Simulaattorit

Simulaattorilla voit harjoitella koneen käyttöä turvallisessa ympäristössä. Koulutussimulaattorien avulla voit harjoitella korjuuprosessin kaikkia vaiheita – leimikon suunnittelusta aina varastopinoon asti – luokkahuoneessa. Voit ajaa useita koneita samalla leimikolla, ja jopa samanaikaisesti.

TimberSkills-oppimisympäristö

TimberSkills-oppimisympäristö antaa työkalut simulaattorilla tehtävien harjoitusten seurantaan ja ylläpitoon. Sieltä löytyvät mm. tehtävänannot, itsearvioinnit sekä opettajan kommentit.

Kuljettajaraportti

Kuljettajaraportti on oiva työkalu tukemaan oppilaan edistymistä TimberSkills-oppimisympäristössä. Raportissa seurataan koneen käyttöä samaan tapaan kuin TimberLink-raporteissa. Arvointi asteikolla 1-5 tapahtuu verrattuna simulaattori-ympäristön tavoitesuoritukseen.

Harvesteri- ja kuormakonesimulaattori

Harvesteri- ja kuormakonesimulaattori

Harvesteri- ja kuormatraktorisimulaattori on varustettu aivan kuten oikea metsäkone. Jopa näppäimistöt ja istuin ovat samat kuin John Deere –harvesterissa. Simulaattorilla työskentely auttaa oppimaan peruskoneen ja harvesteripään säätöjen tekemisen ja mittausjärjestelmän mahdollisimman tehokkaan käytön, jotta sitten oikeassa ympäristössä saadaan paras tulos oikeasta metsäkoneesta.

Käyttösimulaattori, harvesteri ja kuormatraktori

Käyttösimulaattori, harvesteri ja kuormatraktori

John Deere’n käyttösimulaattorit ovat tehokkaita työkaluja työmenetelmien ja koneen toimintojen opetteluun ilman mittaus- ja ohjausjärjestelmää.

Kannettava simulaattori

Kannettava simulaattori

Käyttösimulaattori on nyt saatavana myös kannettavana versiona. Kokoonpanoon kuuluvat harvesterin näppäimistöt ja alustaan asennussarja sekä virtalähde ja kuljetuslaatikko. Kannettava tietokone ei kuulu pakettiin, koska se on paras hankkia aina paikallisesti, jotta näppäimistö ja kieli ovat oikeat. TimberMatic ei sisälly kannettavaan simulaattoriin.

PC-simulaattoriohjelma

PC-simulaattoriohjelma

PC-simulaattoriohjelmassa on samat ominaisuudet kuin harvesterin TimberMatic-ohjausjärjestelmässä. Voit harjoitella ohjausjärjestelmän toimintoja, esim. kalibrointia, leimikon hallintarutiineja ja tuotostietojen tallennusta, kotona PC-simulaattorin avulla.