R900i-sarja

R900i Hero

Rakennettu sinulle

Neljä säiliön tilavuutta 4400 litrasta 7500 litraan, 24 – 40 metriä pitkä kaksi- tai kolmeosainen taittuva ruiskutuspuomi ja vakiovarusteena ISOBUS. R900i arvokkaiden viljelykasvien, esimerkiksi perunan tai sokerijuurikkaan tehokkaaseen ruiskutukseen.

PowrSpray™

PowrSpray™

R900i:n PowrSpray™-ratkaisun ainutlaatuinen 2-piirinen PowrSpray-järjestelmä mahdollistaa nopean täyttämisen, suuremman tarkkuuden tehokkaan sekoittamisen ka nopean, tehokkaan huuhtelun. Suora määräsäätö reagoi pian nopeuden muutoksiin tai osion vaihtamiseen ja eliminoi yli- ja aliannostuksen. Säädettävää levitysmäärää käytettäessä säätö on käytännössä välitön.

Yksittäisen suuttimen hallinta

Yksittäisen suuttimen hallinta

Yksittäisten suutinten ohjaus on tehokasta, paikallistettua sadon suojausta pisteruiskutuksella. Säästä jopa 5 % kasvinsuojeluaineita – jopa 6 € hehtaaria1 kohti. Sähköinen ohjausjärjestelmä saavuttaa perimmäisen tehonsa, kun sitä käytetään PowrSpray™-järjestelmän kanssa.

Suutinten väli 25 cm

Suutinten väli 25 cm

Kun suutinten väli on 25 cm, voit vähentää puomin korkeutta, jolloin kulkeutuminen on vähäisempää, mutta pisaraspektristä ei tarvitse tinkiä – pisarat pysyvät pienikokoisina ja kulkeutuminen minimoituu.

TwinSelect

TwinSelect

Suutinten vaihtaminen sään vaatiessa ja vaihtaminen kemikaalien levityksestä lannoitteisiin sujuu helposti painiketta painamalla, kun TwinSelect™ on käytössä. Tämä vaihtoehto säästää aikaa, lisää joustavuutta ja auttaa levittämään tavoitenopeudella ruiskutusnopeudesta riippumatta.

  • Suljetun siirtojärjestelmän liitäntä

    Helpolla liitännällämme mihin tahansa suljettuun siirtojärjestelmään voit välttää lähes kokonaan kosketuksen kasvinsuojeluaineisiin. Voit täyttää ja huuhdella laitteen liittämällä sen suoraan säiliöön sovittimella, jota kasvinsuojeluaineiden valmistajat laajalti käyttävät.

    Suljetun siirtojärjestelmän liitäntä
  • TerrainControl™ Pro ja TerrainCommand™ Pro

    TerrainControl™ Pro ja TerrainCommand™ Pro pitävät ruiskutuspuomin automaattisesti aina siellä missä pitääkin optimaalista peittoa varten. Erityiset ultraäänitunnistimet auttavat kohdistamaan ruiskutuspuomin aina oikein – levityskorkeus pysyy tasaisena, kulkeutuminen on vähäisempää, nopeudet suurempia ja kuljettaja rasittuu vähemmän.

    TerrainControl™ Pro ja TerrainCommand™ Pro

MALLILIUOSSÄILIÖPUOMISTON LEVEYSPUMPUN TUOTTO

4400 l

24-40 m

1200 l/min täyttämiseen, joka 1000 l/min levitykseen

5200 l

24-40 m

1200 l/min täyttämiseen, joka 1000 l/min levitykseen

6200 l

24-40 m

1200 l/min täyttämiseen, joka 1000 l/min levitykseen

7500 l

24-40 m

1200 l/min täyttämiseen, joka 1000 l/min levitykseen

1Perustuu 500 hehtaarin vehnätilaan ja olettaa, että rikkakasvien torjunta-aineiden kulut ovat 53 €/ha ja sienten torjunta-aineiden kulut ovat 65 €/ha (5 % * 118 € = 5,90 €/ha)