Bioleikkurit

Walk-Behind Mulching Mower JS63V Field

 

 

Miksi tinkiä luonnollisesta kasvusta?

Luonnolliset lannoitteet, kuten silputtu ruoho, ovat älykäs tapa pitää nurmikot vehreänä ja terveenä. Tarjoamme valinnaisia bioleikkuusettejä lähes kaikkiin työnnettäviin ruohonleikkureihimme JS-sarjan bioleikkurien lisäksi. Typpipitoisen silpun palauttaminen nurmikkoon vähentää merkittävästi keinolannoitteiden käytä.

Haluatko saavuttaa saman laadukkaan tuloksen kolmanneksen nopeammin? Erikoissuunnitellut terät ja syväkupuinen leikkuriosa varmistavat, että John Deere -bioleikkuuleikkurit hienontavat ruohon riittävän pieneksi, jotta se voidaan palauttaa maaperään. Keräysastiaa ei tarvitse tyhjentää ja keinotekoisten lannoitteiden käyttötarve vähenee.

Luonnollisen hyvää

Maatumisen sivutuotteena syntyy nurmikkoa lannoittavaa typpeä. Näin estetään ravinteiden ja kosteuden häviäminen ja voidaan vähentää keinotekoisten lannoitteiden käyttöä. Luonnolliset lannoitteet, kuten silputtu ruoho, ovat hyvä tapa pitää nurmikko vehreänä ja terveenä.

Entistäkin enemmän parannuksia

Neljä terää hienontavat ruohon erittäin pieniksi paloiksi. Tällä ruohosilpulla on useita tehtäviä:

  • Kuumalla säällä ruohon juuret pysyvät viileinä.
  • Maaperän kosteus säilyy
  • Rikkaruohojen kasvu hidastuu
  • Maaperää suojataan eikä se enää huuhtoudu pois kovassa sateessa.
  • Kompostoitu katekerros toimii orgaanisena lannoitteena
  • Bioleikkuu vähentää työtunteja ja puutarhajätettä huomattavasti.

Kuinka bioleikkuu aloitetaan

Nurmikko ei saa olla kasvanut liian korkeaksi. Leikkaa pinnan korkeat ruohonkorret keräysastiaan. Aloita bioleikkuu seuraavassa vaiheessa. Jos nurmikko on kasvanut liian korkeaksi esim. loman jälkeen, toista keräysastialeikkaus ja aloita bioleikkuu muutaman päivän kuluttua.

Miksi tinkiä luonnollisesta kasvusta?
Tarjoamme valinnaisia bioleikkuusettejä lähes kaikkiin työnnettäviin ruohonleikkureihimme JS-sarjan bioleikkuutyökalujen lisäksi. Jos käytössäsi on työnnettävä ruohonleikkuri, johon on liitetty valinnainen bioleikkuusetti, voit muuttaa ruohonleikkurisi keräyskoneeksi. Irrota tulppa ja laita keräyspussi paikoilleen.

Perässäkäveltävä bioleikkuri laatuterä

Leikkaa ruoho nopeammin!

Erikoissuunnitellut terät ja syväkupuinen leikkuriosa varmistavat, että John Deere -bioleikkuuleikkurit hienontavat ruohon riittävän pieneksi, jotta se voidaan palauttaa maaperään.

READYSTART

READYSTART

Automaattinen rikastin: Useimmissa Select Series -malleissa on automaattinen rikastin, jotta kone käynnistyisi nopeammin viileinä aamuina. READYSTART®-moottori käynnistyy helposti narusta vetämällä. Ei pumppaamista, ei rikastinta, ei ongelmia!

Mallisto

MalliMoottoriLeikkurin leikkuuleveysSuositeltu nurmikon alaVetotapa

3,2 kW (@ 2800 r/min)

53 cm (21")

Noin 2000 m²

2,5 – 5,2 km/h (1.6 – 3.3 mph).

3,2 kW (@ 2800 r/min)

53 cm (21")

Noin 2000 m²

2,5 – 5,2 km/h (1.6 – 3.3 mph).

John Deere -jälleenmyyjä

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi John Deere -jälleenmyyjäsi

 

Samankaltaiset aiheet

 

RLE, John Deere -laatu:

Miksi juuri John Deere?