Metsäkoneet

John Deere metsäkoneet kaikkiin olosuhteisiin
Kuormakone metsässä

Metsäkonerahoitus

Rahoitamme nyt myös metsäkoneet, laajennetut takuut ja lisävarusteet yhdellä sopimuksella ja selkeällä kokonaiskustannuksella. Tarjoamme kilpailukykyisen rahoituspaketin, joustavat maksuehdot ja yrityksellesi räätälöidyt ratkaisut.  

Asiakas John Deeren myymälässä

Bonusta varaosa- ja tarvikeostoista

Metsäkoneasiakkaanamme kerrytät nyt automaattisesti bonusta kaikista varaosa- ja tarvikeostoista. Bonusta kerryttävät Online Shopista, asiakaspalvelukeskuksista sekä sopimushuoltoverkostomme myymälöistä tehdyt ostokset.

Metsäkone 1/2023 on ilmestynyt

Lue koko lehti

Metsäkoneenkuljettaja

Uusi metsäkone syntyy intohimolla ja pitkäjänteisyydellä

Uuden metsäkonesarjan tuotteistaminen on monivaiheinen prosessi, joka kestää vähimmilläänkin useamman vuoden. 

Istutuskone

Koneellinen istutus - ratkaisu metsäalan työvoimapulaan ja ilmastonmuutoksen haasteisiin

1510G-kuormatraktorimallin alustalle suunniteltu istutuskone on suunniteltu mukautumaan eri puulajeihin ja tarkoitettu käytettäväksi markkinoilla eri puolilla maailmaa. 

Harvesteri metsässä

"Ei niitä puita ole ennenkään kartalla ajettu" - Nyt työ tuntuisi turhalta ilman karttoja

”Puunkorjuutyötä ei enää osaa kuvitella tekevänsä ilman Karttoja ja karttatasoja”, kiteyttää metsäkoneurakoitsija Riku Naarajärvi.

IBC 3.0 tuo lisää automaatiota kuormatraktoriin

IBC 3.0 tuo lisää automaatiota kuormatraktoriin

Uusien kuormatraktoreiden IBC 3.0 sisältää lisää kuljettajan työtä helpottavaa automaatiota. Kuormain siirtyy napin painalluksella kohtaan, josta edellinen kourallinen on otettu sekä kuormaa lastattaessa että purettaessa. Puomin voi myös viedä kuljetusasentoon automaattisesti nappia painamalla.

IHC mittaa ja säätää karsimaterien toimintaa

Älykäs harvesteripään ohjaus IHC helpottaa kuljettajan työtä ja parantaa karsinnan laatua

Kuljettaja säätää karsimaterille haluamansa voimatason, jonka jälkeen IHC mittaa puristusvoimaa ja säätää sitä tarvittaessa automaattisesti. 

Etutelin nostotoiminto lisää ketteryyttä maastossa

Etutelin nostotoiminto lisää ketteryyttä maastossa

Etutelin nostotoiminto helpottaa ojien ylityksissä ja lähestyttäessä jyrkkää kohtauskulmaa. Se myös parantaa koneen liikkumiskykyä ja kuljettajan ergonomiaa hankalassa maastossa. Saatavissa 910G ja 1010G kuormatraktoreihin.

TimberMatic Kartat kehittyneet karttatasot

Tehosta puunkorjuuta kehittyneillä karttatasoilla

Puunkorjuuseen tulee nyt täysin uusia ulottuvuuksia TimberMatic Kartat -sovelluksen uusien karttatasojen myötä. Maastotyö nopeutuu ja harvesterinkuljettajien työn mielekkyys kasvaa.

 

John Deere kääntyvä ja vakaava ohjaamo

Mukava ohjaamo helpottaa työntekoa

Kääntyvä ja vakaava ohjaamo helpottaa metsäkoneen kuljettajan työtä, lisää työskentelymukavuutta  ja parantaa ergonomiaa. Valitse sinulle parhaiten sopivat ominaisuudet eri käyttötilanteisiin. 

Avustava leimikon suunnittelutyökalu

Koneiden luettelo

TimberManager on näkymä työmaalle

TimberManager tarjoaa koneyrittäjälle täsmällistä ja reaaliaikaista tietoa työmaan etenemisestä. Sieltä löytyvät myös koneiden käyttöohjeet ja muut tukimateriaalit.

 

TimberMatic Kartat -ohjelman sisältämä leimikon suunnittelutyökalu avustaa TimberManagerissa tehtyjen hakkuusuunnitelmien käyttöönotossa. Jos ei hakkuusuunnitelmaa ole tehty etukäteen, sen voi piirtää myös suoraan TimberMatic Kartat -ohjelmassa.

Site planning
Site planning