Jäykkäteräinen kuljetinmatto John Deere -leikkuupuimureihin

John Deere -jäykkäteräinen mattopöytä, 700D-sarja

 

700D-sarjan jäykkäteräinen kuljetinmatto 

John Deeren 700D-sarja leikkuupuimurin leikkuupöytä on jäykkäteräinen kuljetinmattoleikkuupöytä, saatavana 4 leveydellä välillä 7,60 - 12,20 m.

 

Kaksiteräinen järjestelmä, jota käyttävät synkronoidut moottorit, mikä vähentää tärinää

Nopeampi sadonkorjuu, vähemmin tärinää

Leikkaus on nopeaa ja puhdasta kaksoisteräjärjestelmän ja kaksoisleikkuuterien yhdistelmän ansiosta, joten voit korjata satoa suuremmilla nopeuksilla. Teräpalkki on myös jaettu kahteen puolikkaaseen, joita synkronoidut moottorit käyttävät tärinän vähentämiseksi.

Säädettävä sivuhihnojen nopeus vastaamaan leikkuupuimurin ajonopeutta

Rakennettu korkeaa suoritustehoa varten

Sivuhihnojen nopeutta voidaan säätää suoraan ohjaamosta vastaamaan leikkuupuimurin ajonopeutta. Syvyydeltään 25 mm:n kiinnikkeet tarjoavat viljelykasvin paremman ohjaamisen tasaisen kulun keskisyöttörumpuun. Leikkuupöydän kulmaa ja leikkuukorkeutta voidaan säätää ajon aikana ohjaamosta. Leikkuukorkeus voi olla niinkin pieni kuin 38 mm, mikä on ihanteellista, jos haluat puhtaan pellon tai kun korjaat lakoontuneita viljelykasveja tai matalalla kasvavia viljelykasveja.

Tasainen sänkikorkeus HydraFloatin ja syvyydensäätöpyörien ansiosta

Integroitu jousitus varmistaa yhtenäisen sänkikorkeuden

Varusterungossa olevat leikkuupöydän HydraFloat-korkeustunnistimet ja jousitussylinterit mahdollistavat leikkuupuimurin ja leikkuupöydän itsenäisen liikkumisen. HydraFloat ja syvyydensäätöpyörät, joita voidaan säätää suoraan ohjaamosta, tarjoavat yhdessä tasalaatuisen sänkikorkeuden.

Paikallisista tiemääräyksistä riippuen syvyydensäätöpyörät voidaan muuntaa ilman työkaluja leikkuupöydän kuljettamiseksi.

Valitse parhaiten sadonkorjuuolosuhteisiisi sopiva leikkuupöytämalli saadaksesi lisätietoja.

MALLILeikkuuleveys, mKuljetinmaton nopeus, m/minKuljetinmaton leveys, mmTeräpalkin teränopeus, leikkuuta/min

7,60

0-223

1016

1960

9,15

0-223

1016

1960

10,70

0-223

1016

1960

12,20

0-223

1016

1960