John Deere -huoltomies huoltaa metsäkonetta

Tehosta metsäkoneesi käyttöastetta

ForestSight-palveluratkaisut on suunniteltu John Deere'n metsäkoneasiakkaille koneiden, käyttövarmuuden sekä koko konekannan optimointiin ja viime kädessä tuottavuuden ylläpitämiseen. ForestSight-kokonaisuus kattaa kaikki palvelut huolloista ja varaosista koulutukseen ja konekannan hallintaan. Näiden ratkaisujen avulla koneyrittäjä voi säilyttää metsäkoneidensa korkean käyttöasteen ja tuottavuuden koneen koko elinkaaren ajan. Voit valita itsellesi tarpeellisen ja sopivan kokoonpanon ForestSight-palveluratkaisuista.

John Deere ForestSight-palveluratkaisut

Näytä kaikkiNäytä otsikot

JDLink-etähallinta

JDLink etähallinta

JDLink-etähallintajärjestelmä auttaa lisäämään metsäkoneliiketoiminnan kilpailukykyä ja kannattavuutta. Metsäkoneiden JDLink-etähallintajärjestelmän avulla metsäkoneeseen saa etäyhteyden milloin tahansa.

Lue lisää

TimberOffice-ohjelmistopaketti

TimberOffice-ohjelmistopaketti

TimberOffice-ohjelmistot on kehitetty metsäkoneyrittäjille ja metsäyhtiöille työkaluksi sekä puunkorjuun tiedonhallintaan että metsäkoneen suorityskyvyn ja kunnon valvontaan. Ohjelmistopakettiin kuuluvat ohjelmat toimivat Windows-ympäristössä metsäkoneiden tietokoneissa tai toimistolla.

Lue lisää

Säätöpäivä

Ruuvimeisseli ja jakoavain

Säätöpäivän aikana koneen tekninen kunto, asetukset, paineet ja suorituskyky testataan käytännössä koneen omassa työympäristössä. Päivän aikana koneen suorituskyky joko nostetaan tai palautetaan korkealle tasolle. Säätöpäivän sisältö voidaan määritellä erilaiseksi tarpeen mukaan.

Lue lisää

TimberCare-huoltosopimukset

Huoltosopimus on palvelusopimus, jonka mukaisesti John Deere Forestry Oy:n palveluverkosto tekee koneen määräaikaishuollot asiantuntevasti, oikea-aikaisesti ja alkuperäisin tarvikkein. Sopimuskohtaisesti räätälöity palvelu antaa helpon työkalun ennakoida huoltokustannuksia.

Lue lisää

Jatkoturva

Jatkoturvan avulla saat koneellesi lisää huolettomia ajotunteja. Jatkoturvan saat joko voimansiirrolle (sis. moottorin) ja hydrauliikalle tai voimansiirrolle pelkästään (sis. moottorin). Täysturva kattaa koko koneen ja koskee myös materiaali- tai valmistusvirheen vuoksi rikkoutuneita komponentteja, pois lukien kulutusosat. Täysturvan omavastuu on 200 euroa/vaurio (alv. 0%). Jatkoturva edellyttää voimassaolevaa PREMIUM-huoltosopimusta.

Lue lisää

Öljypalvelut

Säännölliset öljyanalyysit ovat erinomainen keino koneen kunnon seurantaan. Öljyanalyysi paljastaa mahdollisen tulossa olevan ongelman jo aikaisessa vaiheessa, jolloin voidaan välttyä kalliiltakin suunnittelemattomalta korjaukselta. Öljyanalyysien avulla voidaan parantaa koneen käyttöastetta ja pienentää ylläpitokustannuksia.

Super Caddy -suodatusyksikköä käyttämällä voidaan jatkaa hydrauliikkaöljyn käyttöikää. Super Caddyn avulla suodatetaan vettä ja epäpuhtauksia hydrauliikkaöljystä.

Lue lisää

REMAN-ohjelma

John Deere REMAN-komponentit ovat hyvä vaihtoehto korjatulle tai joskus jopa uudelle osalle. REMAN-komponentit on kokonaan purettu osiin ja puhdistettu, ja tarkastetut komponentit on koottu uudelleen yhteen alkuperäisosien tapaan, joko uudelleen valmistettujen tai uusien osien kanssa.

Performance Plus

On järkevää valita varaosiksi sellaiset osat, jotka on vartavasten suunniteltu konettasi varten. Performance Plus -tuoteryhmään kuuluvat kourat, työvalot, suodattimet sekä muut lisävarusteet ja varaosat, jotka on suunniteltu kestämään metsäolosuhteiden vaatimukset.

Lue lisää

Ylläpito- ja päivityspaketit

Tarjontaamme kuuluu myös valmiiksi koottuja varaosa- ja tarvikepaketteja, jolloin yksi koodi sisältää kaiken tarpeellisen jotakin tiettyä työtä varten, esimerkiksi huoltotyön suodattimet tai telin laakerointiin tarvittavat osat. Tämä on helppoa - yksi koodi ja yksi pakkaus lukuisien sijaan - sekä edullisempaa yksittäin ostettuun verrattuna.

Simulaattorit ja TimberSkills

John Deere simulaattorikoulutus

Simulaattorilla voi opetella TimberMatic-järjestelmän hallintaa ilman paineita ja riskiä. John Deere -simulaattoreilla voidaan harjoitella työskentelymenetelmiä kaikkia konemerkkejä varten. Realistinen oppimisympäristö luokkahuoneessa antaa parhaat mahdollisuudet oppilaille vahvistaa olemassaolevia taitoja ja oppia uusia.

TimberSkills-oppimisympäristö antaa työkaluja simulaattorien oppimisympäristöön: tehtävien hallintaan, itsearviointiin ja opettajien kommenteihin. Koulutusjaksot päivitetään serverille. Sieltä ne voi ladata opettajan ja oppilaan sovelluksiin. Oppilaalle luodaan henkilökohtainen oppimispolku, johon opettaja voi lisätä uusia tehtäviä.

Lue lisää

Katso esitettä