Yksityisyydensuoja ja tiedot

Tämä John Deere -yrityksen tietosuojaseloste (”seloste”) annetaan tämän lausunnon lopussa olevassa taulukossa rekisterinpitäjiksi määritettyjen yritysten puolesta (kukin yksittäin ”John Deere", tai "me” tai ”meitä "). Tämä lausunto on osoitettu henkilöille, joiden kanssa olemme vuorovaikutuksessa. Tällaisia henkilöitä ovat esimerkiksi verkkosivustojemme, sovellustemme (verkko tai mobiili) ja verkkopalveluidemme (”verkkopalvelut”) kävijät ja käyttäjät, nykyiset ja mahdolliset asiakkaat, yritysasiakkaiden ja tavarantoimittajien johto ja henkilöstö, valtuutettujen John Deere -jälleenmyyjien johto ja henkilöstö, laitoksissamme, museoissamme ja nähtävyyksissämme kävijät sekä muut palveluidemme vastaanottajat. Viittaamme tässä lausunnossa henkilöihin, joiden henkilötietoja käsitellään, sanalla ”sinä”.

Roolissaan rekisterinpitäjänä John Deere käsittelee sinua koskevia tietoja, joihin viitataan "henkilötietoina", paperi- ja sähköisessä muodossa. Henkilötiedot kerätään suoraan sinulta. Keräämme tällaisia tietoja sisäisesti ja joissakin tapauksissa asiaankuuluvilta kolmansilta osapuolilta.
Henkilötietoja luovutetaan John Deere -konsernin jäsenille (ks. myös alla oleva kohta 4). Luettelo John Deere -konserniin kuuluvista yrityksistä on saatavilla osoitteessa https://www.deere.com/en/our-company/about-john-deere/worldwide-locations/ John Deere -konsernin yhtiöt voivat käsitellä henkilötietoja yhdessä tietyissä olosuhteissa (ks. myös alla oleva kohta 3).

Maa- tai tuotekohtaiset tietosuojaselosteet voivat koskea tiettyjä John Deeren tarjoamia tuotteita ja palveluita, ja niihin pääsee käsiksi "Maa- tai tuotekohtaisia tietoja" -valikossa. Esimerkkinä tästä ovat rahoitustuotteet ja palvelut, joiden yhteydessä kerätään yleensä lisätietoja tai erityyppisiä tietoja. Tällaisia palveluita tarjoaa muun muassa John Deere Bank SA. John Deere GmbH & CO KG tarjoaa myös valikoiman tietopalveluita ja tilauksia.

Lopuksi, John Deere -tuotteet jaellaan valtuutettujen jälleenmyyjien ja jakelijoiden verkoston kautta. Suurin osa näistä jälleenmyyjistä ja jakelijoista on itsenäisesti omistettuja ja itsenäisesti toimivia yrityksiä, joilla saattaa olla omat yksityisyydensuojalausunnot.

Yrityksen Tietosuojakäytäntö

1. Käsiteltävien henkilötietojen tyypit

Käsittelemiemme, sinua koskevien henkilötietojen luokat sisältävät seuraavat:

Henkilötiedot, kuten nimesi, kutsumanimesi, sukunimesi, lempinimesi, syntymäaikasi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja muut todennuskeinot, viranomaisten tunnisteet, allekirjoitukset ja kuvat.

Yhteystiedot, kuten osoite, postitus- tai postiosoite, puhelinnumero, sosiaalisen median profiilitiedot ja sähköpostiosoite.
Työhön liittyvät tiedot, kuten toimiala, rooli, liiketoiminta, nykyiset ja entiset työnantajat, suhde asiakkaaseen tai kolmanteen osapuoleen (esim. jälleenmyyjä, toimittaja), työosoite, työpuhelinnumero, työhön liittyvä sosiaalinen media ja työsähköpostiosoite.

Maksuliikenne- tai rahoitustilin tiedot, kuten laskutusosoite, pankkitili, pankkitilin numerot ja reititysnumerot, luotto- tai maksukorttitiedot, turvakoodi ja viimeinen voimassaolopäivä, kortin- tai tilinhaltijan nimi ja tiedot, ohjetallenteet, vastapuolen tiedot sekä tiedot laitteiden rahoituksesta ja leasingtoiminnasta. Saatamme pyytää viranomaisen myöntämää henkilöllisyystodistusta, mikäli laki sallii tämän tai edellyttää tätä.

Tiedot, jotka saatat lähettää keskustelupalstoilla, käyttäjälomakkeilla (mukaan lukien sosiaalisessa mediassa) tai vastauksena kyselyihin, kuten käyttäjänimet, sosiaalisen median profiilin yksityiskohdat, kommentit (mukaan lukien näkemykset ja mielipiteet), kuvat ja muut tiedot.

Mieltymys- ja suhdetiedot, joiden avulla voimme ymmärtää sinua ja tarpeitasi, jotta voimme tarjota sinua mahdollisesti kiinnostavia tuotteita ja palveluita. Tällaisia tietoja voivat olla esimerkiksi omaisuus-, maatila- tai yritystiedot, yleinen sijaintipaikkasi, mieltymyksesi ja ensisijainen kielivalintasi. Tämä sisältää myös tietoja yhteydenpidostasi meihin, jälleenmyyjiimme ja liikekumppaneihimme sekä tietoja liikesuhteestasi meihin, mukaan lukien ostoista, tiedusteluista, asiakastileistä, takuuvaadehistoriasta ja maksuhistoriasta.

Käyttötiedot, kuten yksityiskohtaiset tiedot tuotteista ja palveluista, laitteiston ja käyttöjärjestelmän tekniset tiedot, ohjelmistoversio, suorituskykytiedot ja -tilastot, lokitiedot, laitteiden ja sovellusten käyttö (ja tuotteet ja palvelut) sekä diagnostiikkatiedot.
Automaattisesti kerätyt tiedot, kuten tiedot verkkopalveluissa käyttämistäsi sivuista ja sisällöistä sekä viestiemme avaamisesta tai lukemisesta, evästeiden ja muiden teknologioiden olemassaolosta ja verkkopalveluiden käytön ajankohdasta ja kestosta sekä virheilmoitukset ja suorituskykytiedot. Kerätyt tiedot sisältävät IP-osoitteen (ja sitä koskevat tiedot), laitteesi käyttöjärjestelmän tai verkkoselaimen tyypin ja version, laitteistomallin, laitteen tunnuksen tai minkä tahansa verkkopalveluiden käyttämiseen käytetyn laitteen tunnisteen ja muut yksilölliset laitetunnisteet sekä joissakin tapauksissa laitteesi sijainnin. Nämä tiedot saatetaan kirjata, kun käytät verkkopalveluita.

Arkaluontoiset henkilötiedot: Jotkin henkilötiedot, joita saatamme käsitellä kohdassa 2 mainittuihin tarkoituksiin liittyen, saatetaan sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti katsoa arkaluonteisiksi henkilötiedoiksi (siten kun tämä on määritelty sovellettavassa tietosuojalainsäädännössä). Tällaisia tietoja voivat esimerkiksi olla rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskonnolliseen tai filosofiseen vakaumukseen, ammattiyhdistysjäsenyyteen liittyvät tiedot, geneettiset, biometriset, terveystiedot sekä luonnollisen henkilön sukupuolielämää tai sukupuolista suuntautumista koskevat tiedot. Lisäksi jotkin henkilötiedot saattavat sisältää tietoja rikostuomioista ja rikoksista.

2. Käsitelävien Henkilötietojen Lähteet

Me keräämme sinua koskevia henkilötietoja lukuisista lähteistä, mukaan lukien seuraavat:

Tiedot jotka keräämme suoraan sinulta: Henkilötiedot kerätään yleensä, kun toimitat ne meille (sähköisesti, kirjallisesti tai suullisesti). Pyydämme sinulta tietoja (esimerkiksi henkilötietoja, yhteystietoja ja tapahtumatietoja) ollessasi yhteydessä meihin, esimerkiksi kun rekisteröidyt tai ostat palveluita tai tuotteita, syötät tietoja verkkopalveluissamme, rekisteröit tilin verkkopalveluissamme, vierailet tiloissamme, rekisteröidyt uutiskirjeen vastaanottajaksi, otat yhteyttä asiakaspalveluun, teet oston, rekisteröidyt koulutukseen, haet rahoitusta, vastaat kyselyihin, rekisteröit takuusi tai muutoin otat meihin yhteyttä.

Sisäisesti keräämämme tiedot: Keräämme, havainnoimme tai saamme selville tietoja sinusta esimerkiksi vuorovaikutuksestasi kanssamme (esim. mieltymys- ja suhdetiedot); suhteemme tavanomaisessa kanssakäymisessä; tai kun käytät tuotteitamme tai palveluitamme (esim. tiedot tuotteiden ja palveluiden käytöstä, automaattisesti kerätyt tiedot). Keräämme tai hankimme henkilötietoja, kun vierailet jossain verkkopalvelussamme tai käytät jotain verkkopalveluamme. Me (tai kolmannet osapuolet) käytämme evästeitä ja muita teknisiä välineitä tietojen keräämiseen tietokoneestasi tai laitteestasi ja verkkopalveluiden käytöstäsi (esim. automaattisesti kerätyt tiedot). Lisätietoja evästeistä ja muista tekniikoista on kohdassa Cookies and Similar Collection Technologies.

