Viljelykasvien aktiivinen kuljetus syöttökierukkaan saa aikaan jatkuvan virtauksen

Jatkuva virtaus viljelykasvien aktiivisen kuljetuksen ansiosta

Leikkuupuimurin leikkuupöytä 700PF aktiivisella syötöllä

Hihnat varmistavat viljelykasvien aktiivisen kuljetuksen syöttökierukkaan. Tämä saa aikaan tasaisen virran, jolloin leikkuupuimuria voidaan ajaa lähes sen maksimiteholla. 

aktiivinen syöttö estää materiaalin kasaantumisen

Ihanteellinen vaikeisiin olosuhteisiin

Vaikeissa olosuhteissa kuten lakoviljan, herneiden tai ruohonsiementen yhteydessä se estää myös materiaalin kasaantumisen leikkuupöydän etuosaan. 1000 mm:n etäisyys teräpalkin ja syöttökierukan välissä vähentää rapsinsiementen yhteydessä hävikkiä entisestään, koska laonnostokela voidaan asettaa ylemmäs puintihävikin minimoimiseksi.

Suuri 760 mm:n kierukka virtaviivaistaa viljavirran syöttökuljettimelle

Virtaviivaistettu virtaus

Hihnat on integroitu runkoon, minkä ansiosta vilja voidaan syöttää kierukan akselin alapuolelle, mistä kierukan siivekkeet koukkaavat sen helposti ja siirtävät syöttökuljettimeen. Suuren 760 mm:n kierukan ansiosta jopa 20 % enemmän materiaalia saadaan siirrettyä syöttökuljettimeen. Toimii hyvin myös lyhyemmällä materiaalilla kuten mallasohralla. 
Rapsinsiemeniä varten kierukan korkeutta voidaan lisätä hydraulisella käsipumpulla, jotta viljelykasveille tulee enemmän tilaa. Tasainen viljavirtaus myös vähentää niputtumisesta aiheutuvaa voimansiirron kuormitusta. Tämä vähentää kulumista ja lisää luotettavuutta.

Nopea ja helppo viljelykasvin vaihto

Viljelykasvin vaihto 3 minuutissa

Napsauta vain sivuterät paikoilleen, nosta kierukkaa ja olet valmis sadonkorjuuseen. Yksinkertaista ja helppoa – työkaluja ei tarvita. Koska yläpäässä ei ole sähkölaitteita, hydrauliikkaa eikä raskasta moottoria, tärinä on pienempää, mikä vähentää puintihävikkiä. 

Itsestään kiristyvät hihnaosat nousevat ylös, joten niihin on helppo päästä käsiksi. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kannet on tiivistetty, mikä estää lian tai kivien pääsyn hihnan alapuolelle. Pöly voidaan poistaa käyttämällä hihnaosan sisällä olevia vetolaatikoita, kun siirrytään rapsinsiemenistä pieniin jyviin tai kauden lopussa. 

Viljelykasvien aktiivinen kuljetus syöttökierukkaan estää materiaalin kasaantumisen leikkuupöydän etuosaan vaikeissa oloissa kuten lakoviljan, herneiden tai ruohonsiementen yhteydessä.

Valitse parhaiten sadonkorjuuolosuhteisiisi sopiva leikkuupöytämalli saadaksesi lisätietoja.

MALLILeikkuuleveys, mPöydän pituus, mmHihnojen lukumääräKierukka Ø, mm618PF

5,50

1000

4

660

6,10

1000

4

660

6,70

1000

5

760

7,60

1000

5

760

9,15

1000

6

760

10,70

1000

7

760

12,20

1000

8

760