Harvesteripäät

H424-harvesteripää puussa

UUSI H424

H424-harvesteripää korvaa H414:n. H424 on tarkoitettu myöhäisemmille harvennuksille ja päätehakkuille. Asiakaspalautteen perusteella tehdyt tuotemuutokset parantavat tuottavuutta, huollettavuutta, kestävyyttä, käyttöastetta sekä mittaustarkkuutta ja alentavat päivittäisiä käyttökustannuksia. H424 on varustettu uudella SuperCut 100S sahalaitteella.

 • Hyvä mittatarkkuus

 • Korkea tuottavuus harvennuksilla

HeadingIcon

Harvesteripään runko, tiltti, syöttörullien varret ja terien muotoilu tehostavat joukkokäsittelyä. Korkea runko antaa tukea puunipulle.

 • Korkea karsintalaatu

 • Vähän katkaisuhalkeamia

HeadingIcon

Suuri katkaisunopeus tekee tuottavuudesta korkean ja minimoi katkaisuhalkeamat.

 • Nopea päivittäinen huolto

HeadingIcon

Päivittäishuolto on keskitetty yhteen pisteeseen, mikä tekee ylläpidosta helppoa.

 • Korkea tuotos
 • Hyvä mittatarkkuus
 • Korkea karsintalaatu
 • Vähän katkaisuhalkeamia
 • Korkea tuottavuus harvennuksilla
 • Nopea päivittäinen huolto
 • Syöttörullien avauma 440 mm

H212 harvesteripää on saatavana John Deere 1070G ja 1170G -harvestereihin.

 

H212-harvesteripään runko, tiltti, syöttörullien varret ja terien muotoilu tehostavat joukkokäsittelyä. Korkea runko antaa tukea puunipulle. Pitkät karsimaterät helpottavat puihin tarttumista. Syöttörullat on sijoitettu rungon alaosaan, mikä keskittää runkonipun ja pitää sen tukevasti paikallaan. Runkonippu pysyy tiukasti pidossa ja sen siirtäminen pystyasennossa on helppoa jopa tiheässä metsässä.

Suuri katkaisunopeus tekee tuottavuudesta korkean ja minimoi katkaisuhalkeamat. Päivittäishuolto on keskitetty yhteen pisteeseen, mikä tekee ylläpidosta helppoa. 

Ominaisuudet

Näytä kaikkiSulje kaikki

Syöttörullien avauma 750 mm

H219 eri kuvakulmia

H219 on uusi, suuren kokoluokan harvestereihin sopiva harvesteripää.  H219 on kaksirullainen ja siinä on kaksivaihteiset syöttömoottorit. Syöttöteho ja -nopeus säätyvät automaattisesti rungon koon mukaan. Ote kaadettavasta rungosta on erinomainen, karsinta tehokas ja käyrien runkojen käsittely sujuvaa. Latvasaha on saatavana lisävarusteena.

 • Syöttörullien avauma 750 mm
 • Suurin syöttönopeus 4.5–6.0 m/s
 • Paino ilman rotaattoria ja riipuketta 1930 kg
 • Sahalaite SuperCut 100S

Erittäin tarkka pituusmittaus

Pituusmittaus on erittäin tarkka. Automaattinen pituusmittauksen nollaus laser-etsinnän anturilla lisää tuottavuutta.  Uusi pituusmittausvarsi lisää kestävyyttä, mittatarkkuutta ja huollettavuutta. Optiona on saatavana erityisesti paksukaarnaisille puille kehitetty mittapyörä. Uudet HW-syöttörullat parantavat tuottavuutta lehtipuun ja merenrannassa kasvavien käyrien mäntyjen prosessoinnissa. Letkujen ja sylinterien suojausta on parannettu pituusmittausvarren ympärillä ja rungon yläosassa.

