Miksi juuri John Deere?

Miksi juuri John Deere?

Etsitkö tehokasta, luotettavaa ja mukavaa ruohonleikkuria? John Deerellä on haluamasi.

John Deeren tavoite on yksinkertainen. Pyrimme tarjoamaan sinulle parhaimmat ajettavat ja työnnettävät ruohonleikkurit, jotka on räätälöity juuri sinun puutarhaasi ja erikoisvaatimuksiasi varten. Testattu huippuluokan tekniikka ja samat innovatiiviset kehitystulokset, joita on käytetty suurissa John Deere -traktoreissa, ovat perustana parhaimman mahdollisen ruohonleikkuukokemuksen saavuttamiseksi. Ruohonleikkurimme tekevät puutarhanhoidosta jälleen mukavaa.

 

Laajenna kaikkiPienennä kaikki

Haluaisin terveen, rehevän ja vihreän nurmikon!

Ruohon leikkaaminen usein on paras tapa varmistaa elinvoimainen, tiivis nurmikko. John Deere -ruohonleikkuri leikkaa nurmikkosi tasaisesti ja siististi ja auttaa estämään tauteja.

En voi kuitenkaan käyttää paljoa aikaa nurmikon leikkuuseen.

Toinen syy valita John Deere: istu alas, käynnistä kone, leikkaa ruoho – mikään ei voisi olla helpompaa. Tehokas, luotettava suorituskyky takaa nopean ja tehokkaan työskentelyn.

Pitäisi nurmikkoa lannoittaa?

Jokainen terve nurmikko tarvitsee ravinteita pysyäkseen hyvässä kunnossa. John Deere -multa-leikkuujärjestelmä tarjoaa luonnollisen ja ympäristöystävällisen lannoitusmahdollisuuden; se leikkaa ruohon useaan kertaan ja puhaltaa leikatun ruohon takaisin nurmikolle.

Onko John Deere -koneita helppo käyttää?

Todellakin! Ruohonleikkureissamme on samat ominaisuudet kuin maataloustraktoreissamme. Käyttäjän paras mahdollinen mukavuus yksinkertaisella ja intuitiivisella designilla ja monia ominaisuuksia, kuten käyttäjäystävällinen kojelauta ja elektroninen nopeudensäätö. Työnnettävät ruohonleikkurimme ovat niin ikään helppokäyttöisiä, ja niissä on selkeät ohjaimet sekä ergonominen muotoilu.

Turvallisuus on minulle yksi tärkeimmistä asioista.

Olemme samaa mieltä. John Deere -tuotteissa turvallisuus on näkymättömissä yksityiskohdissa. Moottori esimerkiksi sammuu automaattisesti, kun kuljettajan istuimelta poistutaan. Suurimmassa osassa malleja leikkuriosa pysähtyy peruutettaessa.

Onko ruohonleikkuutraktori tarkoitettu vain kesäkäyttöön?

Tämä ei ole ainoa mahdollisuus! John Deere -koneet ovat hyödyllisiä vuoden ympäri. Kun koneeseen kiinnitetään oikeat lisälaitteet, sillä voidaan puhaltaa lehtiä syksyisin tai jopa aurata lunta talvella.

Ruohonleikkuun pitäisi olla hauskaa!

Astu koneeseen - ihastut suureen, mukavaan istuimeen ja ruohonleikkureidemme erinomaiseen ohjattavuuteen. Tehokkaat ja suorituskykyiset työnnettävät mallimmekaan eivät tuota pettymystä. John Deere -koneiden mukavuus on huippulaatua, joten nyt ruohonleikkuu on taas hauskaa!

Tarvitsen luotettavan kumppanin.

Ilman muuta. Löydät John Deere -jälleenmyyjän aina läheltäsi, kun tarvitset kunnossapito- tai huoltoapua.