Kolmansilta osapuolilta kerätty tieto: Vastaanotamme sinua koskevia henkilötietoja niitä meille toimittavilta kolmansilta osapuolilta, kuten John Deere -konsernin jäseniltä, asiakkailtamme, valtuutetuilta John Deere -jälleenmyyjiltä, työnantajaltasi, luottotietotoimistoilta, tai lainvalvontaviranomaisilta tai muilta valtion viranomaisilta (esim. henkilötiedot; yhteystiedot; työhön liittyvät tiedot; maksuliikenne- tai rahoitustilin tiedot). Vastaanotamme sinua koskevia henkilötietoja kolmansilta osapuolilta myös, kun ostat jonkin tuotteistamme tai palveluistamme tällaisten kolmansien osapuolien kautta (esim. valtuutetut John Deere -jälleenmyyjät).

Julkisesti saatavilla olevat tiedot: Keräämme sinua koskevia henkilötietoja (esim. mieltymys- ja suhdetiedot), jotka ovat julkisesti saatavilla (esim. asiakkaan tosiasiallista omistajaa koskevat tiedot, yrityksen ja liiketoiminnan tiedot, taloudelliset tiedot) tai julkisesti saataville antamiasi tietoja; kolmannen osapuolen toimittajilta, jotka vahvistavat tiedostojamme ja auttavat meitä ymmärtämään paremmin asiakkaitamme; tai sosiaalisen median sivustoilta, kuten Facebookista, jos olet kanssamme vuorovaikutuksessa verkkopalveluiden sosiaalisen median toiminnon, kuten sosiaalisen median laajennuksen (Facebookin "tykkää" -painike) avulla, jos ‘tykkäät‘ sosiaalisen median sivuistamme tai liityt yhteisöihimme. Jos vuorovaikutat kanssamme sosiaalisen median kautta, saatat sallia meille pääsyn sosiaalisen median profiilisi tietoihin.

3. Henkilötietojen Käsittelyn Tarkoitukset("Tarkoitukset")

Henkilötietoja käsitellään seuraavia tarkoituksia varten ja seuraavilla oikeudellisilla perusteilla (käsittelyn oikeudelliset perusteet). Tarvittaessa ilmaisemme tietoja kerättäessä, jos henkilötietojen luovuttaminen on lakisääteinen tai sopimusperusteinen vaatimus, oletko velvollinen toimittamaan henkilötiedot ja tietojen toimittamisen laiminlyömisen mahdolliset seuraukset:

a) Asiakaspalvelu: Pyydettyjen tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen; liittyvien palveluiden, kuten tuotteiden toimitus, huolto, asiakas- ja tuotetuki ja -palvelu (mukaan lukien takuuhuolto), rahoitus-, liisaus- ja luottopalvelut; ja verkkopalveluiden toiminta.
Tämä sisältää henkilötietojen käsittelyn seuraaviin: Pyyntöjen tai tilausten käsittelyyn ja täyttämiseen tarvittavien tehtävien suorittamiseen, kuten lisätietopyyntöihin vastaaminen tai tarjouspyyntöihin vastaaminen (joko suoraan tai valtuutetun John Deere- jälleenmyyjän kautta), yksilön henkilöllisyyden todentamiseen (tai edustajan tunnistamisen) yritysasiakkaan tilille pääsyn mahdollistamiseksi, kelpoisuuden tarkistamiseksi kannustinohjelmiin, tuotteiden rekisteröintien käsittelemiseen ja pyydettyjen tavaroiden ja palveluiden tarjoamiseen (mukaan lukien tilaus- ja toimitusprosessien helpottaminen sinun ja valtuutetun John Deere -jälleenmyyjän välillä); aktivointia edellyttävien ohjelmistojen ja laitteiden aktivoimiseen; tili(e)si hallinnoimiseen ja tavaroista ja palveluista suoritettavien maksujen käsittelyyn; sopimusten laatimiseen ja täytäntöönpanoon; takuuvaatimusten käsittelyyn ja takuuhuollon tarjoamiseen; laajennettujen takuuohjelmien tarjoamiseen ja palveluun, mukaan lukien palvelusopimusten ja laskutuksen hallinta; rekisteröitymiseen ja tilin luomiseen verkkopalveluissa, mukaan lukien käyttäjätilin perustaminen ja hallinnointi; ja verkkopalveluiden ja sen toimintojen tarjoaminen sinulle, mukaan lukien verkkopalvelujen toteuttaminen ja hallinta, sisällön tarjoaminen, sekä viestintä ja vuorovaikutus kanssasi verkkopalveluissa.

Käsittely on oikeutettua lain säännösten perusteella, joiden mukaan (1) käsittely on välttämätöntä minkä tahansa sellaisen sopimuksen yhteydessä, jonka voit tehdä kanssamme (mukaan lukien verkkopalveluiden käyttöehdot), tai toimiin ryhtymiseksi ennen sopimuksen tekemistä kanssamme; (2) käsittely on välttämätöntä meitä koskevan sovellettavan oikeudellisen tai lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi; (3) käsittely on välttämätöntä John Deeren, John Deere -konsernin jäsenen tai kolmannen osapuolen (esim. jälleenmyyjien tai yritysasiakkaiden) oikeutettujen etujen mukaisen asiakaspalvelun, tuote- ja asiakastuen, koulutuksen ja muiden opetustapahtumien tarjoamiseksi sinulle, ja olennaisten tietojen välittämiseksi sinulle koskien tuotteiden päivityksiä ja parannuksista (siltä osin kuin sinun etusi tai perustavanlaatuiset oikeutesi ja vapautesi eivät syrjäytä tällaisia oikeutettuja etuja); tai (4) käsittely tapahtuu sinun suostumuksellasi.

b) Tuote- ja asiakastuki:Tuen tarjoamiseen tuotteille ja palveluille; suhteiden hallitsemiseen asiakkaiden, jälleenmyyjien ja toimittajien kanssa; diagnostiikkaan ja korjauksiin; viestintään; tuoteturvallisuuteen ja takaisinkutsujen hallintaan.

Osana palveluiden ja tuen tarjoamista käytämme asiakassuhteiden hallintajärjestelmää (henkilötietoja, yhteystietoja, mieltymys- ja suhdetietoja, julkisesti saatavilla olevia tietoja), sitoutumisen seuraamiseksi, yhteystietojen ajantasaisuuden varmistamiseksi, kanssasi (ja yrityksesi kanssa) harjoittamamme liiketoiminnan kokonaiskuvan hankkimiseksi, välttääksemme päällekkäistä viestintää samankaltaisista aiheista, tarjotaksemme myyntiä ja tukea, sekä vastataksemme kaikkeen viestintääsi tai kaikkiin pyyntöihisi.

Tämä sisältää henkilötietojen käsittelyn seuraaviin: koulutuksen ja muiden valmennustilaisuuksien tarjoamiseen asiakkaille ja asiakkaiden henkilöstölle, jälleenmyyjille ja jälleenmyyjien henkilöstölle sekä toimittajille ja toimittajien henkilöstölle; määräaikaisen huollon ja tuen tarjoamiseen tuotteille ja palveluille (mukaan lukien ohjelmistopäivitykset); vastaamiseen jälleenmyyjiltä tuleviin pyyntöihin teknisestä avusta tuotteen tai palvelun ja muun diagnostiikan ongelman tunnistamisessa; ja tuotteisiisi tai palveluihisi liittyvän viestinnän tarjoamiseen, mukaan lukien palvelutiedot, vahvistukset, ilmoitukset, päivitykset, tuki ja hallinnolliset viestit, sekä tarjoamaan sinulle tietoja turvallisuudesta tai oikeudellisista syistä, kuten takaisinkutsuista ja turvallisuusviestinnästä.

Käsittely on oikeutettua lain säännösten perusteella, joiden mukaan (1) käsittely on välttämätöntä minkä tahansa sellaisen sopimuksen yhteydessä, jonka voit tehdä kanssamme (mukaan lukien verkkopalveluiden käyttöehdot), tai toimiin ryhtymiseksi ennen sopimuksen tekemistä kanssamme; (2) käsittely on välttämätöntä meitä koskevan sovellettavan oikeudellisen tai lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi (esim. takaisinkutsusta ilmoittaminen ja takaisinkutsujen hallinta); (3) käsittely on välttämätöntä John Deeren, John Deere -konsernin jäsenen tai kolmannen osapuolen (esim. jälleenmyyjien tai yritysasiakkaiden) oikeutettujen etujen mukaisen asiakaspalvelun, tuote- ja asiakastuen, koulutuksen ja muiden valmennustapahtumien tarjoamiseksi sinulle, ja olennaisten tietojen välittämiseksi sinulle koskien tuotteiden päivityksiä ja parannuksista (siltä osin kuin sinun etusi tai perustavanlaatuiset oikeutesi ja vapautesi eivät syrjäytä tällaisia oikeutettuja etuja); tai (4) käsittely tapahtuu sinun suostumuksellasi.

c) Mainonta: Viestinnän ja tarjousten toimittamiseen sinulle, koskien John Deeren, John Deere -konsernin jäsenten tai edustajiemme, toimittajiemme ja kumppaneidemme tuotteita ja palveluita, mukaan lukien kiinnostuksen kohteisiisi, henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi ja yrityksesi ominaisuuksiin sekä sijaintiisi liittyvät tarjoukset.