Helppo huoltaa

H219-harvesteripään huoltoa helpottaa kätevästi avattava venttiilin kansi sekä syöttömoottorin letkuliittimien sijoittaminen kannen ulkopuolelle. Parannetut syöttömoottorin letkut, letkujen reititys ja suojukset lisäävät letkujen kestävyyttä ja käyttöaikaa. SuperCut 100S - sahalaitteessa on uuden sukupolven ketjunkiristinyksikkö automaattisella ketjunkiristyksellä ja mekaaninen laipan lukitus. Nämä auttavat ketjun päällä pysymistä ja parannettu sahaketjun vapautus helpottaa ketjujen vaihtoa.

H415 uudistukset

Näytä kaikkiSulje kaikki

Muutokset vakiomalliin

Sahalaatikkoa on madallettu 30 mm, runko on entistä kestävämpi ja sahaketjun kiristystä on parannettu. Kiinteän takaterän uudistetun muotoilun ansiosta koura painuu paremmin kiinni puuhun sekä kaadossa että syötön alussa, mikä parantaa mittaustarkkuutta. Mittapyörä yltää paremmin puun runkoon ja kantojen korkeus pienenee. Harvesteripään huolto helpottuu, koska alasyöttömoottorien painepuolen letkuliittimet on sijoitettu venttiilikopan ulkopuolelle.

Parannettu sahaketjun kiristys harventaa sahaketjun päältähyppäämistilanteita. Sahalaipan ja puunrungon väliin jää enemmän tilaa, mikä mahdollistaa leveämpien sahalaippojen käytön ja parantaa mutkaisten ja suurten runkojen syöttöä.

Uusi H415HD

Uudet HD-vaihtoehdot voi valita yksittäin, mutta valitsemalla kaikki kolme syntyy H415HD-harvesteripää.

 1. Vahvistettu HD-tilttirunko
 2. HD syöttömoottorien ja syöttömoottorien letkujen suojukset
 3. Expander-tapit syöttömoottorien varsien, alakarsintaterien ja tilttisylinterin yläpään akseleihin

HD-vaihtoehdot lisäävät kestävyyttä ja toimintavarmuutta. Suurten ja mutkaisten runkojen käsittely helpottuu.

 • HD-tilttisanka on kestävä. Latvasahan kanssa HD-tilttisanka on helpompi käsitellä lyhyen rakenteensa vuoksi ja on kevyempi.
 • Letkujen ja syöttömoottorien kestävyys paranee HD-suojusten ansiosta. Letkuliittimet on sijoitettu venttiilikopan ulkopuolelle ja ne on helppo vaihtaa.
 • Kestävä runko ja pääakselit erityisesti järeiden runkojen käsittelyyn. Expanderit tilttisylinterien yläpään, alakarsimaterien ja syöttömoottorien varsien akseleissa.
 • Parannettu sahaketjun kiristys: suodatin kiristyksen hydrauliikassa. Vähemmän ketjun päältälähtemistilanteita.
 • Enemmän tilaa sahalaipan ja puun välissä - tehostaa mutkaisten runkojen ja suurten puiden käsittelyä.
 • Mahdollisuus käyttää leveämpiä sahalaippoja.
 • Kiinteän takaterän uudistetun muotoilun ansiosta puusta saa paremman otteen suurten runkojen katkaisussa ja syötön aloituksessa. Tämä tarkentaa edelleen pituusmittausta.
 • Matalammat kannot lisäävät tuotosta

H415HD on saatavana 1270G- ja 1470G-harvesteriin 10 metrin ja 8,6 metrin puomin ulottumalla.

Optiot

OPTIO H415 H415HD H415X
Multi Speed -syöttömoottorit Optio Optio Optio
HD-tilttirunko Optio Vakio Optio
HD-sahalaatikko Ei saatavana Optio irtopäissä Vakio
Expander-tapit Optio Vakio Optio
Syöttömoottorin HD-suoja Optio Vakio Optio
Latvasaha Ei saatavana Optio Optio
Saatavuus puomeille

1470G: 8,6, 10 ja 11 m
1270G: 8,6 ja 10 m

1470G: 8,6 ja 10 m
1270G: 8,6 ja 10 m*
Waratah-
harvesteripäät**

*ilman HD sahalaatikkoa ja/tai latvasahaa

**ensisijaisesti tela-alustaisiin koneisiin teknisen erittelyn mukaisesti