Muutoksen aika

Ansaitset erinomaisen suorituskyvyn

6R-, 7R- ja 8RX-traktoriemme tehokkuus ja huippusuorituskyky tuovat konkreettista taloudellista arvoa yrityksellesi. Niiden niiden kuljetustehokkuus, parempi maaperän suojelu ja monipuolisuus näkyvät lopputuloksessa.

Etsi jälleenmyyjä

1-CLICK-GO-AUTOSETUP

Tämä aikaa säästävä tuottavuustyökalu vähentää asetuksiin kuluvaa aikaa pellolla jopa 50 %. Täysin automaattinen, ei viiveitä, ei virheitä. Etukäteen suunnittelemasi työt näkyvät automaattisesti neljännen sukupolven näytössä, kun kone tulee pellolle. Kuljettajan tarvitsee vain vahvistaa tiedot YHDELLÄ NAPSAUTUKSELLA. Siinä kaikki.

Lyömätön-Otsikko

Koe tämän helposti ohjattavan tehokkaan nelisylinterisen traktorin ja sen vahvan hydrauliikan, suuren nostokyvyn ja suurten renkaiden monipuolisuus.

Lisätietoja

Lyömätön-Otsikko

Kun kysymys on kuljetustyöstä, John Deere 6R- ja 7R-traktoriemme mallisto on ohittamaton. Mikä niistä on sinun numero ykkösesi?

 • Nro 1 kuljetuksessa – 6R 185

  Ohjaat jopa 234 hv:aa Intelligent Power Management -hallinnalla. Kevyt keskikokoinen runkomalli painaa 7,9 tonnia, sen kiihtyvyys on vertaansa vailla ja se on erinomaisen monipuolinen.

  Traktorit
 • Nro 1 kuljetuksessa – 7R 330

  7R 330 -traktorimme asetti uusimmassa DLG PowerMix-testissä uuden dieselin ja urealiuoksen kulutuksen standardin kuljetuskäytössä traktoreille, joiden suurin teho on yli 300 hv (ECE-R120).

  traktori
 • Nro 1 kuljetuksessa – 6215R

  6215R-mallilla on paitsi alhaisin dieselinkulutus 19,2 l/h kaikista testatuista traktoreista¹, se suoriutui myös nopeimmin kiihdytyksestä 30 tonnin perävaunujen kanssa².

  traktori
 • Nro 1 kuljetuksessa – 6250R

  6250R on ollut voittamaton DLG PowerMix Transport 2.0 -testissä jo vuodesta 2018. 6250R saavutti pienimmän polttonesteenkulutuksen kuljetuksessa testattuihin kaikkiin kilpailijoihinsa verrattuna.

  Traktori

Rekisteröidy digitaaliseen uutispalveluun

Enemmän kuin uutiskirje – Rekisteröidy digitaaliseen uutispalveluun

Rekisteröidy digitaaliseen uutispalveluumme pysyäksesi kärryillä uusista blogiartikkeleista, uutisista, erikoistapahtumista ja rajatuista tarjouksista!

Rekisteröidy!

Samankaltaisia aiheita

6R-sarja

6R-sarja

Kuljetuksen ja älykkään automaation ja kuljetuksen numero 1 – tehokas, kevyt ja suorituskykyinen.

Muodosta yhteys John Deere -koneellasi

7-sarja

Kevyt, tehokas – reagoiva kiihdytys ja poikkeuksellinen ketteryys.

Muodosta yhteys John Deere -koneellasi

8-sarja

Huipputekniikka, suuri vetoteho – monipuolisia ja tehokkaita traktoreita täsmäviljelyyn.

 1. 25 l/h on tämän mallin taattu polttonesteen kulutus kuljetuskäytössä, kun kone osallistuu John Deeren takuuohjelmaan ohjelman sääntöjen ja ehtojen mukaisesti ja soveltuvissa maissa. Lisätietoja saat omalta John Deere -jälleenmyyjältäsi.
 2. Alasaksin maatalouskamarin (Saksa) traktoritesti 2020. “Vakiomallisten traktorien vertailussa (ei sisällä Unimog-ajoneuvoa) John Deere saavutti alhaisimman dieselin kulutuksen. […] On mielenkiintoista, että alhaisimmasta polttonesteenkulutuksesta huolimatta 6215R oli myös nopein kiihdytettäessä kahdella perävaunulla”; www.‌lwk-niedersachsen.‌de. 19 l/h on myös tämän mallin taattu polttonesteen kulutus kuljetuskäytössä, kun kone osallistuu John Deeren takuuohjelmaan ohjelman sääntöjen ja ehtojen mukaisesti ja soveltuvissa maissa. Lisätietoja saat omalta John Deere -jälleenmyyjältäsi.
 3. 20 l/h on tämän mallin taattu polttonesteen kulutus kuljetuskäytössä, kun kone osallistuu John Deeren takuuohjelmaan ohjelman sääntöjen ja ehtojen mukaisesti ja soveltuvissa maissa. Lisätietoja saat omalta John Deere -jälleenmyyjältäsi.
 4. Profi-testitulokset, 06/2018
 5. Perustuu 40 l/h polttonesteen kulutukseen ja 20 % tehokkuusetuun verrattuna 8R-pyörätraktoriin 7 000 daN kuormalla.
 6. Jos oletetaan potentiaaliseksi sadon menetykseksi 3 % tiivistyneillä pelloilla, vehnäpellon sadoksi 8 t/ha ja markkinahinnaksi 200 €/t, 3 % (240 kg) vastaa 48 €/ha suurempaa tuottoa