Me (tai kolmannet osapuolet, kuten valtuutettu John Deere -jälleenmyyjä) saatamme (saattavat) toimittaa nämä viestinnät ja tarjoukset sähköpostitse, postitse, verkossa (mukaan lukien sinulle yksilöllistetty mainonta ja sisältö verkkopalveluissa), sosiaalisen median alustoilla, tekstiviestillä, push-ilmoituksilla ja muilla keinoin. Liittyen markkinointiin sosiaalisen median alustoilla - sosiaalisen median alustoille voidaan tarjota salanimi (kryptografinen hash-tunniste henkilökohtaisista tai yhteystietoista) sen täsmäämiseksi sosiaalisen median tiliisi kanssa ja antamaan meille mahdollisuuden mainostaa sinulle alustalla. Kuten käsitelty yksityiskohtaisesti kohdassa 5, me (tai kolmannet osapuolet) käytämme (käyttävät) evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita, joiden avulla voimme yksilöllistää verkkopalveluita tai sijoittaa mielenkiinnon kohteidesi mukaisia mainoksia kolmannen osapuolen verkkosivustoihin.

Tämä sisältää henkilötietojen käsittelyn seuraaviin: mainos- ja markkinointiohjelmien luomiseen käyttämällä tietoja (henkilökohtaiset tiedot, yhteystiedot, mieltymys- ja suhdetiedot, käyttötiedot, automaattisesti kerätyt tiedot) sinua mahdollisesti kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden ehdottamiseen sekä verkossa että verkon ulkopuolella ja tietojen käyttämiseen (henkilökohtaiset tiedot, käyttötiedot, automaattisesti kerätyt tiedot) verkkopalveluiden yksilöllistämiseksi ja verkkopalveluiden tekemiseen enemmän kiinnostusten kohteitasi vastaavaksi.

Käsittely on oikeutettua lain säännösten perusteella, joiden mukaan (1) käsittely on välttämätöntä John Deeren, John Deere -konsernin jäsenen tai kolmannen osapuolen (esim. jälleenmyyjien) harjoittaessa oikeutettua etuaan markkinointiin, uusasiakashankintaan, mieltymyksiin tutustumiseen mahdollistaen paremmin kohdistettujen tarjousten tekemisen ja asiakkaan (mahdolliset) tarpeet täyttävien tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseksen (siltä osin kuin sinun etusi tai perustavanlaatuiset oikeutesi ja vapautesi eivät syrjäytä tällaisia oikeutettuja etuja); tai (2) käsittely tapahtuu sinun suostumuksellasi.

d) Kyselyt ja myynninedistämistapahtumat: Arpajaisten, kilpailujen, kanta-asiakasohjelmien ja muiden kampanjatapahtumien joihin olet liittynyt tai ilmoittautunut, hallinnoimiseen, kuten kierrosten ajoittamiseen ja järjestämiseen John Deere Groupin tiloihin tai nähtävyyksiimme, tai osallistumiseen tuotteiden markkinoille saattamiseen ja muille messuille.

Käsittely on oikeutettua lain säännösten perusteella, joiden mukaan (1) käsittely on välttämätöntä minkä tahansa sellaisen sopimuksen yhteydessä, jonka voit tehdä kanssamme (mukaan lukien kampanjatapahtumaa koskevat käyttöehdot), tai toimiin ryhtymiseksi ennen sopimuksen tekemistä kanssamme; (2) käsittely on välttämätöntä John Deere -yrityksen tai John Deere -konsernin jäsenen oikeutettua etua varten markkinoinnissa, huollossa ja (mahdollisessa) uusasiakashankinnassa (siltä osin kuin sinun etusi tai perustavanlaatuiset oikeutesi ja vapautesi eivät syrjäytä tällaisia oikeutettuja etuja); tai (3) käsittely tapahtuu sinun suostumuksellasi.

e) Muut viestinnät: Muiden mahdollisesti kiinnostavien tietojen tarjoamiseen, kuten ilmoitukset, muistutukset, huoltoseisokit, tuotteiden parannusohjelmat ja teknisiä palveluita koskevat tiedotteet; uutisiin John Deerestä tai John Deere Groupin jäsenistä, yrityslehtiin (kuten The Furrow ja Homestead) ja luetteloihin; ja kutsuihin messuille, tuotteiden markkinoille saattamisiin ja muihin tapahtumiin.

Käsittely on oikeutettua lain säännösten perusteella, joiden mukaan (1) käsittely on välttämätöntä kaikkien sellaisten sopimusten yhteydessä, jotka voit tehdä kanssamme (mukaan lukien käyttöehdot julkaisujemme tilausten osalta) tai toimiin ryhtymiseksi ennen sopimuksen tekemistä kanssamme; (2) käsittely on välttämätöntä John Deeren, John Deere -konsernin jäsenen tai kolmannen osapuolen (esim. jälleenmyyjien) oikeutettuja etuja varten markkinoinnissa, uusasiakashankinnassa, uutisten viestimiseen (mahdollisille) asiakkaille, kuten tuotteiden päivitykset ja parannukset ja muut tiedot tuotteista ja palveluista (siltä osin kuin sinun etusi tai perustavanlaatuiset oikeutesi ja vapautesi eivät syrjäytä tällaisia oikeutettuja etuja); tai (4) käsittely tapahtuu sinun suostumuksellasi.

f) Tutkimus; tuotteiden ja palveluiden parantaminen: Olemassa olevien tuotteiden ja palveluiden ongelmien tunnistamiseen ja havaitsemiseen, sen ymmärtämiseen miten tuotteitamme ja palveluitamme käytetään, mainonnan tehokkuuden analysoimiseen, tutkimuksen toteuttamiseen, tuotteiden ja palvelujen parantamiseen, ja uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen (mukaan lukien sellaisten tietojen käyttö, joista henkilöön viittaavat tunnisteet on poistettu tai salattu).

Tämä sisältää henkilötietojen käsittelyn seuraaviin: Yleisön koon ja asiakkaiden sitoutumisen mittaamiseen; kokemustutkimusten lähettämiseen, verkko- ja verkon ulkopuolisiin tutkimuspaneeleihin osallistumisen mahdollistamiseen sekä vastausten analysoimiseen; sekä tuotanto- että testituotteiden ja -palvelujen suorituskyvyn ja toiminnan arvioimiseen (mukaan lukien käyttötiedot); vikakoodien ja muiden koneiden käyttötietojen, takuuvaatimusten ja jälleenmyyjiltä tulevien teknisten pyyntöjen tuen saamiseksi ongelmien havaitsemiseksi tuotteissa tai palveluissa (mukaan lukien turvallisuuskysymykset) tarkastelu, tuotteiden ja palveluiden parantamiseen sekä uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen; ja suorituskyvyn parantamiseen, bugien vianmääritykseen ja verkkopalveluiden parantamiseen (esim. verkkopalvelu -vierailujen selaustietojen, ja tietojen siitä kuinka liikut verkkopalveluissa, käyttäminen sen intuitiivisemmaksi tekemiseen).

Käsittely on oikeutettua lain säännösten perusteella, joiden mukaan (1) käsittely on välttämätöntä minkä tahansa sellaisen sopimuksen yhteydessä, jonka voit tehdä kanssamme (mukaan lukien verkkopalveluiden käyttöehdot) tai toimiin ryhtymiseksi ennen sopimuksen tekemistä kanssamme (2) käsittely on välttämätöntä John Deeren tai John Deere -konsernin jäsenen oikeutettuja etuja varten tuotteisiinsa ja palveluihinsa liittyvien ongelmien selvittämiseksi, tutkimusten tekemiseksi ja analyysien tuottamiseksi, tuotteiden ja palveluiden parantamiseksi sekä uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen (siltä osin kuin sinun etusi tai perustavanlaatuiset oikeutesi ja vapautesi eivät syrjäytä tällaisia oikeutettuja etuja); (3) käsittely on välttämätöntä yksilön elintärkeiden etujen suojaamiseksi (esim. turvallisuuskysymysten tunnistaminen); (4) käsittely on välttämätöntä lainsäädännöllisen velvoitteen noudattamiseksi, jonka alaisia olemme (esim. tuoteturvallisuus, takaisinkutsut); tai (5) käsittely tapahtuu suostumuksella.

g) Fyysinen turvallisuus: Fyysisen turvallisuuden toteuttamiseen ja ylläpitämiseen, tiloihin pääsyn hallinnointiin; ja tiloihin pääsyn tarkistamiseen vaaratilanteen ilmaantuessa tai tarvittaessa luvattoman pääsyn, katoamisen tai varkauden tutkimiseen.

Tämä sisältää henkilötietojen käsittelyn seuraaviin: Käyttäjätunnusten, kulkukorttien, avainten ja muiden pääsynhallinta -menetelmien luomiseen ja hallitsemiseen sen varmistamiseksi, että yksilöillä on asianmukainen lupa ennen John Deeren tai John Deere -konsernin jäsenten tiloihin pääsyä (ts. kulunvalvonta ja luvattoman pääsyn estäminen); ja John Deeren tai John Deere -konsernin jäsenen tilojen valvontaan (mukaan lukien videovalvonnan ja muun kameravalvonnan avulla) ihmisten suojelemiseksi ja John Deeren tai John Deeren -konsernin jäsenen omaisuuden suojaamiseen varkauksilta, ilkivallalta ja vahingoilta. Tämä sisältää myös tiloihin tai luvallisille alueille pääsyä koskevien tallenteiden käsittelyn (esim. yksilöiden sisääntulon ja poistumisen kirjaaminen) mahdollisten luvattomien pääsyjen, katoamisten ja varkauksien tutkimiseksi asiaankuuluvasti.

