6R-sarjan traktori

Valitsemalla älykkäästi teet enemmän

Käytimme lähtökohtina sarjan legendaarista vetotehoa, luotettavuutta ja mukavuutta, kun lisäsimme 6R-sarjaan kaksi uutta ja vielä älykkäämpää mallia. Pienirunkoinen 6R 150 ja keskikokorunkoinen 6R 185 täydentävät mallistoa erityisen älykkäillä automaattisilla ominaisuuksilla ja erinomaisen kuljetustehokkuudella. Jokainen 6R-traktori on suunniteltu ja valmistettu työvoimasi joustavimmaksi ja tehokkaimmaksi osaksi.

6r-sarjan traktorit suuri keltainen

6R 250 SÄÄSTÄÄ ENEMMÄN POLTTONESTEESSÄ

John Deeren 6R 250 -malli on ollut vuodesta 2018 lähtien DLG-PowerMix-kuljetustestin 2.0 (kuljetuskäyttö) johtava malli¹ – koska kulutus on 348 g/kWh dieseliä ja 16 g/kWh urealiuosta, 6R 250 -mallin polttonesteen kulutus on pienempi kuin kaikkien muiden siihen asti testattujen kilpailijoiden¹.

Tämän lisäksi Ala-Saksin maatalouskamari (Saksa) vahvisti 6R 215 -mallin hämmästyttävän tehokkuuden vuoden 2020 traktoritestissään³.

      

Tee enemmän, paremmin ja tehokkaammin. Rakensimme 6R-sarjan saavuttamaan:

Täsmäviljely

Täsmäviljely

6R-sarjan traktorissa voit käyttää teknologiaa, joka yhdistää saumattomasti koneet ja ihmiset, lisää ennen näkemätöntä tarkkuutta ja tehokkuutta ja tarjoaa todellisen edun luovia tietoja.

Nro 1 kuljetuksessa

Nro 1 kuljetuksessa

6R 250 -mallimme oli voittamaton DLG PowerMix Transport 2.0 -testissä, ja Alasaksin maatalouskamari (Saksa) vahvisti 6R 215:n hämmästyttävän tehokkuuden kuljetuskäytössä traktoritestissään 2020*.

Älykkäämmät etukuormaimet

Älykkäämmät etukuormaimet

Helposti ja nopeasti asennettavissa etukuormaimissa on paljon älykkäitä ominaisuuksia – tehosta toimintaasi hyödyntämällä asentoautomatiikkaa ja paranna tarkkuutta lisävarustelemalla kuormaimesi sähköisellä punnitustoiminnalla ja ehkäise materiaalihävikit.

Ohjaamo ja hallintalaitteet

Ohjaamo ja hallintalaitteet

Työskentely on helppoa tässä erittäin tilavassa 3,33 m³ ja hyvin hiljaisessa - 71 dB(A) - ohjaamossa, jossa on uusi kulmapilarin näyttö. Hallitse 6R:n voima helposti CommandPRO™-monitoimivivulla ja sen 11:llä konfiguroitavalla painikkeella.

Mukavuus

Mukavuus

Pysy tarkkana ja keskity rentoutuneena: Etuakselin TLS™ Plus -jousitus ja ohjaamon HCS Plus -jousitus toimivat yhdessä tarjoten parhaan mahdollisen ajomukavuuden ja -kokemuksen pellolla ja tiellä.

ComfortSmarter-hydrauliikka

Älykkäämpi hydrauliikka

Parempi tuottavuus: Uudella hydrauliikan älyteholla varmistetaan huipputuottavuus, jopa 40 lisähevosvoimaan asti. Hydrauliikkaa voidaan käyttää jopa kuudella takaulosottoventtiilillä (SCV:T), joiden virtaus on jopa 195l/min.

/assets/images/region-2/YT-clean-up/tractors/6r/thumbnail-6r-series-animation.jpg

Helppokäyttöisyyttä

Katso, kuinka 6R-sarjan tehon, suorituskyvyn ja digitaalisen älyn yhdistelmä auttaa sinua selviämään kaikenlaisista maaston, sään ja toiminta-aikojen asettamista vaatimuksista. Ovatpa tavoitteesi mitkä hyvänsä, 6R auttaa saavuttamaan ne.

/assets/images/region-2/YT-clean-up/tractors/6r/thumbnail-6r-series-autosetup.jpg

1-Click-Go – AutoSetup

Vähennä käyttöönottoaikaa pellolla jopa 50 %: Suunnittelet työt Operations Centerissä, ja ne näkyvät automaattisesti neljännen sukupolven näytössä, kun kone tulee pellolle – vain yksi napsautus vahvistaa tiedot työn aloittamiseksi.

6R esite

Katso koko tarina

Selvitä, mikä on 6R-sarjan suosion avain – tutustu 6R-sarjan tuote-esitteeseen

Etukuormain

Etukuormain

Aika vaihtaa uusi etukuormain? Katso valikoimaamme ja valitse sinulle sopiva!

Täsmäviljely

Täsmäviljely

Lue lisää John Deere -täsmäviljelyteknologiasta. 

PowerGard

PowerGard

PowerGard-jatkoturvapaketit suojaa yllättäviltä korjauskustannuksilta.

¹Profi-testitulokset, traktoritesti “John Deeren 6250R-malli: More Vario”, 06/2018; www.profi.de DLG-PowerMix -kuljetustesti 2.0 (kuljetuskäyttö); sivut 10–16: https://pruefberichte.dlg.org/filestorage/0618_John_Deere_6250R.pdf

² DLG-PowerMix-testi nro 7369; (www.dlg.org)

³ Ala-Saksin maatalouskamarin (Saksa) traktoritesti. “Vakiomallisten traktorien vertailussa (ei sisällä Unimog-konetta) John Deere saavutti alhaisimman dieselin kulutuksen. […] On mielenkiintoista, että alhaisesta polttonesteen kulutuksesta huolimatta 6215R oli myös nopein kiihdytettäessä kahdella perävaunulla”; www.‌lwk-niedersachsen.‌de.

¹ Profi Test Results, Tractor-Test “John Deere 6250R: More Vario”, 06/2018; www.profi.de DLG-PowerMix-Transport Test 2.0 (Transport application); page 10 to 16:  https://pruefberichte.dlg.org/filestorage/0618_John_Deere_6250R.pdf

 

² Chamber of Agriculture Lower Saxony (Germany) tractor test 2020. “Comparing standard tractors (without Unimog) the John Deere achieved the lowest diesel consumption. [...] It is interesting that, despite the low fuel consumption, the 6215R was also the fastest when accelerating with two trailers”. Based on Tractor Test 2020, Chamber of Agriculture Lower Saxony (Germany), where 6215R John Deere AutoPowr™ was compared with Claas Axion 830 CMATIC, Deutz-Fahr 7250TTV, Fendt Vario 826, New Holland T7.270 AutoCommand and Unimog U427 (www.lwk-niedersachsen.de)