Mekaaninen voimansiirto

Sisäiset planeetta-akselit

Sisäpuoliset Funk™-planeetta-akselit ovat yhtä kestäviä kuin ne tulivat

Kun työtaakat ovat raskaita ja olosuhteet ankaria, laitteesi tarvitsee akseleita, jotka kestävät painetta. Akseliperheemme on osoittanut kykynsä yhä uudestaan — ja mitä tiukimmissa olosuhteissa. Niiden vahvuus ja kestävyys ovat tehneet niistä kiinteän työkalun metsä-, maatalous-, öljy-, öljykenttä-, kaivos- ja rakennusteollisuuteen sekä useisiin erikoissovelluksiin.
Tehokkaat pienten vaihdealueiden akselit on suunniteltu yhteensopivien osien kokonaisuuksiksi, minkä ansiosta voimme tarjota tuhansia eri kokoonpanoja ja käytännössä mukauttamaan akselisi tarkalleen vääntömomentti- ja kuormausvaatimustesi mukaisesti. Kaikki John Deere -akselit ovat ei-ohjattavia, ja ne on rakennettu vahvasti edistämään laitteidesi rungon jäykkyyttä. Useita eri vaihtoehtoja raidevälin muutoksiin.


Olemme sitoutuneet lisäämään laitteidesi arvoa ja antamaan sinulle kilpailuetua. Sisäiset planeetta-akselimme ovat yksi esimerkki tästä sitoutumisesta.

taulukko

HMD-vaihteistot

Kestävät ja luotettavat hydrostaattiset moottorikäyttöiset (HMD) vaihteistot

Funk™ HMD -vaihteistot on varustettu toimimaan korkean teknologian hydrauliikalla. Ne tarjoavat elektroniset ohjainyksiköt, joita tarvitset heavy duty -laitteisiin, kuten puskukoneisiin, tiehöyliin, rautatieajoneuvoihin, lakaisukoneisiin, asfalttilevittimiin ja käytännössä kaikkiin muihin sovelluksiin, joissa hallittu ajonopeus on kriittinen.

18000 HMD — suurta tehoa vaativiin tarpeisiin

HMD-mallistomme suosituin malli 18000 tarjoaa runsaan 149 kW: n (200 hv) käyttötehon tehokkaisiin sovelluksiin. Siinä on kiinteä voitelupumppu, joka pidentää vaihteiston käyttöikää voitelemalla akselin urat ja laakerit kauttaaltaan. Kaksi suuren vaihteen ja viisi pienen vaihteen vaihtoehtoa tuottavat metsä-, rakennus-, rautatie-, kaivos- ja maatalouden laitteille sopivat nopeudet.

HS17000 HMD — muutos liikkeellä

HS17000 on kaksinopeuksinen voimansiirtovaihteisto, joka pystyy vaihtamaan vaihdealueita liikkeessä. Nopeudet saavutetaan käyttämällä sähköisesti ohjattuja solenoideja ja hydraulisesti toimivia usean märkälevyn kytkimiä.

Powershift-vaihteistot

Luotettavat powershift-vaihteistot

Asiakkaat luottavat siihen, että toimitat luotettavia, tehokkaita laitteita, joissa on viimeisimmät komponentit. Tuotamme powershift-vaihteistoja, jotka auttavat sinua vastaamaan tarpeisiin—, ja teemme sen henkilökohtaisella, huomaavaisella palvelulla riippumatta siitä, minkä kokoista toimintasi on.
Powershift-vaihteistomme ovat saatavana sekä vääntömomentin muunnin- että suoravetoisina vaihtoehtoina, jotka kattavat sovellukset maataloudessa, rakennusalalla, metsätaloudessa, kaivostoiminnassa, lentokoneiden maatuessa, rautateiden kunnossapidossa ja muilla aloilla. Vaihteiston voi asentaa moottoritilaan, ajoneuvon keskikohtaan tai etäasennuksena. Funk™ powershift -vaihteistot on rakennettu yhdessä maailman edistyneimmistä vaihteistojen tuotantolaitoksista. Huipputeknologiamme tarkoittaa, että alkuperäisvalmistajakoneidesi vaihtaminen sujuu sujuvammin ja nopeus- ja suunnanohjaus tapahtuu sormenpäillä. Tämän ansiosta käyttäjälle on mahdollisuus saada enemmän tuotantoa koneesta nopeammin ja pienemmällä vaivalla.
Mikä parasta, uskomme edelleen henkilökohtaiseen palveluun, joten kun sinulla on erikoistilauksia tai muita ainutlaatuisia tarpeita, me vastaamme. Sovellussuunnitteluryhmämme tekee tiivistä yhteistyötä kanssasi tarjoamalla koneesi konseptin yksityiskohtaisen suorituskykyanalyysin.

HMD-vaihteistot

Modulaarinen lähestymistapa pumppukäyttöjen rakentamiseen

Tuhansilla yhdistelmillä, välityssuhteilla, hydraulipumppusovittimilla, asennusvaihtoehdoilla ja muulla — voimme konfiguroida pumpun käyttölaitteen suunnittelumäärityksiisi. Hiljaisiksi suunnitellut pumppuyksiköt ovat saatavana neljänä sarjana, joiden teho on enintään 708 kW (950 hv) ja jotka on varustettu toimimaan itsenäisinä asennuksina, suoramoottorisina asennuksina tai kytkinmoottoriyksikköinä. Sovittimia on saatavana useilla moottorikoteloilla ja vauhtipyöräkokoilla.

Mukauttamisen edut

Yli 50 vuoden kokemuksemme takana ja ainutlaatuinen yhdistelmä mukautettua suunnittelua ja modulaarista valmistusta, minkä ansiosta John Deere voi tarjota erittäin kestäviä ja luotettavia pumppukäyttöjä. Tarvitsetpa uuden pumpun käyttölaitteen tai tuen olemassa olevalle käytölle, modulaarinen kokoonpanojärjestelmämme antaa meille tarvitsemasi nopeasti.

Tulet myös arvostamaan integrointitukiverkostoamme. Sovellusinsinöörimme voivat auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Tarjoamme myös omistettua alkuperäisvalmistaja-palvelua ja pitkäaikaista jälkimarkkinatukea.

Lisää kaikki edut —, mukaan lukien monet mukautetut vaihtoehdot —, ja on helppo ymmärtää, miksi Funk-pumpun käytöt ovat niin monien laitteiden alkuperäisvalmistajien valinta.

Planeettavaihdekäytöt

Tarjoamme täydellisen Funk-planeettavaihteistosarjan alkuperäisvalmistajille maatalous-, rakennus-, valmistus-, meri-, kaivos- ja öljyteollisuuden toimialoille. Näitä kestäviä käyttölaitteita ovat kuljettimet, nosturit, maastomönkijät, kaivinkoneet, tiejyrät, telaketjukoneet, vinssit ja monet muut.

Voit luottaa Funk-planeettavaihdekäyttöihin, jotka tarjoavat kestävyyttä, suorituskykyä ja niiden suunnittelu on erinomaista. Käyttömallimme sisältävät erilaisia syöttövaihteiden alennussarjojen suhteita sekä yhden ja useampien keskialueen planeettapyörästöjen yhdistelmiä, jotka ohjaavat tehoa lähtöjärjestelyjen kautta moniin erilaisiin sovelluksiin.

taulukko