Käsittely on oikeutettua lain säännösten perusteella, joiden mukaan (1) käsittely on välttämätöntä oikeudellisen velvollisuuden noudattamiseksi, jonka alaisia olemme; (2) on välttämätöntä yksilön elintärkeiden etujen turvaamiseksi; (3) John Deere -yrityksen tai John Deere -konsernin jäsenen oikeutettua etua varten yrityksen, tilojen ja omaisuuden fyysisen ja sähköisen turvallisuuden varmistamiseksi (ts. suojella ja puolustaa asianmukaisesti sen omaisuutta (esim. fyysinen omaisuus tai immateriaalioikeudet) ja tutkia asianmukaisesti luvattomat pääsyt, katoamiset tai varkaudet; sekä fyysisen turvallisuuden tarjoaminen) (siltä osin kuin sinun etusi tai perustavanlaatuiset oikeutesi ja vapautesi eivät syrjäytä tällaisia oikeutettuja etuja). Jos rikoksia ja rikostuomioita koskevia tietoja käsitellään, tällainen käsittely tapahtuu EU:n tai ETA:n jäsenvaltion lainsäädännön mukaisesti.

h) Verkko-/kyberturvallisuus: Sähköisen turvallisuuden (verkko- ja kyberturvallisuus) tarjoamiseen, mukaan lukien turvallisuushäiriöiden tunnistaminen, niiltä suojaaminen, niiden havaitseminen, niihin vastaaminen ja niistä palautuminen.

Tämä sisältää henkilötietojen käsittelyn seuraaviin: uhkien, haavoittuvuuksien ja riskien tunnistamiseen; käyttäjien asianmukaisten lupien tunnistamiseen, todentamiseen ja määrittämiseen; valtakirjojen antamiseen ja peruuttamiseen; käyttäjän käyttöoikeuksien määrittämiseen ja hallintaan; tietojen luvattoman käytön tai käsittelyn ja haitallisen koodin jakelun estämiseen ja havaitsemiseen; palvelunestohyökkäysten ja muiden tietokone- ja sähköisiin viestintäjärjestelmiin kohdistuvien vahinkojen lopettamiseen; petosten, rikollisuuden tai IT-palveluiden väärinkäytön ehkäisemiseen ja havaitsemiseen; roskasisällön, phishing-yritysten ja tietokonevirusten ja muiden haittaohjelmien estämiseen; tuotteen ja käyttäjän turvallisuuden tarjoamiseen; ja tieto-omaisuuden ja muiden tietojen luvattoman siirron estämiseen (esim. henkilötiedot).

Organisaation Global Security -turvallisuustiimi, joka sijaitsee ensisijaisesti Deere & Companyn tiloissa Molinessa, Illinois’ssa (mutta käsittää John Deere -konsernin muihin jäsenyrityksiin sijoittuneita henkilöitä), käsittelee henkilötietoja auttaakseen meitä tunnistamaan ja tutkimaan epäilyttäviä tapahtumia tai tapauksia (mukaan lukien rikostekninen tutkinta); koordinoimaan vastauksen; ja toiminnan palauttamiseen.

Käsittely on oikeutettua lain säännösten perusteella, joiden mukaan (1) käsittely on välttämätöntä oikeudellisen velvollisuuden noudattamiseksi, jonka alaisia olemme; (2) on välttämätöntä yksilön elintärkeiden etujen turvaamiseksi; tai (3) John Deere -yrityksen tai John Deere -konsernin jäsenen oikeutettua etua varten sen omaisuuden suojelemiseksi ja puolustamiseksi asianmukaisesti (esim. fyysinen omaisuus tai immateriaalioikeudet) ja luvattomien pääsyjen, katoamisten tai varkauksien tutkimiseen asianmukaisesti; sekä verkko- ja tietoturvallisuuden tarjoamiseen (mukaan lukien hallinnolliset, tekniset ja organisatoriset toimenpiteet) (siltä osin kuin sinun etusi tai perustavanlaatuiset oikeutesi ja vapautesi eivät syrjäytä tällaisia oikeutettuja etuja). Jos rikoksia ja rikostuomioita koskevia tietoja käsitellään, tällainen käsittely tapahtuu EU:n tai ETA:n jäsenvaltion lainsäädännön mukaisesti.

i) IT-toiminnot: IT-järjestelmien, -sovellusten ja -infrastruktuurin hallinnoimiseen (mukaan lukien IT-järjestelmien ja infrastruktuurien suorituskyvyn seuranta), IT-tarkastusten suorittamiseen ja tiedon ja viestintäpalvelujen tarjoamiseen.

Tämä sisältää henkilötietojen käsittelyn seuraaviin: muiden IT-välineiden viestinnän ja käytön helpottamiseen; John Deeren tai John Deere -konsernin jäsenen sovellusten käytön hallinnointiin; IT-järjestelmien ja -työkalujen ongelmien tunnistamiseen ja ratkaisemiseen; päivitysten ja korjaustiedostojen asentamiseen; liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen, mukaan lukien varmuuskopioiden luominen; ja teknisen tuen hallintaan.

Käsittely on oikeutettua lain säännösten perusteella, joiden mukaan (1) käsittely on välttämätöntä sopimuksen, jossa olet osapuolena, tekemiseksi tai toimiin ryhtymiseksi (pyynnöstäsi) ennen uuden sopimuksen tekemistä; ja (2) John Deeren tai John Deere -konsernin jäsenen oikeutettuja etuja varten tieto- ja viestintäteknologiainfrastruktuurin hallinnassa, ylläpidossa ja käytössä (siltä osin kuin sinun etusi tai perustavanlaatuiset oikeutesi ja vapautesi eivät syrjäytä tällaisia oikeutettuja etuja).

j) Liiketoiminnot: John Deere ja John Deere -konsernin päivittäisten toimintojen hallintaa varten, tietojen analysoimiseen liiketoiminnan tehokkuusraportoinnissa, ja omistajaohjaukseen (mukaan lukien tarkastukset, vaatimustenmukaisuuden valvonta ja muut riskienhallintatoimet (mukaan lukien vakuutusten hankinta)).

Tämä sisältää henkilötietojen käsittelyn seuraaville: organisatorinen analyysi, kehitys ja johdon raportointi (mukaan lukien mallintaminen ja riskimallien kehittäminen); aikataulutyö ja omaisuuden hallinta; rahoitustaseen hallinta, mukaan lukien maksujen käsittely ja myyntisaamisten ja -velkojen hallinta; taktinen ja strateginen suunnittelu; projekti- ja organisaatiojohtaminen; tietojen säilyttäminen ja arkistointi; sopimusten hallinta; suhteiden hallinnointi kolmansin osapuoliin (myyjät, toimittajat, liikekumppanit, jälleenmyyjät); oikeuksien suojelu ja täytäntöönpano; sisäinen ja ulkoinen tarkastus; uudelleenjärjestely, hankinta, sulautuminen, purkaminen sekä luovutuksen suunnittelu ja käsittely; ja henkilötietojen käsittely anonymisointia / tunnistamattomaksi tekemistä varten.

John Deere -konserni hallinnoi yhteisesti tiettyjä henkilötietoluokkia organisaation puolesta (esim. henkilökohtaiset tiedot, yhteystiedot, käyttötiedot, mieltymys- ja henkilökohtaiset tiedot jne.) ryhmän muiden jäsenten, mukaan lukien John Deere, rinnakkaisille liiketoimintaprosesseille. John Deere -konserni hallinnoi yhteisesti myös infrastruktuuria, jossa John Deere -konsernin jäsenet käsittelevät henkilötietoja omiin tarkoituksiinsa.

Käsittely on oikeutettua lain säännösten perusteella, joiden mukaan (1) käsittely on välttämätöntä meihin sovellettavan oikeudellisen velvollisuuden noudattamiseksi; tai (2) John Deeren tai John Deere -konsernin jäsenen oikeutettuja etuja varten John Deeren ja John Deere -konsernin päivittäisen toiminnan hallinnoimiseksi ja ylläpitämiseksi, John Deeren ja John Deere -konsernin rahoitusasioiden hallitsemiseksi, John Deeren ja John Deere -konsernin riskienhallintaan, omistajaohjaukseen ja tietohallinnolle, liiketapahtumien arviointiin ja fuusio- ja yrityskauppojen arviointiin (mukaan lukien hankintakohteiden tuntemisvelvollisuus) (siltä osin kuin sinun etusi tai perustavanlaatuiset oikeutesi ja vapautesi eivät syrjäytä tällaisia oikeutettuja etuja).

k) Kelpoisuus Tuotteiden, palveluiden tai tarjouksien kelpoisuuden määrittämiseen; henkilöllisyytesi todentamiseen tai todentamisessa avustamiseen; vaatimuksenmukaisuutta koskevien velvoitteiden täyttämiseen; seulonta valtiollisia tai muita pakoteluetteloita vasten; ja sisäisen vaatimuksenmukaisuuden edellytysten noudattamiseen.

