Esittelyssä uudet H-sarjan metsäkoneet. Puunkorjuun uusi standardi.

H-sarjan metsäkoneet

John Deeren metsäkoneet suunnitellaan ja testataan yhteistyössä metsäkoneyrittäjien ja metsäkoneenkuljettajien kanssa. Tavoitteena on luoda asiakkaan tarpeisiin paras kokonaisuus, jossa sekä tuottavuus että käytön mukavuus ovat huippuluokkaa ja ympäristöön kohdistuva kuormitus mahdollisimman pieni.

Kuljettajan hyvinvointi, koneiden polttoainetehokkuus ja ympäristöä huomioivaan työtapaan ohjaavat innovaatiot ovat jatkuvan kehityksen painopisteitämme.

Uusissa H-sarjan metsäkoneissa koneen tärkeimmät ominaisuudet on viety kaikkein korkeimmalle tasolle. Lopputuloksena on syntynyt uuden sukupolven metsäkone, jossa ylivertainen tuottavuus yhdistyy erinomaiseen käyttökokemukseen ja helppoon huollettavuuteen. 

Tervetuloa tutustumaan uusiin H-sarjan koneisiin esittelykiertueella!
Katso kiertuepaikkakunnat tästä

1470H-harvesteri

Parempi tuottavuus vähemmällä polttoaineella

Uusi runkolukko, tehokkaat moottorit ja paranneltu hydrauliikka ja lisäävät tuottavuutta, ja polttoainetta tarvitaan vähemmän per korjattu m3.

Uusi kolmen pumpun hydrauliikka tuo enemmän tehoa ja suuremman työpaineen puun syöttöön. Näin saadaan suurin mahdollinen tuottavuus pienimmällä mahdollisella polttoaineen kulutuksella.

Harvesterin ohjaamo

Älykäs automaatio vakiona

Puomin kärkiohjauksesta (IBC) tulee vakio-ominaisuus suurissa H-sarjan harvestereissamme, ja IBC 3.0 -järjestelmästä tulee vakio-ominaisuus H-sarjan kuormatraktoreissa. 

Ohjaamon älyavain on henkilökohtainen kaukosäädin koneen oven avaamiseen sekä tietokoneen että TimberMatic-ohjausjärjestelmän käynnistämiseen kuljettajan määrittämillä asetuksilla.

Kun kuljettaja avaa oven lukon ohjaamon älyavaimella, koneeseen tulee virta, lähestymisvalot syttyvät ja tietokone käynnistyy automaattisesti. Kuljettajan tarvitsee vain käynnistää moottori, ja kone on valmis työskentelemään.

1270H-harvesteri

Vahvemmat puomit

Uusissa puomeissa on suurempi nosto- ja kääntövoima sekä pidemmät ulottumat.

Harvesterien uusi H7-puomi tarjoaa noin 10 % enemmän nostovoimaa ja kääntömomenttia. Uudessa H9-puomissa on myös sama 10 % suurempi nostovoima, ja kääntömomentti on 5 % suurempi kuin edellisessä mallissa.

F10-kuormatraktorin puomin ulottuma on 10,2 metriä, mikä on pidempi kuin ennen. Vastaava pidempi ulottuma uudessa F9-puomissa on 10,7 metriä. Hydrauliikkaletkuja ja letkujen reititystä on parannettu. Uusi F10 on markkinoiden vahvin kuormatraktorin puomi. Puomin nostomomentti on 40 % suurempi ja kääntömomentti 22 % suurempi, ja saatavilla on aiempaa suurempia kouravaihtoehtoja.

Timbermatic H

Helppokäyttöisyys

TimberMatic H -ohjausjärjestelmä integroidulla TimberMatic Kartat -sovelluksella on helppokäyttöinen. H-ohjausjärjestelmä mahdollistaa yhdenmukaisen käyttökokemuksen kaikissa metsäkoneissa. Uudessa käyttöliittymässä on eri näkymät yö- ja päiväkäyttöön. Näytössä on esillä vain kunkin työvaiheen kannalta olennaiset tiedot. 

John Deere -harvesterin ohjaamo

Ohjaamon mukavuus

Kääntyvä ja vakaava ohjaamo on vakiona kaikissa H-sarjan metsäkoneissa. Ohjaamosta on erinomainen näkymä työskentelyalueelle, parannettu ilmastointi ja ±30° suurempi ohjaamon kääntökulma. Siinä on myös tehokkaammat valot, alhaisempi melutaso ja enemmän säilytystilaa. Koneen perustoiminnoille ja kameroille on lisänäyttö, koneessa on useita latauspisteitä, uusi poljin ajosuunnan valitsemiseen sekä valinnaisena uusi äänentoistojärjestelmä, jossa on subwoofer ja diskanttikaiuttimet.

Harvesteri pimeässä metsässä

Älykäs puomin kärkiohjaus IBC ja ohjelmoitavat käyttövivut

IBC:n avulla puomin ohjaus on tarkkaa, nopeaa ja helppoa, koska kuljettaja voi keskittyä kouran ohjaukseen puomin osien liikkeiden sijasta. IBC parantaa työturvallisuutta ja helpottaa työtä.

