Täsmäviljelyteknologia

Lannan tunnistava säästölaskuri

Lannan tunnistava säästölaskuri

Vähennä lannoitekustannuksia! Levitä lietettä yhtä tarkasti kuin mineraalilannoitetta.

Vastaanottimet näytöt

Vastaanottimet & Näytöt

Täsmäviljely alkaa tästä. John Deeren vastaanottimet ja näytöt tarjoavat laitteistoinfrastruktuurin, jonka avulla voit ottaa täyden hyödyn nykyaikaisesta maanviljelystä ja parantaa liiketoimintasi tuottavuutta.

Ajolinjan ohjaus & Koneautomaatio

Ajolinjan ohjaus & Koneautomaatio

John Deerellä on kattava valikoima integroituja ohjausjärjestelmiä yksinkertaisesta manuaalisesta hallinnasta täysin automaattisiin järjestelmiin. Sekalaista konekantaa varten tarjoamme myös ratkaisuja muita merkkejä varten, joten voit edelleen nauttia John Deeren ajolinjan ohjauksen ja koneautomaation eduista.

Käyttöpaikkakohtainen maatalous

Käyttöpaikkakohtainen maatalous

Reaaliaikaisten tunnistintietojen ja käyttöpaikkakohtaisen dokumentaation avulla saat arvokasta tietoa, voit tehdä tosiasioihin perustuvia päätöksiä ja luoda täsmällisiä käyttöseosmääriä seuraavia peltotöitä varten. Lisäksi säästät kaikkein kalleinta resurssia: omaa aikaasi. Käyttöpaikkakohtainen maatalous mahdollistaa kustannusten tarkemman seurannan ja budjetoinnin ja ja lannoite-, siemen- ja kemikaalikustannusten alentamisen.

Yhdistetty tilan hallinta

Yhdistetty tilan hallinta

John Deere toimintokeskus on oikea valintasi maatalousportaaliksi agronomisten ja koneita koskevien tietojen keräämiseen ja visualisointiin. Voit päättää tosiasioiden perusteella nopeasti ja helposti, kun näet kaikki tärkeät tiedot kertavilkaisulla. Toimintokeskuksen avulla olet yhteydessä koneisiisi ja peltoihisi yhden ja saman paikan kautta. Sen avulla voit myös vaihtaa saumattomasti tietoja John Deere -jälleenmyyjän, urakoitsijan tai muiden luotettavien kumppanien kanssa.