Metsäkoneet

IBC 3.0 tuo lisää automaatiota kuormatraktoriin

IBC 3.0 tuo lisää automaatiota kuormatraktoriin

Uusien kuormatraktoreiden IBC 3.0 sisältää lisää kuljettajan työtä helpottavaa automaatiota. Kuormain siirtyy napin painalluksella kohtaan, josta edellinen kourallinen on otettu sekä kuormaa lastattaessa että purettaessa. Puomin voi myös viedä kuljetusasentoon automaattisesti nappia painamalla.

John Deere Joensuun Tehdas - Oletko koskaan nähnyt kuinka metsäkoneita valmistetaan?

Tehtaallamme on käytössä alan viimeisimmät teknologiat ja tuotantomenetelmät, jotka mahdollistavat tehokkaan ja kestävän tuotannon. Jokainen metsäkoneemme on suunniteltu huolellisesti pienintäkin yksityiskohtaa myöten, sillä tiedämme metsien vaikeiden olosuhteiden vaatimukset niin koneille kuin käyttäjillekin.

Asiakas John Deeren myymälässä

Bonusta varaosa- ja tarvikeostoista

Metsäkoneasiakkaanamme kerrytät nyt automaattisesti bonusta kaikista varaosa- ja tarvikeostoista. Bonusta kerryttävät Online Shopista, asiakaspalvelukeskuksista sekä sopimushuoltoverkostomme myymälöistä tehdyt ostokset.

John Deere 1270G

Korkotarjous käytetyille John Deere -metsäkoneille

John Deere Financial tarjoaa nyt ohittamattoman korkotarjouksen, kun ostat käytetyn harvesterin tai kuormakoneen John Deeren jälleenmyyjältä viimeistään 30.6. Katso rahoituslaskelma John Deere Financial -rahoituslaskurista. 

Etutelin nostotoiminto lisää ketteryyttä maastossa

Etutelin nostotoiminto lisää ketteryyttä maastossa

Etutelin nostotoiminto helpottaa ojien ylityksissä ja lähestyttäessä jyrkkää kohtauskulmaa. Se myös parantaa koneen liikkumiskykyä ja kuljettajan ergonomiaa hankalassa maastossa. Saatavissa 910G ja 1010G kuormatraktoreihin.

IHC mittaa ja säätää karsimaterien toimintaa

Älykäs harvesteripään ohjaus IHC helpottaa kuljettajan työtä ja parantaa karsinnan laatua

Kuljettaja säätää karsimaterille haluamansa voimatason, jonka jälkeen IHC mittaa puristusvoimaa ja säätää sitä tarvittaessa automaattisesti. 

TimberMatic Kartat kehittyneet karttatasot

Tehosta puunkorjuuta kehittyneillä karttatasoilla

Puunkorjuuseen tulee nyt täysin uusia ulottuvuuksia TimberMatic Kartat -sovelluksen uusien karttatasojen myötä. Maastotyö nopeutuu ja harvesterinkuljettajien työn mielekkyys kasvaa.

 

John Deere kääntyvä ja vakaava ohjaamo

Mukava ohjaamo helpottaa työntekoa

Kääntyvä ja vakaava ohjaamo helpottaa metsäkoneen kuljettajan työtä, lisää työskentelymukavuutta  ja parantaa ergonomiaa. Valitse sinulle parhaiten sopivat ominaisuudet eri käyttötilanteisiin. 

Avustava leimikon suunnittelutyökalu

Koneiden luettelo

TimberManager on näkymä työmaalle

TimberManager tarjoaa koneyrittäjälle täsmällistä ja reaaliaikaista tietoa työmaan etenemisestä. Sieltä löytyvät myös koneiden käyttöohjeet ja muut tukimateriaalit.

 

TimberMatic Kartat -ohjelman sisältämä leimikon suunnittelutyökalu avustaa TimberManagerissa tehtyjen hakkuusuunnitelmien käyttöönotossa. Jos ei hakkuusuunnitelmaa ole tehty etukäteen, sen voi piirtää myös suoraan TimberMatic Kartat -ohjelmassa.

Site planning
Site planning