Harvesterien ohjelmoitavilla painikkeilla varustetut joystick-ohjaimet helpottavat päivittäistä työskentelyä.

Helppo huolto

Helpot päivittäishuollot

Vähemmän yksittäisiä huoltotehtäviä ja keskitetyt, helposti käytettävät huoltopisteet tekevät H-sarjan koneiden huollosta helppoa.

Uudistettu valinnainen keskusvoitelujärjestelmä vähentää koneen päivittäisen rasvauksen tarvetta. Koneissa on myös useita käytännöllisiä säilytystiloja työkaluja ja tarvikkeita varten.

1270H-harvesteri metsässä

Parannuksia huollettavuuteen

Kaikissa koneissa on moottorin öljytason anturi, jonka ansiosta ohjausjärjestelmä ilmoittaa liian vähäisestä moottoriöljyn määrästä. Keskitetyt rasvauspisteet ja valinnainen automaattinen voitelu ja säästävät aikaa. Moottorin öljymäärä näkyy automaattisesti TimberMatic-näytössä käynnistyksen yhteydessä.

Metsäkoneen huolto

Jopa 1000 tunnin huoltovälit

John Deere ProtectTM mahdollistaa jopa 1000 tunnin huoltovälit. Huoltosopimus ja lyhyempi huoltoaika merkitsevät vähemmän seisokkeja ja pienempiä kustannuksia.

John Deere 1270H -harvesteri

1270H

 • Tehokas yleisharvesteri
 • IBC vakiona
 • H7-puomi, jossa on korkea nosto- ja kääntömomentti
 • Helppo huoltaa ja pitää kunnossa
 • Suuri harvesteripäiden valikoima
 • Erinomainen näkyvyys työskentelyalueelle

John Deere 1470H -harvesteri

1470H

 • Tehokas harvesteri suurille puille
 • IBC vakiona
 • H9-puomi, jossa on suuri nosto- ja kääntömomentti
 • Helppo huoltaa ja pitää kunnossa
 • Suuri harvesteripäiden valikoima
 • Erinomainen näkyvyys työskentelyalueelle

H216-harvesteripää

H216-harvesteripää suurille harvestereille

John Deere H216 on uusi, suuri harvesteripää lehtipuulle ja havupuulle. Se on tuottava ja helposti räätälöitävä erilaisiin tarpeisiin.

2510H-kuormatraktorin puomi

Tehokkaat puomit

Uudet F9- ja F10-puomit tarjoavat enemmän tehoa ja pidemmän ulottuman. F10-puomin ulottuma on 10,2 metriä. F9-puomin ulottuma on 10,7 metriä. Hydrauliikkaletkuja ja letkujen reititystä on parannettu.

Uusi F10 on markkinoiden vahvin kuormatraktorin puomi. Kun puomin nostomomentti on 40 % suurempi ja kääntömomentti 22 % suurempi, saatavilla on suurempia kouravaihtoehtoja. Uudessa F9-puomissa on 13 % enemmän puomin nostomomenttia ja 10 % enemmän kääntömomenttia.

2510H-kuormatraktori metsässä

Älykäs puomin ohjaus IBC 3.0 vakiona

IBC 3.0 on vakiona suurissa H-sarjan kuormatraktoreissa. Kuormain siirtyy napin painalluksella automaattisesti kohtaan, josta edellinen kourallinen on otettu sekä kuormaa lastattaessa että purettaessa. Puomin voi myös viedä kuljetusasentoon automaattisesti nappia painamalla.

2510H-kuormatraktorin kuormatila

Suurempi kantavuus ja laajennettu kuormatila

Uusien kuormatraktorien kantavuus on suurempi, kuormatilaa on laajennettu ja niissä on kaksi uutta kokovaihtoehtoa jatkettavilla pankoilla.

7,5 m²:n kuormatila on optimaalinen raskaiden lehtipuiden käsittelyyn, kun taas 8,5 m²:n kuormatilaa suositellaan 2510H-mallille ja havupuulle.

2010H

Moottorin enimmäisteho, kW 220
Moottorin vääntömomentti, Nm 1 400
Vetävä voima, kN 255
Puomin ulottuma, m 8,5/10,2/10,7
Nostomomentti, kNm, risti 210/170
Kääntömomentti, kNm 50/45
Kantavuus, tonnia 20
Kuormatilavaihtoehdot, m2 6,5/7,5
Kääntökulma, aste 44
Maavara, mm 799
 

2510H

2510H-kuormatraktorin uusi kaksoismoottorin voimansiirto tarjoaa 50 % nopeamman ajonopeuden.

Moottorin enimmäisteho, kW 252
Moottorin vääntömomentti, Nm 1 550
Vetävä voima, kN 290
Puomin ulottuma, m  8,5/10,2/10,7
Nostomomentti, kNm, risti 210
Kääntömomentti, kNm 50
Kantavuus, tonni
25
Kuormatilavaihtoehdot, m
6,5/7,5/8,5
Kääntökulma, aste 44
Maavara, mm
779