Tämä sisältää henkilötietojen käsittelyn seuraaviin: asiakkaan tuntemisvelvollisuuden (due diligence) suorittamiseen (mukaan lukien eri lähteistä saatujen tietojen käyttö, kuten julkiset tiedot, tunnisteiden tarkistaminen ja todentaminen); luotto- ja luottotietotarkastusten ja riskinarviointien suorittamiseen; pakoteluetteloita vasten seulomiseen; ja muiden lakisääteisten vaatimusten noudattamiseen (mukaan lukien muille John Deere -konsernin jäsenille asetetut vaatimukset), kuten sen tarkastamiseen, oletko poliittisesti altistunut henkilö sekä terrorismin rahoituksen havaitsemis- ja ehkäisyvaatimusten noudattamiseen.

Maailmanlaajuisen kaupan vaatimustenmukaisuusryhmä, joka sijaitsee ensisijaisesti Deere & Companyn tiloissa Molinessa, Illinois’ssa (mutta käsittää John Deere -konsernin muihin jäseniin sijoittuneita henkilöitä), auttaa John Deerea henkilötietojen käsittelyssä tätä tarkoitusta varten. Maailmanlaajuisen kaupan vaatimustenmukaisuusryhmällä on ensisijainen vastuu pakotelistoilla olevien yksilöiden tunnistamisesta ja tutkimisesta sekä erheellisten osumien tutkimisesta sekä selvittämisestä.

Käsittely on oikeutettua lain säännösten perusteella, joiden mukaan (1) käsittely on välttämätöntä minkä tahansa sellaisen sopimuksen yhteydessä, jonka voit tehdä kanssamme (mukaan lukien verkkopalveluiden käyttöehdot) tai toimiin ryhtymiseksi ennen sopimuksen tekemistä kanssamme; (2) käsittely on välttämätöntä meihin sovellettavan oikeudellisen velvollisuuden noudattamiseksi; (3) käsittely on välttämätöntä yksilöiden elintärkeiden etujen suojaamiseksi; (4) käsittely on välttämätöntä yleisen edun mukaisen tehtävän suorittamiseksi; tai (5) John Deeren tai John Deere -konsernin jäsenen oikeutettuja etuja varten rahanpesun, sanktiorikkomusten ja petosten ehkäisemiseksi ja havaitsemiseksi sekä (mahdollisten) asiakkaidemme ja liikekumppaneidemme ymmärtämiseksi (siltä osin kuin sinun etusi tai perustavanlaatuiset oikeutesi ja vapautesi eivät syrjäytä tällaisia oikeutettuja etuja); tai (4) käsittely tapahtuu sinun suostumuksellasi. Jos arkaluonteisia henkilötietoja käsitellään, niitä käsitellään EU:n tai EU:n/ETA:n jäsenvaltioiden lainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien tarvittaessa oikeudellisten vaatimusten perustelemiseen, esittämiseen tai puolustamiseen. Jos rikoksia ja rikostuomioita koskevia tietoja käsitellään, tällainen käsittely tapahtuu EU:n tai ETA:n jäsenvaltion lainsäädännön mukaisesti.

l) Lainsäädännön vaatimusten noudattaminen; menettelyt: Sovellettavien lakien ja määräysten noudattamiseen; ja laillisten oikeuksien perustamiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen.

Tämä sisältää henkilötietojen käsittelyn (mukaan lukien arkaluonteisethenkilötiedot tai rikoksia ja rikostuomioita koskevat tiedot) seuraaviin: niiden oikeudellisten ja muiden vaatimusten noudattamiseen, joiden alaisuuteen John Deere Groupin jäsenet kuuluvat (mukaan lukien muiden kuin sijaintimaasi lait ja määräykset); hallitusten tai muiden julkisten viranomaisten (mukaan lukien muiden kuin sijaintimaasi viranomaisten) viranomaisvaatimusten ja muiden pyyntöjen noudattamiseen; oikeudellisiin prosesseihin vastaamiseen; laillisten oikeuksien ja oikeussuojakeinojen harjoittamiseen, mukaan lukien suojelemaan ja valvomaan oikeuksiamme, suojelemaan omaisuuttamme, suojelemaan muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta sekä John Deere Groupin jäsenten vastaavia; ja tutkimiseen, valmistautumiseen ja puolustautumiseen oikeudenkäyntiä varten / oikeudenkäynnissä, sekä sisäisten valitusten tai vaatimusten hallitsemiseen (mukaan lukien Yhdysvalloissa tapahtuvat oikeudenkäynnit ja hallituksen pyynnöt).

Käsittely on oikeutettua lain säännösten perusteella, joiden mukaan (1) käsittely on välttämätöntä meihin sovellettavan oikeudellisen velvollisuuden noudattamiseksi; tai (2) John Deeren tai John Deere -konsernin jäsenen oikeutettuja etuja varten John Deeren ja John Deere -konsernin päivittäisen toiminnan hallinnoimiseksi ja ylläpitämiseksi, John Deeren ja John Deere -konsernin rahoitusasioiden hallitsemiseksi, John Deeren ja John Deere -konsernin riskeille altistumisen hallintaan, omistajaohjaukseen ja tietohallinnolle, ja EU:n ulkopuolisten maiden sekä muiden maiden, joissa John Deere -konserni toimii, lakien vaatimusten noudattamiseen (siltä osin kuin sinun etusi tai perustavanlaatuiset oikeutesi ja vapautesi eivät syrjäytä tällaisia oikeutettuja etuja). Jos arkaluonteisia henkilötietoja käsitellään, niitä käsitellään EU:n tai EU:n/ETA:n jäsenvaltioiden lainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien tarvittaessa oikeudellisten vaatimusten perustelemiseen, esittämiseen tai puolustamiseen. Jos rikoksia ja rikostuomioita koskevia tietoja käsitellään, tällainen käsittely tapahtuu EU:n tai ETA:n jäsenvaltion lainsäädännön mukaisesti.

m) Tutkimukset: Petosten, yrityspolitiikan rikkomuksien tai muun luvattoman, loukkaavan tai sopimattoman toiminnan (mukaan lukien rikokset) estämiseen, havaitsemiseen ja tutkimiseen.

Tämä sisältää henkilötietojen käsittelyn seuraaviin: vaatimustenmukaisuuden noudattamiseen liittyvien tapausten ja vihjepuhelinnumero -tiedonantojen tutkintaan ja niihin vastaamiseen (mukaan lukien Yhdysvaltojen Sarbanes-Oxley-lain mukaisen raportointilinjan toiminta).

Vaatimustenmukaisuustutkimusten osalta John Deere Groupin Global Business Conduct ja Global Enterprise Security & Preparedness, jotka sijaitsevat ensisijaisesti Deere & Companyssa Molinessa Illinois’ssa (mutta käsittää John Deere -konsernin muihin jäseniin sijoittuneita henkilöitä), valvovat ja avustavat John Deerea.

Käsittely on oikeutettua lain säännösten perusteella, joiden mukaan (1) käsittely on välttämätöntä meihin sovellettavan oikeudellisen velvollisuuden noudattamiseksi; tai (2) John Deeren tai John Deere -konsernin jäsenyrityksen oikeutettuja etuja varten liiketoiminnan hallinnoimisessa ja operoimisessa, John Deeren ja John Deere -konsernin riskienhallintaan, omistajaohjaukseen ja tiedonhallintaan, petosten havaitsemiseen ja estämiseen, John Deere -konsernin käytäntöjen rikkomusten havaitsemiseen ja estämiseen, ja EU:n ulkopuolisten maiden sekä muiden maiden, joissa John Deere -konserni toimii, lakien vaatimusten noudattamiseen (siltä osin kuin sinun etusi tai perustavanlaatuiset oikeutesi ja vapautesi eivät syrjäytä tällaisia oikeutettuja etuja). Jos arkaluonteisia henkilötietoja käsitellään, niitä käsitellään EU:n tai EU:n/ETA:n jäsenvaltioiden lainsäädännön mukaisesti. Jos rikoksia ja rikostuomioita koskevia tietoja käsitellään, tällainen käsittely tapahtuu EU:n tai ETA:n jäsenvaltion lainsäädännön mukaisesti.

4. Henkilötietojen Vastaanottajat

a) Henkilötietoja jaetaan tai luovutetaan John Deeren sisällä ja John Deere -konsernin jäsenille tämän ilmoituksen kuvailemiin tarkoituksiin. John Deere -konsernin jäsenet käsittelevät henkilötietoja tämän lausunnon mukaisesti, elleivät he ole ilmoittaneet sinulle toisin.

b) Jaamme tai luovutamme henkilötietoja John Deere -konsernin sisällä kohdassa 3 tarkoitettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Hyödynnämme John Deere -konsernin osaamista ja tietämystä, kuten keskitettyä henkilöstöhallintoa, kirjanpitoa, riskienhallintaa, omistajaohjausta, tietotekniikkaa ja turvallisuustoimintoja. Viittaukset John Deereen ja John Deere -konsernin jäseniin tämän lausunnon luvussa 3 viittaavat yleisesti tapauksiin, joissa John Deere -konsernin jäsenet toimivat yhteisinä rekisterinpitäjinä yhdessä John Deeren kanssa.

c) Luovutamme henkilötietoja, jos se on välttämätöntä pyytämäsi tai valtuuttamasi tapahtuman loppuun saattamiseen tai tarjotaksemme sinulle tuotetta tai palvelua.

