Muutoksen aika

Ansaitset erinomaisen suorituskyvyn

6R-, 7R- ja 8RX-traktoriemme tehokkuus ja huippusuorituskyky tuovat konkreettista taloudellista arvoa yrityksellesi. Niiden niiden kuljetustehokkuus, parempi maaperän suojelu ja monipuolisuus näkyvät lopputuloksessa.

Etsi jälleenmyyjä

Testattu

Sadat eurooppalaiset asiakkaat ja riippumattomat testit vahvistavat suurten traktoriemme suorituskykyedut kuljetettaessa, paremman maaperän suojelun ja monipuolisuuden. Eikä siinä kaikki. Saat myös monia erilaisia täsmäviljelyominaisuuksia, esimerkiksi 1-Click-Go-AutoSetupin, jotka lyövät muut pellolla ja parantavat kannattavuuttasi.

1-CLICK-GO-AUTOSETUP

Tämä aikaa säästävä tuottavuustyökalu vähentää asetuksiin kuluvaa aikaa pellolla jopa 50 %. Täysin automaattinen, ei viiveitä, ei virheitä. Etukäteen suunnittelemasi työt näkyvät automaattisesti neljännen sukupolven näytössä, kun kone tulee pellolle. Kuljettajan tarvitsee vain vahvistaa tiedot YHDELLÄ NAPSAUTUKSELLA. Siinä kaikki.

Lyömätön-Otsikko

Koe tämän helposti ohjattavan tehokkaan nelisylinterisen traktorin ja sen vahvan hydrauliikan, suuren nostokyvyn ja suurten renkaiden monipuolisuus.

Lisätietoja

Lyömätön-Otsikko

Kun kysymys on kuljetustyöstä, John Deere 6R- ja 7R-traktoriemme mallisto on ohittamaton. Mikä niistä on sinun numero ykkösesi?

 • Nro 1 kuljetuksessa – 6R 185

  Ohjaat jopa 234 hv:aa Intelligent Power Management -hallinnalla. Kevyt keskikokoinen runkomalli painaa 7,9 tonnia, sen kiihtyvyys on vertaansa vailla ja se on erinomaisen monipuolinen.

  Traktorit
 • Nro 1 kuljetuksessa – 7R 330

  7R 330 -traktorimme asetti uusimmassa DLG PowerMix-testissä uuden dieselin ja urealiuoksen kulutuksen standardin kuljetuskäytössä traktoreille, joiden suurin teho on yli 300 hv (ECE-R120).

  traktori
 • Nro 1 kuljetuksessa – 6215R

  6215R-mallilla on paitsi alhaisin dieselinkulutus 19,2 l/h kaikista testatuista traktoreista¹, se suoriutui myös nopeimmin kiihdytyksestä 30 tonnin perävaunujen kanssa².

  traktori
 • Nro 1 kuljetuksessa – 6250R

  6250R on ollut voittamaton DLG PowerMix Transport 2.0 -testissä jo vuodesta 2018. 6250R saavutti pienimmän polttonesteenkulutuksen kuljetuksessa testattuihin kaikkiin kilpailijoihinsa verrattuna.

  Traktori

Rekisteröidy digitaaliseen uutispalveluun

Enemmän kuin uutiskirje – Rekisteröidy digitaaliseen uutispalveluun

Rekisteröidy digitaaliseen uutispalveluumme pysyäksesi kärryillä uusista blogiartikkeleista, uutisista, erikoistapahtumista ja rajatuista tarjouksista!

Rekisteröidy!

Samankaltaisia aiheita

6R-sarja

6R-sarja

Kuljetuksen ja älykkään automaation ja kuljetuksen numero 1 – tehokas, kevyt ja suorituskykyinen.

Muodosta yhteys John Deere -koneellasi

7-sarja

Kevyt, tehokas – reagoiva kiihdytys ja poikkeuksellinen ketteryys.

Muodosta yhteys John Deere -koneellasi

8-sarja

Huipputekniikka, suuri vetoteho – monipuolisia ja tehokkaita traktoreita täsmäviljelyyn.

 1. 25 l/h on tämän mallin taattu polttonesteen kulutus kuljetuskäytössä, kun kone osallistuu John Deeren takuuohjelmaan ohjelman sääntöjen ja ehtojen mukaisesti ja soveltuvissa maissa. Lisätietoja saat omalta John Deere -jälleenmyyjältäsi.
 2. Alasaksin maatalouskamarin (Saksa) traktoritesti 2020. “Vakiomallisten traktorien vertailussa (ei sisällä Unimog-ajoneuvoa) John Deere saavutti alhaisimman dieselin kulutuksen. […] On mielenkiintoista, että alhaisimmasta polttonesteenkulutuksesta huolimatta 6215R oli myös nopein kiihdytettäessä kahdella perävaunulla”; www.‌lwk-niedersachsen.‌de. 19 l/h on myös tämän mallin taattu polttonesteen kulutus kuljetuskäytössä, kun kone osallistuu John Deeren takuuohjelmaan ohjelman sääntöjen ja ehtojen mukaisesti ja soveltuvissa maissa. Lisätietoja saat omalta John Deere -jälleenmyyjältäsi.
 3. 20 l/h on tämän mallin taattu polttonesteen kulutus kuljetuskäytössä, kun kone osallistuu John Deeren takuuohjelmaan ohjelman sääntöjen ja ehtojen mukaisesti ja soveltuvissa maissa. Lisätietoja saat omalta John Deere -jälleenmyyjältäsi.
 4. Profi-testitulokset, 06/2018
 5. Perustuu 40 l/h polttonesteen kulutukseen ja 20 % tehokkuusetuun verrattuna 8R-pyörätraktoriin 7 000 daN kuormalla.
 6. Jos oletetaan potentiaaliseksi sadon menetykseksi 3 % tiivistyneillä pelloilla, vehnäpellon sadoksi 8 t/ha ja markkinahinnaksi 200 €/t, 3 % (240 kg) vastaa 48 €/ha suurempaa tuottoa