R41X0i-sarja

R41x0i-sarja

Rajattomat mahdollisuudet

R4140i jaR4150i on rakennettu tuottamaan. TerrainControl Pro tai TerrainCommand Pro pitää puomit vakaina suurilla nopeuksilla, ja käyttäjän mukavuus varmistetaan pyörien erillisjousituksella, Cat IV -ohjaamolla, uudella monitoimivivulla ja CommandARM:illa. Ensiluokkainen ja johdonmukainen ruiskutuslaatu ja kattavuus ovat saatavillasi koko kauden ajan PowrSprayn välittömän määräsäädön ja ExactApplyn ansiosta.

 

Ultraäänitarkkuutta

Johdonmukainen kattavuus, joka mukautuu automaattisesti: hybriditila-anturit seuraavat samanaikaisesti sekä maaperää että viljelykasveja. TerrainControl Pro säätää puomin korkeutta ja kallistusta optimaalisen kattavuuden varmistamiseksi, ja TerrainCommand Pro tarjoaa vaihtelevan geometrian hallinnan.

Enemmän ohjaamoa

Enemmän ohjaamoa

Nousemalla ohjaamoon nouset kokonaan uudelle mukavuustasolle:  Kaikki ohjaimet ovat siellä missä niiden haluatkin olevan, näköala on häikäisevän esteetön ja ohjaamon ilmansuodatus vastaa IV-luokkaa – luokan IV ohjaamossamme on tilaa toimia mukavasti, ajo on tasaista XtraFlex-pyöräjousituksen ansiosta ja CommandARM:in ansiosta kaikki langat ovat käsissäsi.

Isojen määrien tarkkuutta

Isojen määrien tarkkuutta

Täytä nopeammin, ruiskuta tarkemmin. Ainutlaatuinen 2-piirinen PowrSpray-järjestelmä mahdollistaa nopean ja tehokkaan täyttämisen, ruiskuttamisen ja sekoittamisen. Kaikki vain painamalla liuoskäskypainiketta. PowrSpray on erinomaisen tarkka millä tahansa nopeudella tai paineella ja limittäisyys pysyy Exact Applyn ansiosta minimissään.

Suuttimien hallinnan uusi taso

Suuttimien hallinnan uusi taso

Käsittele isompi osa viljelykasveistasi suuremmalla tarkkuudella samalla kun ylläpidät tavoitemäärää ja -painetta kaikilla nopeuksilla. Samalla vähennät limittäisyyttä ja pienennät käyttökustannuksia. Kääntökompensoinnin avulla ExactApply muuntelee määrää automaattisesti koko puomin matkalla, jotta tietylle alueelle tulee annosteltua oikea määrä.

Kun tulokset ratkaisevat

Kun tulokset ratkaisevat

Tiedät jo tarkalleen, mitä pitää tehdä. Me rakensimme R4140i- ja R4150i-mallit niin, että voit tehdä sen paremmin. Koe, miten verraton puomin kulku, ruiskutustarkkuus, uudelle tasolle nostettu käyttäjämukavuus ja koneen intuitiivinen käyttö yhdistyvät ja synnyttävät entistä kannattavamman ruiskutuskokemuksen.

MalliLiuossäiliöPuomin leveydetHuuhtelusäiliöTäyttötilavuus

4000 l

Teräs: 24-36 m

Hiilikuitu: 36 m

400 l

1200 l/min

5000 l

Hiilikuitu: 36 m

400 l

1200 l/min