Esimerkiksi maksutietojen toimittaminen pankkeihin ja muihin rahoituslaitoksiin maksun käsittelemiseksi. Jaamme tietoja myös, kun sinä ohjaat meitä siihen. Voit myös pyytää lisätietoja tuotteesta tai palvelusta, tai pyytää tarjouksen verkkopalvelusta, jonka lähetämme valtuutetulle John Deere -jälleenmyyjälle alueellasi, jotta voit seurata pyyntösi toteutumista. Kuten kohdassa 12 on esitetty, voit myös jakaa arvosteluja ja palautetta foorumeilla ja muilla julkisilla alueilla.

d) Jaamme tai luovutamme henkilötietoja valtuutettujen John Deere -jälleenmyyjien, jakelijoiden, kauppiaiden ja liikekumppaneiden kanssa kohdassa 3 lueteltujen tarkoitusten yhteydessä.

Esimerkiksi, valtuutettu John Deeren -jälleenmyyjä toimii yhteyshenkilönä sinun ja meidän välillämme liittyen John Deere -yhteytesi hallinnointiin, mukaan lukien tarjousten hankkiminen, laitteiden ja palveluiden osto, osien tilaaminen, tuotteiden ja palveluiden hallinta (mukaan lukien tilaukset), rahoitus ja takuupalvelu.

e) Jos olet työntekijä tai asiakkaan tai jälleenmyyjän edustaja, jaamme tai luovutamme tietoja tällaiselle asiakkaalle tai jälleenmyyjälle.

f) Jaamme henkilötietoja kolmannen osapuolen palveluntarjoajien (joita kutsutaan yleisesti ’rekisterinpitäjiksi’) tarkoitusten täyttämiseksi puolestamme.

Esimerkiksi teknologiayritysten, kuten ohjelmisto- ja laskentapalveluja tarjoavien yritysten (esim. tiedonhallinta- ja varastointipalvelut, palvelinpalvelu -yritykset, ohjelmisto palveluna-, verkkopalvelin- ja sähköpostipalvelut); teknologiayritysten, jotka tarjoavat laitteistoja ja laitteita (esim. tietokoneiden valmistajat ja jakelijat); tukipalveluiden, kuten yritystukipalveluja tarjoavien yritysten (esim. postitusyritykset, painopalvelut, toimistosiivous ja yritykset, jotka asentavat, huoltavat ja valvovat hälytysjärjestelmiä); taloushallintoa tarjoavien yritysten; jäte- ja loppusijoituspalveluita tarjoavien yritysten (esim. silppuamispalvelun tarjoajat) ja analytiikan tarjoajien. Joissakin tapauksissa nämä yritykset keräävät tietoja suoraan sinulta meidän puolestamme.

g) Jaamme tai luovutamme henkilötietoja myös muiden yritysten kanssa (joita kutsutaan yleisesti ’rekisterinpitäjiksi’) erikoistuneiden tai ammattimaisten tehtävien suorittamiseksi meille.

Esimerkiksi rahoituslaitoksille, kuten maksunkäsittelijöille ja pankeille, jotka osallistuvat maksujen käsittelyyn tai tarjoavat meille rahoitusta; finanssilaitoksille, kuten vakuutusmeklareille ja vakuutusyhtiöille, jotka auttavat meitä riskien hallinnassa; tukipalveluille, kuten yritystuki-yrityksille ja koulutusta tarjoaville yrityksille; kuljetusyrityksille jotka toimittavat tuotteitamme; kiinteän verkon ja matkaviestintäpalveluja tarjoaville televiestintäyhtiöille; teknologiayrityksille, jotka tarjoavat teknologiaa ja laitteistoja, kuten televiestintälaitteita; terveydenhuollon laitteiden ja palveluyritysten, kuten lääketieteellisiä palveluja tarjoaville terveyspalvelujen tarjoajille; ja muille osapuolille (kuten oikeus- ja sääntelyviranomaiset, kirjanpitäjät, tilintarkastajat, lakimiehet ja muut ulkopuoliset ammatilliset neuvonantajat), jotka tukevat tilintarkastusta, vaatimustenmukaisuuden noudattamista, omistajaohjausta, ja/tai lainmukaisuutta.

h) Verkkopalvelut sisältävät lisäosia tai kolmansien osapuolien, kuten Facebook ("tykkää" -painike), Twitter ("jaa Twitterissä" -painike), Linkedin tai Google, sisältöä. Lisäosat tai sisältö saattaa kerätä IP-osoitteesi; sivut, joilla olet käynyt verkkopalveluissa; ja saattavat käyttää omia evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Jos olet kirjautuneena sosiaalisen median verkkosivustolle, kun käytät verkkopalveluita, sosiaalisen median liitännäiset saattavat mahdollistaa sen, että sosiaalisen median verkkosivusto saa tiedon käynnistäsi verkkopalveluissa ja yhdistää sen sosiaalisen median tiliisi.

Esimerkiksi verkkopalvelut käyttää Google Mapsia. Käyttämällä Google Mapsia sitoudut Google Mapsin / Google Earthin lisäkäyttöehtoihin (mukaan lukien Googlen tietosuojakäytäntö).

i) Jaamme tai luovutamme henkilötietoja myös oikeudellisiin, vaatimuksenmukaisuutta koskeviin, hallinnollisiin tai oikeudenkäynteihin liittyviin tarkoituksiin.

Esimerkiksi:

  • Jaamme tai luovutamme henkilötietoja ostajille, heidän asianajajilleen tai ammattimaisille neuvonantajilleen, oikeusistuimille, tuomioistuimille, vastapuolille tai asianosaisille osapuolille ja heidän ammattimaisille neuvonantajilleen, missä se on tarpeellista vaikuttamaan John Deeren liiketoiminnan tai omaisuuden täydelliseen tai osittaiseen myyntiin tai siirtoon (mukaan lukien uudelleenjärjestely, sulautuminen, myynti, yhteisyritys, purkaminen, selvitystila tai konkurssi).
  • Jaamme tai luovutamme henkilötietoja oikeuksiemme suojelemiseksi ja täytäntöönpanemiseksi, omaisuutemme suojelemiseksi, muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi, ja John Deere -konsernin jäsenten suojelemiseksi petoksilta tai muilta laittomilta teoilta, rikosten ennaltaehkäisyyn, tutkimiseen, selvittämiseen tai syytteeseenpanoon, tai kuten muuten tarvitaan ulkopuolisen tilintarkastuksen, vaatimustenmukaisuuden ja omistajaohjauksen tukemiseksi.
  • Jaamme tai luovutamme henkilötietoja myös, jos sitä vaaditaan lain (mukaan lukien sijaintimaasi ulkopuolisten maiden lait) mukaan, kuten vastauksena haasteeseen, etsintälupien antamiseen, oikeuden määräyksiin ja muihin oikeudellisiin prosesseihin, mukaan lukien lainvalvontaviranomaisille, oikeusistuimille ja tuomioistuimille Yhdysvalloissa ja muissa maissa, joissa John Deere -konsernin jäsenet toimivat.

Huomaa, että John Deere voi myös luovuttaa sinua koskevia tietoja, joita ei lueta henkilötiedoiksi. John Deere voi esimerkiksi julkaista raportteja, jotka sisältävät tiettyjä koottuja tietoja ja tilastotietoja asiakkaistamme ja laitteistamme.

5. Evästeet ja vastaavat keräystekniikat

Kun vierailet verkkopalveluissa tai avaat tai napsautat viestinnän/viestintää, kuten John Deereltä tullutta sähköpostia, John Deere (tai kolmannet osapuolet) keräävät tietoja automaattisella tavalla, kuten käyttämällä palvelin- tai käyttölokeja, selain- tai http-evästeitä, paikallisia jaettuja objekteja, paikallista tallennusta, web-merkkivaloja / pikselitunnisteita, sulautettuja komentosarjoja, e-tägejä, palvelinten välisiä yhteyksiä ja muita vastaavia keräystekniikoita.

Seuraavassa on yhteenveto. Halutessasi lisätietoja siitä, miten John Deere (tai kolmannet osapuolet) käyttää (käyttävät) evästeitä ja vastaavia tekniikoita John Deeren verkkosivustoilla ja verkkopalveluissa, tai tietoja siitä, miten tällaista teknologiaa hallitaan, käy katsomassa Cookie Statement.

Näitä tekniikoita käytetään yleisesti verkkopalveluiden moitteettoman toiminnan varmistamiseksi, mieltymystesi tai valintojesi muistamiseen, verkkopalveluiden kehittämiseen, viestintäämme kohdistuvien vastausten mittaamiseen, viestintämme ja kampanjoidemme kehittämiseen, tarjoamaan räätälöityä tai yksilöllistettyä kokemusta verkkopalveluissa, tunnistamaan ja estämään tietyntyyppisiä petoksia ja toimittamaan asiaankuuluvia mainoksia. Joissakin tapauksissa me yhdistämme evästeitä ja vastaavia keräystekniikoita käyttämällä keräämämme tiedot muihin sinusta keräämiimme henkilötietoihin, kuten tämän lausunnon kohdassa 3 on esitetty.

