TAVALLISTA PAREMPI – TARJOUKSET

Isot säästöt odottavat sinua John Deere -jälleenmyyjäsi luona – saat 10% alennusta listahinnasta

Tiettyjä tarjousmalleja on saatavissa vain rajoitetun ajan 10%* alennuksella listahinnasta mukaan lukien valitsemasi valinnaiset varusteet ja lisävarustesarjat. Tätä varten ei tarvitse tehdä temppuja eikä sillä ole erityisvaatimuksia – otat vain yhteyttä jälleenmyyjääsi, teet ostoksesi ja ajat pois säästettyäsi tuhansia euroja. Se on todellakin niin yksinkertaista – puhu samoin tein jälleenmyyjäsi kanssa!

Kirjoita postinumerosi alle ja kysy paikalliselta jälleenmyyjältäsi:

Valitse jälleenmyyjäsi ja ota heihin yhteyttä

3E-sarjan kiinteistötraktori

3E-sarjan kiinteistötraktori

Rakenna, leikkaa nurmi, kaiva, kynnä – sinulla on kädet täynnä töitä. Kun hankit joukkueeseesi meidän John Deere 3025E- ja 3038E-sarjamme kiinteistötraktorit, olet valmis mihin vain.

Gator™ HPX815E – hyötyajoneuvo

Gator™ HPX815E – hyötyajoneuvo

Ota tämä vankka ja luotettava hyötyajoneuvo joukkueeseesi, niin pääset nopeasti liikkeelle ja saat asiat tehdyiksi. Raskaista kuormista pikakorjauksiin – pidät asiat hallussasi. Sekä sisä- että ulkokäyttöön sopiva Gator™ HPX815E on aina oikea vaihtoehto.

5E 3-sylinterisen sarjan traktorit

5E 3-sylinterisen sarjan traktorit

Mitäpä jos parantaisit tuottavuuttasi pienillä lisämukavuuksilla? Ajattele tehokkaasti, kätevä ohjattavuus kaikissa työtehtävissäsi samalla kun nautit ajosta omassa 5058E-, 5067E- ja 5075E 3-sylinterisen sarjan traktorissasi.

 • Ketterää suorituskykyä

  3E-sarjassa nautit täydellisestä ohjattavuudesta ja vaivattomasta käytöstä Twin Touch -poljinten ja ohjaustehostimen kaltaisten ominaisuuksien avulla. Tulet myös pitämään käytännöllisestä pääsystä moottoritilaan, jossa on helposti nostettava konepeitto kaasutoimisilla kaksoisnostovarsilla. Työnteko on parempaa 3E:ssä – ja nyt myös edullisempaa kuin koskaan aiemmin.

  Ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi 10% alennuksen

  Ketterää suorituskykyä
 • Turvallista tuottavuutta

  Olet aina turvassa Gator™ HPX815E:n sisällä – suojakatosohjaamomme turvakaaret takaavat tämän. Ja silloin, kun seis tarkoittaa välitöntä pysähtymistä, täyshydrauliset jarrut pitävät siitäkin huolen. Helppo ajaa ja luotettava – työnteko on yksinkertaisesti parempaa 3E:ssä – ja nyt myös edullisempaa kuin koskaan aiemmin.

  Ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi 10% alennuksen

  Turvallista tuottavuutta
 • Huolellista tehokkuutta

  Kun työtehtävä vaatii periksiantamatonta suorituskykyä, 5E-traktorien ryömintävaihdetoiminto mahdollistaa työnteon niinkin alhaisilla nopeuksilla kuin 280 m/h. Tehokkaasti taloudellinen, vain dieseliä käyttävä teknologia säästää polttoainetta ja 24F/12R PowrReverser-vaihteisto tuottaa 40 km/h huippunopeuden. Työnteko on yksinkertaisesti parempaa 5E:ssä – ja nyt myös edullisempaa kuin koskaan aiemmin.

  Ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi 10% alennuksen

  Huolellista tehokkuutta

Rekisteröidy digitaaliseen uutispalveluun

Enemmän kuin uutiskirje – Rekisteröidy digitaaliseen uutispalveluun

Rekisteröidy digitaaliseen uutispalveluumme pysyäksesi kärryillä uusista blogiartikkeleista, uutisista, erikoistapahtumista ja rajatuista tarjouksista!

Rekisteröidy!

* 10 % alennus valitun koneen listahinnasta ja lisävarusteista. Voimassa Gator™ HPX815E, 3025E, 3038E, 5058E, 5067E ja 5075E-malleille. Tarjous voimassa vain ohjelmaan osallistuvilla jälleenmyyjillä niin kauan kuin varastoa riittää. Tarjous voimassa 31.08.2021 asti.