa meitä tunnistamaan koneen mahdolliset ongelmat ja ratkaisemaan ne ennen kuin niistä tulee ongelma."

John Deere Connected Support™ asiantuntija
John Deere Connected Support™ asiantuntija
Operations Center

Toimintakeskus

Toimintakeskusta käyttämällä voi suunnitella työn etukäteen ja lähettää tiedot töistä suoraan yksittäisille koneille. Aikaa säästyy, koska pellolla ei tarvita hidastavia säätöjä ja kuljettajat tekevät vähemmän virheitä. Tarkasta koneiden sijainti ja tila ajantasaisesti ja päätä paremmin perustein. Voit myös jakaa dokumentointitietoja asiakkaillesi, jotka tietävät mitä töitä on tehty.

Connected Support

John Deere Connected Support™

Voit maksimoida koneesi toiminta-ajan hyödyntämällä John Deere Connected SupportTM -työkaluja. John Deere -jälleenmyyjä voi käyttää Machine dashboardia koneiden valvontaa todellisten toimintaolosuhteiden perusteella. Expert Alerts auttaa tunnistamaan koneen mahdolliset viat korjaamaan ne ennen kuin niistä tulee ongelma. Palkittu tekniikka lyhentää vianetsintä- ja korjausaikoja keskimäärin 20 %.