Meillä on yhteyksiä kolmansiin osapuoliin, jotka suorittavat verkkokäsittelyn seurannan ja raportoinnin. Meillä on suhteita kolmansiin osapuoliin myös, jotta voimme toimittaa henkilökohtaista sisältöä ja asiaankuuluvia mainoksia verkkopalveluissa tai kolmansien osapuolten sivustoilla ja palveluissa, joissa saatat vierailla. Nämä kolmannet osapuolet saattavat käyttää evästeitä ja muita vastaavia keräystekniikoita keräämään tietoja verkkopalveluiden käytöstä ja toiminnastasi kolmannen osapuolen sivustoilla sekä palveluissa voidakseen näyttää sinulle kohdistettuja mainoksia.

6. Kerro kaverille -toiminnot

John Deere tarjoaa kerro kaverille -toiminnon verkkosivustoillamme. Jos asiakas päättää käyttää tätä toimintoa, John Deere lähettää ystävälle yhden sähköpostiviestin niillä tiedoilla, jotka asiakas antaa, ja kutsuu hänet vierailemaan Web-sivustossa. John Deere käyttää näitä tietoja ainoastaan tämän yhden sähköpostiviestin lähettämiseen, eikä säilytä tietoja.

7. Rekisteröidyn oikeudet

Paikallisen lainsäädännön mukaan voit harjoittaa määrättyjä henkilötietoja koskevia oikeuksia ilmaiseksi: (a) Käyttöoikeus: Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus, jos henkilötietoja käsitellään, käsittelyn tarkoitus, tietoluokat, tieto vastaanottajista ja EUn ulkopuolisista maista, joissa ne sijaitsevat, suojatoimet, jotka on otettu käyttöön tietojen siirrossa EUn ulkopuolisiin maihin, tietojen säilytysjakso tai kriteerit sen määrittämiseksi, lisätietoa oikeuksistasi, käsittelytoiminnoistamme ja tietojen tarjoajista sekä käsittelyn merkittävät ja suunnitellut seuraukset; (b) Oikaisu: Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojen oikaisemista ja epätäydellisten tietojen täyttämistä; (c) Siirrettävyys: Voit vastaanottaa meille antamiasi henkilötietoja jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneella luettavassa muodossa, ja sinulla on oikeus välittää ne muille rekisterinpitäjille esteettä. Tämä oikeus on olemassa vain, jos käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely suoritetaan automatisoituna; (d) Rajoittaminen: Voit pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, jos (i) kiistät sen oikeellisuuden - ajanjakson ajaksi, jonka tarvitsemme pyyntösi vahvistamiseen; (ii) käsittely on lainvastaista ja vastustat sen poistamista ja pyydät sen sijaan sen rajoittamista; (iii) me emme enää tarvitse sitä, mutta kerrot meille, että tarvitset sitä perustelemaan, käyttämään tai puolustamaan oikeudellista vaatimusta; tai (iv) vastustat käsittelyä, joka perustuu julkiseen tai lailliseen etuun; ja (e) Poistaminen: Voit pyytää henkilötietojesi poistamista, jos se ei enää ole tarpeellinen niihin tarkoituksiin, joita varten olemme ne keränneet, olet peruuttanut suostumuksesi eikä käsittelylle ole muita laillisia perusteita, vastustit, eikä käsittelyyn ole olemassa syrjäyttäviä laillisia perusteita, käsittely on lainvastaista, tai poistoa vaaditaan lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi.

Vastalause: Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä pakottavista ja laillisista syistä, jotka liittyvät määrättyyn tilanteeseesi, paitsi tapauksissa, joissa lain säännökset nimenomaisesti edellyttävät kyseistä käsittelyä. Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa, jos sinua koskevia tietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin.

Jos haluat käyttää jotain näistä oikeuksista tai olet huolissasi siitä, miten henkilötietoja käsitellään, käytä meidän rekisteröidyn oikeudet -portaaliamme joka on saatavilla https://app.onetrust.com/app/#/webform/58156fc4-67ac-4aa7-88b8-a050f1fb404a  Huomaa myös, että sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Erityisesti asuinpaikkasi jäsenvaltion, työpaikan tai sen paikan tietosuojaviranomainen, jossa valituksen kohteena oleva asia on tapahtunut.

Jos sinulla on kysyttävää John Deere -konsernin eri jäsenten rooleista ja vastuista, mukaan lukien silloin kun ne toimivat yhteisinä rekisterinpitäjinä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan (”DPO”). Ota yhteyttä DPO:hon myös, jos haluat lisätietoja John Deere -konsernin jäsenten, jotka toimivat rekisterinpitäjinä yhdessä John Deeren kanssa, välisestä järjestelystä. Yhteisten rekisterinpitäjien ollessa kyseessä, voit käyttää oikeuksiasi jokaista niitä vastaan toisistaan huolimatta. 

DPO:n yhteystiedot ovat saatavilla tämän lausunnon kohdassa 15.

8. Suostumuksen hallinta

Jos olemme pyytäneet sinua antamaan suostumuksesi käyttää henkilötietojasi tiettyyn tarkoitukseen, voit kieltäytyä antamasta suostumusta ja peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, mukaan lukien ottamalla meihin yhteyttä kohdissa 7 tai 15 kuvatuilla menetelmillä. Tämä ei vaikuta minkä tahansa ennen suostumuksesi peruuttamista tapahtuneen henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuteen. 

9. Henkilötietojen siirto muihin maihin

John Deeren toimintojen globaalin luonteen vuoksi jotkin kohdassa 4 mainitut vastaanottajat voivat sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisissa maissa, jotka eivät tarjoa riittävän tasoista tietosuojaa. Kansainväliset siirrot tapahtuvat maihin, joissa John Deere -konsernin jäsenillä on toimipisteet, mukaan lukien Intia ja Yhdysvallat.

Euroopan komission määritysten mukaisesti määrätyt ETAn ulkopuoliset maat omaavat riittävän tietosuojan tason ETA-standardien mukaisesti (luettelo näistä maista on saatavissa täältä: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm  Siirroissa Euroopan talousalueelta maihin, joiden turvatasoa Euroopan komissio ei pidä riittävänä, toteutamme asianmukaisia toimenpiteitä, kuten sitovia yrityksiä koskevia sääntöjä, Euroopan komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita henkilötietojen suojaamiseksi, muita valideja siirtomekanismeja; tai poikkeustapauksissa sallittujen lainsäädännön poikkeuksien perusteella. Siirrot tällaisissa maissa sijaitseville kolmansille osapuolille toteutetaan käyttämällä hyväksyttävää tiedonsiirtomekanismia, kuten sitovia yrityksiä koskevia sääntöjä, Privacy Shield -järjestelyä itsevarmennetuille Yhdysvaltalaisille organisaatioille, Euroopan komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita henkilötietojen suojaamiseksi, sertifikaatteja, hyväksyttyjä käytännesääntöjä, muita valideja siirtomekanismeja; tai poikkeustapauksissa sallittujen lainsäädännön poikkeuksien perusteella. Ota yhteyttä DPO:hon käyttämällä tämän lausunnon kohdassa 15 annettuja tietoja, jos haluat saada jäljennöksen mekanismista.

10. Tietojen säilyttäminen

Tiedot säilytetään sen ajanjakson ajan, jonka katsomme tarpeelliseksi tässä lausunnossa osoitettujen tarkoitusten täyttämiseksi tai sovellettavan lain edellyttämällä tavalla. Perusehdot säilytysajan määrittämiseksi ovat:

  • Meillä on jatkuva suhde sinun kanssasi;  
  • Henkilötiedot ovat välttämättömiä kohdassa 3 lueteltuja tarkoituksia varten; tai
  • Sovellettavat lait ja asetukset edellyttävät, että säilytämme henkilötiedot.

Meiltä voidaan myös edellyttää henkilötietojen pidempää säilyttämistä, kuten oikeustapauksissa, tai jos vastaanotamme haasteen, etsintäluvan, tuomioistuimen määräyksen tai olemme osallisena muussa laillisessa prosessissa, joka edellyttää meiltä säilyttämään henkilötiedot. Tiedot säilytetään asiakirjojen säilytysaikataulumme ja sovellettavien laillisten määräysten mukaisesti. Maailmanlaajuisen asiakirjojen säilytysaikataulumme ja sovellettavien laillisten vaatimusten mukaisesti poistamme ja/tai teemme nimettömiksi henkilötiedot, joita ei enää tarvita. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä alla olevien yhteystietojen välityksellä.

11. Kolmansien osapuolien yksityisyydensuojalausunnot

Tämä tietosuojaseloste koskee vain John Deeren ja John Deere -konsernin henkilötietojen käsittelyä. Muilla verkkosivustoilla, joita voi käyttää tämän verkkosivuston välityksellä tai joiden ominaisuuksia tai toimintoja on sisällytetty verkkopalveluihin, on omat yksityisyydensuojaa koskevat toimintatapansa ja käytäntönsä. Itsenäisillä edustajillamme, toimittajillamme ja liiketoimintakumppaneillamme on myös omat yksityisyydensuojaa koskevat toimintatapansa ja käytäntönsä. Kehottamme sinua tutustumaan kaikkien kolmansien osapuolten tarjoamiin yksityisyydensuojalausuntoihin ennen kuin annat niille tietoja tai hyödynnät tarjousta tai kampanjaa.

