Itsekulkevat ajosilppurit – rakennettu leikkaamaan

hero

8000-sarjan ajosilppurit

8000-sarjan ajosilppurit

Rakensimme 8000-sarjan tärkeintä silmällä pitäen: jotta voit tuottaa korkeampilaatuista säiliörehua entistä tehokkaammin. Koe luotettava ensiluokkainen leikkaussuorituskyky pienimmillä mahdollisilla käyttökustannuksilla.

9000-sarjan ajosilppurit

9000-sarjan ajosilppurit

Huippuluokan viljelykasvianalyysi ja dokumentointi, verraton rehun laatu sekä poikkeuksellisen vankkarakenteinen jyvämurskain ja voimanlähteinä erinomaiset moottorit. 9000-sarjan itsekulkevat ajosilppurit ovat valmiit viemään tuotannon seuraavalle tasolle.

Suuret alennukset odottavat

Tarjoamme Neljä kokoamaamme erikoismallia vain rajoitetun ajan. Säästösi ovat jopa 15 000 €. Tutustu tuotteisiin ja löydä juuri sinulle sopiva malli.

9500 Pro: Täysi tehokkuus, ei AdBlue®-ainetta

9500 Pro: Täysi tehokkuus, ei AdBlue®-ainetta

Paranna tuottavuutta ja tehokkuutta huipputason ajosilppurimme avulla. Tässä voimanpesässä on i-valmius sekä ajolinjan ohjausvalmius ja se on määritetty valmiiksi uusimpien universaalien G5-näyttöjen kanssa yhteensopivaksi. Siinä on tehokas automaatio, kuten ProTouch, ja siinä on Premium LED -valopakettimme. DuraLine Premium -kulutusosat ja heavy duty -leikkuupöydän käyttölaite takaavat huolettoman ja saavutettavan sadonkorjuun.

8600 Pro: DLG:n testaamaa tehokkuutta

8600 Pro: DLG:n testaamaa tehokkuutta

Tämä 8600-malli on testattu tuotolla 239 t/h, sen suorituskyky on erinomainen ja se säästää 0,47 l/t. Siinä on i-valmius sekä ajolinjan ohjausvalmius ja se toimii uusimpien universaalien G5-näyttöjen kanssa. Siinä on tehokas automaatio,
kuten ProTouch, ja siinä on Premium LED -valopakettimme. DuraLine Premium -kulutusosat ja heavy duty -leikkuupöydän käyttölaite takaavat huolettoman ja saavutettavan sadonkorjuun.

8500 Pro: Nosta odotuksiasi

8500 Pro: Nosta odotuksiasi

Koe tehokas viljelykasvien käsittely ja käyttövoima kaikissa viljelykasveissa ja olosuhteissa. 8500-mallissa on tehokas automaatio, kuten ProTouch, ja siinä on Premium LED -valopakettimme. Siinä on i-valmius sekä ajolinjan ohjausvalmius ja se on määritetty valmiiksi uusimpien universaalien G5-näyttöjen kanssa yhteensopivaksi. Kivien tunnistus, DuraLine Premium -kulutusosat ja heavy duty -leikkuupöydän käyttölaite takaavat huolettoman ja saavutettavan sadonkorjuun.

8200 Pro: Uusi moottori, enemmän tehoa

8200 Pro: Uusi moottori, enemmän tehoa

8200-mallissa on nyt enemmän tehoa ja sama erinomainen käyttövoima ja viljelykasvien tehokkuus, ja siinä on myös automaattinen leikkuupöydän pikaliitin. Se sopii uusimpaan universaaliin John Deere G5 -näyttöön, ja siinä on Premium LED -valopakettimme. DuraLine Premium -kulutusosien ja kivien tunnistuksen ansiosta sadonkorjuu on huoletonta ja saavutettavaa, ja ProTouchin kaltaiset ominaisuudet lisäävät tehokasta automaatiota.

Ruohonleikkuupöydät

Ruohonleikkuupöydät

Tehokkaaseen ja huolelliseen ruohonkeruuseen voit valita 6X9- tai R-sarjan noukkimen.

Maissileikkuupöydät

Maissileikkuupöydät

300plus- ja 400plus-maissileikkuupöydät tunnetaan maailmanlaajuisesti suuresta kapasiteetista, luotettavuudesta ja vähäisestä huollontarpeesta.

Kokorehuleikkuupöydät

Kokorehuleikkuupöydät

Kokoviljasäilörehun korjuu onnistuu parhaiten Zürnin ProfiCut-leikkuupöydillä.

Uusi 8000-sarja

Kolme uutta mallia: Tutustu uusiin 8100-, 8200- ja 8300-ajosilppureihin – nyt entistä enemmän tehoa, suunnittelupäivitys jonka ansiosta ne ovat lähempänä 9000-sarjan tyyliä sekä päivitetty tehokas John Deere Premium -jyvämurskain.

Rehu: mitään ei jää jälkeen

Uusissa R-sarjan noukkimissa on suuri käsittelyteho, 80 cm:n läpimittainen syöttökierrukka, suuret 20 cm:n syöttökierrukka siivekkeet ja kuusi piikiriviä varusteltuna 6,5 mm:n piikeillä. Lisäksi, jotta voit nauttia täydestä John Deere -tehosta tulevina silppuamiskausina, 30R sisältää myös ketjuttoman voimansiirron ja huoltokustannuksia vähentävät heavy duty -kulutusosat.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations CenterTM kerää heti tärkeitä toimintatietoja, jotka parantavat liiketoimintasi läpinäkyvyyttä ja lisäävät tuottavuutta.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Reaaliaikainen rehun ja lannan analyysi ja säädöt pellolla välittömästi saatavien ja erittäin tarkkojen tietojen avulla, jotka kerätään käytön aikana lähi-infrapunaheijastukseen (NIR) perustuvan tunnistintekniikan avulla.

Osakuvasto

Osakuvasto

Kaikki merkit, kaikki mallit, mikä tahansa ikä. Kaikki tarvitsemasi osat John Deere -jälleenmyyjältä. Karjatalous-, metsätalous-, puutarha- ja työpajatarpeet. Tutustu laajennettuun valikoimaamme.