Ajosilppurit

Valitse John Deere -ajosilppuri ja investoit enemmän kuin maailmanluokan koneeseen. Liityt osaksi tiimiä. Tiimiin, joka tuottaa maailmanluokan palvelua ja tukea, jotta voit silputa tauotta. Eikä siinä kaikki. Vakiona mukana tulee muutakin: John Deeren vertaansa vailla oleva maine. Yksi yritys. Yksi nimi. Jo vuodesta 1837.

8000-sarja

Asiakkaamme antoivat meille selkeän toimeksiannon uutta 8000-sarjaa varten. Maailmanluokan suorituskykyä kuudella avainalueella: tehokkuutta, laadukasta rehua, käyttömukavuutta, luotettavuutta, pitoa ja kustannustehokkuutta. Haaste oli valtava. Mutta uskomme, että vastasimme siihen komeasti.

HarvestLab 3000

HarvestLab 3000

Sadon kosteus voi vaihdella yli 20 prosenttia samalla pellolla, jolloin vaaditaan erilainen silpun pituus, jotta voidaan taata ihanteellinen säilörehun tiivistyminen ilman happitaskuja. John Deere -ajosilppuriin asennettu HarvestLab 3000 mahdollistaa automaattisen silpun pituuden säädön kuiva-ainepitoisuuden perusteella.

TEE ENEMMÄN TAKUUVARMASTI.

TEE ENEMMÄN TAKUUVARMASTI.

DURA LINELLA

John Deere Dura Line -kulutuspintaosat tulevat nyt kolmena pakettina. Niistä löytyy täydellinen ratkaisu jokaiseen sadonkorjuutarpeeseen. Ja kaikkien niiden kestävyydelle annetaan takuu*, joka on voimassa joko 3 000 moottorin käyttötuntia tai 5 vuotta, ensimmäisenä saavutettavaan rajaan asti! Dura Linella voit tehdä enemmän. Takuuvarmasti.

*Takuu ei korvaa vastaterää, teriä, teräpidikkeitä ja rullakaapimia

Lisätietoja saat omalta John Deere -jälleenmyyjältäsi!