12. Foorumit, tuotearvostelut ja muut julkiset alueet

John Deeren Web-sivustossa on foorumi ja muita alueita, joissa asiakas voi julkisesti julkaista tuotearvosteluita, viestiä muiden kanssa ja lähettää mediasisältöä. Ennen näille alueille postaamista, lue soveltuvat ”Käyttöehdot” huolellisesti. Kaikki postaamasi tiedot ovat kenen tahansa Internet-käyttäjän käytettävissä ja postauksessa olevat henkilökohtaiset tiedot ovat muiden luettavissa, kerättävissä ja käytettävissä. Jos esimerkiksi postaat sähköpostiosoitteesi tuotearvostelun yhteydessä, saatat saada kolmansilta osapuolilta viestejä, joita ei ole pyydetty. Asiakkaan tulee noudattaa varovaisuutta henkilökohtaisten tietojen postaamisessa.

13. Työnhakijat

Jos olet hakenut työpaikkaa John Deereltä, työhakemuksen mukana lähetettyjä henkilötietoja käytetään yleisesti rekrytointiin ja muihin sisäisiin henkilöstöhallinnollisiin tarkoituksiin. Lisätietoja löydät yleisen rekrytointilausunnon "Maa- tai tuotekohtaiset tiedot" -valikosta. 

14. Muutokset tähän yksityisyydensuojalausuntoon

Tätä yksityisyydensuojalausuntoa voidaan ajoittain päivittää vastaamaan uusia tai erilaisia yksityisyydensuojakäytäntöjä. Kotisivullemme tulee ilmoitus, kun tämän yksityisyydensuojalausunnon tiedot muuttuvat oleellisesti. 

15. Kuinka ottaa meihin yhteyttä; rekisterinpitäjät

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa yksityisyydensuojakäytäntöjämme tai tätä yksityisyydensuojalausuntoa koskien. Tavoitat meidät verkossa osoitteessa R2DataPrivacyManager2@JohnDeere.com  Tavoitat meidät postitse osoitteessa:


John Deere GmbH & Co KG
Data Protection Officer
John Deere Str. 70
68163 Mannheim
Saksa

Rekisterinpitäjät käsittää seuraavat:

 

Nimi

Yhteystiedot

Vastuullisuus

John Deere Gmbh & CO KG

John Deere-Str. 70,68163 Mannheim, Saksa 68163, Saksa

  • Euroopan pääkonttori;
  • Maatalous- ja maanhoitotuotteet ja -palvelut;
  • EMEA- myynti ja markkinointi
  • verkkopalvelut; tietopalvelut ja tilaukset

John Deere Forestry Oy

Lokomonkatu 21, Tampere, Tampere, Suomi 33900, Suomi

  • Metsäkoneet ja palvelut
  • Myynti ja markkinointi

John Deere Bank SA, mukaan lukien sen konttorit ja edustustot Saksassa, Sveitsissä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Espanjassa.

43 Avenue John F. Kennedy, 1855 Luxemburg, Luxemburgin suurherttuakunta

Rahoitustuotteet ja -palvelut

John Deere Acceptances S.r.l.

Via Guiseppe di Vittorio 1, Wignate (Milano) 20060, Italia

Rahoitustuotteet ja -palvelut

John Deere Solutions Réseau S.A.S.

23 Rue du Paradis, 45140 Ormes, Ranska

Rahoituspalvelut

John Deere Forestry, Ltd. (Yhdistynyt kuningaskunta)

Carlisle Airport Industrial Estate Carlisle, Cumbria CA6 4NW, Yhdistynyt kuningaskunta

Myynti ja markkinointi

John Deere Ltd. (UK)

Harby Road Langar, Nott's. NG13 9HT, Yhdistynyt kuningaskunta

Myynti ja markkinointi

John Deere Iberica, S.A. (Espanja)

Bulevar John Deere, 2 CP: 28984, Parla (Madrid)

Myynti ja markkinointi

John Deere Polska Sp. Z.o.o. (Puola)

Ul. Poznanska 1b 62 – 080 Tarnowo Podgorne

Myynti ja markkinointi

John Deere Forestry AS (Norja)

Industriveien 27 N-2212 Kongsvinger

Myynti ja markkinointi

John Deere Nederland B.V. (Alankomaat)

Expeditiestraat 12 5961PX Horst

Myynti ja markkinointi

John Deere Italiana S.r.L. (Italia)

Via G. di Vittorio, 1 I-20060 Vignate (Milano)

Myynti ja markkinointi

John Deere Forestry Ltd. (Irlanti)

Ballyknocken, Glenealy Co. Wicklow

Myynti ja markkinointi

John Deere France S.A.S. (Ranska)

Rue du Paradis, Ormes F - 45140 St. Jean de la Ruelle

Myynti ja markkinointi

Deere-konsernin sitovat yritystä koskevat säännöt

Deere-konsernin sitovat yritystä koskevat säännöt

Rekisteröidyn henkilön oikeuksia koskeva pyyntölomake

Rekisteröidyn henkilön oikeuksia koskeva pyyntölomake

Personal Data Complaint Form

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Privacy Manager
Center for Global Business Conduct
Deere  & Company
One John Deere Place
Moline, Illinois 61265-8098 USA
PrivacyManager@JohnDeere.com 

      
Privacy Officer
John Deere Financial Limited
166-170 Magnesium Drive
CRESTMEAD QLD 4132

or

PO Box 1544
BROWNS PLAINS BC QLD 4118
Ph: 1-800-857-057
Fax:(07) 3802 3142
Email:23JDFinancial@JohnDeere.com
 
John Deere Limited - Head Office
166-170 Magnesium Drive
Deere  & Company
Crestmead, Queensland 4132, AUSTRALIA

Australia:
Free call: 1800 800 981 / Phone: +61 7 3802 3222
New Zealand:
Free call: 0800 303 100

ASIA: 

Privacy Manager
Office of Corporate Compliance
Deere & Company
One John Deere Place 
Moline, Illinois 61265-8098

PrivacyManager@JohnDeere.com

NORTH AMERICA:
Canada For John Deere Canada ULC
and all affiliates other than John Deere Financial:
Chief Privacy Officer
John Deere Canada ULC
P.O. Box 1000
Grimsby, Ontario, L3M 4H5
Phone:1-905-945-9281
Fax: 1-905-945-7311

For John Deere Financial:
Chief Privacy Officer
John Deere Financial
3430 Superior Court
Oakville, Ontario L6L 0C4
Phone: 1-800-321-3766
Fax: 1-888-446-1890

México/Centroamérica
Privacy Manager - Mexico
Alejandro Ortega
Blvd. Díaz Ordaz número 500
Colonia La Leona, Código Postal 66210
San Pedro Garza García, Nuevo León MEXICO

USA/Canada
Privacy Manager
Center for Global Business Conduct
Deere & Company
One John Deere Place
Moline, Illinois 61265-8098 USA

PrivacyManager@JohnDeere.com 

LATIN AMERICA & CARIBBEAN:
Industrias John Deere Argentina SA,
E-Marketing Department,
John Orsetti 481, (S2152CFA)
Grenadier Baigorria,
Province of Santa Fe – Argentina

EUROPE:

John Deere GmbH & Co. KG
Region 2 Sales & Marketing Center
Datenschutzbeauftragter
John-Deere-Straße 70
68163 Mannheim, Germany

Telephone: +49 621 829 - 01
Fax: +49 621 829-45-8300


E-Mail: R2DataPrivacyManager2@JohnDeere.com 


John Deere Bank S.A.,
43, avenue John F. Kennedy L-1855
Luxembourg

Telephone: + 352 2629901
Fax: +352 262990-200

Email: JDFComplianceEU@JohnDeere.com 


AFRICA:
Privacy Manager
Center for Global Business Conduct
Deere & Company
One John Deere Place
Moline, Illinois 61265-8098 USA

PrivacyManager@JohnDeere.com 

South Africa
Deere & Company European Office
Data Protection Officer
John-Deere-Strasse 70
68163 Mannheim, GERMANY
Phone: (0621)829-01
Fax: (0621) 829-45-8300
R2DataPrivacyManager2@JohnDeere.com 

MIDDLE EAST – Near & Middle East:
Deere & Company European Office
Data Protection Officer
John-Deere-Strasse 70
68163 Mannheim, Germany
Telephone: (0621) 829 - 01
Fax: (0621) 829-45-8300

R2DataPrivacyManager2@JohnDeere.com 

Privacy Manager
Center for Global Business Conduct
Deere & Company
One John Deere Place
Moline, Illinois 61265-8098 USA

PrivacyManager@JohnDeere.com 

AUSTRALIA & NEW ZEALAND:

Privacy Officer
John Deere Financial Limited
166-170 Magnesium Drive
CRESTMEAD QLD 4132
or
PO Box 1544
BROWNS PLAINS BC QLD 4118
Ph: 1-800-857-057
Fax:(07) 3802 3142
Email: 23JDFinancial@JohnDeere.com  

John Deere Limited - Head Office
166-170 Magnesium Drive
Deere & Company
Crestmead, Queensland 4132, AUSTRALIA

Australia:
Free call: 1800 800 981 / Phone: +61 7 3802 3222
New Zealand:
Free call: 0800 303 100

Viimeksi päivitetty: 25. toukokuuta 2018