6R 150Traktori

 • Enimmäisteho 165 hv (121 kW) (ECE-R120) + 12 hp (9 kW) Intelligent Power Management
 • 4,5 l moottori ja 4 sylinteriä
 • 6,5 t ja 2,58 m akseliväli
 • XXL ComfortView™-ohjaamo (3,33m³), jossa kaksi panoraamaovea tai B-pilari vasemmalla puolella, ja 4. sukupolven CommandCenter™-näyttö, 71 dB(A)
 • Vaihteistovaihtoehdot: AutoPowr
PAIKKAMERKKI VAIHTOEHTOINEN TEKSTI

6R-sarja: Valitse älykkäästi, tee enemmän.

Pienirunkoiset 6R-traktorit Kompakti, kevyt ja tehokas

Koe tämän helposti ohjattavan tehokkaan nelisylinterisen traktorin ja sen vahvan hydrauliikan, suuren nostokyvyn ja suurten renkaiden monipuolisuus.

6R 150 -mallin kohokohdat

Koe tämän ainutlaatuisen, tehokkaan ja kompaktin 4-sylinterisen traktorin monipuolisuus.
Tutustu kohokohtiin ja tehokkuutta parantaviin ominaisuuksiin

 • Polttonestetehokas suorituskyky

  Huippuluokan AutoPowr™-vaihteistomme vertaansa vailla oleva helppokäyttöisyys täydentää 6R 150 -mallin tehoa ja vääntömomenttia, mikä takaa viimeaikaisten testien vahvistaman erinomaisen käyttömukavuuden ja polttonestetehokkuuden.

   

  Kiinnostuitko? Lisätietoja seuraavissa dioissa! >

   

  Polttonestetehokas suorituskyky
 • Alhainen dieselpolttonesteen kulutus ja erittäin hyvä suorituskyky¹

  DLG-PowerMix-testi 2.0 (käyttö pellolla) vahvisti 6R 150 -traktorin alhaisen polttonesteenkulutuksen: vain 274 g/kWh dieseliä ja 8 g/kWh urealiuosta.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  Alhainen dieselpolttonesteen kulutus ja erittäin hyvä suorituskyky1
 • Polttonestetaloudellisin¹ 4-syl. kuljetuksessa

  DLG-PowerMix-testi 2.0 (käyttö kuljetuksessa) vahvisti 6R 150 -traktorin alhaisen polttonesteenkulutuksen: vain 375 g/kWh dieseliä ja 12 g/kWh urealiuosta.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  6R 150: Todistettua polttonestetehokkuutta5
 • Automaation seuraava taso

  Nauti tuottavuuden lisäeduista edistyneellä lisenssillämme, kuten AutoTracTM-kääntöautomatiikka, työkoneen ajolinjan passiivinen AutoTracTM-ohjaus, AutoPathTM, MachineSync ja In-Field-tiedonjaoitin.

   

  Lisätietoja yksittäisistä ominaisuuksista seuraavissa dioissa >

  Automaation seuraava taso
 • AutoPath™

  AutoPath™ luo automaattisesti ajourat ensimmäisellä ajokerralla kaistamuokkaustyökoneelta tai kylvökoneelta kerättyjen tietojen perusteella. Se huolehtii ajouran hallinnasta, suojaa ravinneinvestointia ja auttaa ajamaan joka kerralla varmasti ja tarkasti. AutoPath™ varmistaa, että pyörät seuraavat kaikissa tulevissa töissä aina kylvettyjä rivejä ja välttävät viljelykasveja – kylvämiseen, ruiskutukseen tai sadonkorjuuseen käytettävän työkoneen leveydestä riippumatta.

  AutoPath™
 • Paras yleismalli ja paras punnituksessa¹

  Trekker-lehden uusimmassa vuoden 2023 helmikuun traktoritestissä 6R 150 -traktorin ja 643R-etukuormaimen yhdistelmä sai parhaat testitulokset. Saavuta uusi tuottavuuden taso huippuluokan 6R- ja 643R-kuormaimen yhdistelmällä, jossa on
  dynaaminen punnitusjärjestelmä, asentoon paluu ja vakaintoiminto.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

   

  Lisätietoja toiminnosta seuraavassa diassa >

  Paras yleismalli ja paras punnituksessa¹
 • Tehokasta tarkkuutta

  Paranna tarkkuuttasi ajon aikana1: dynaaminen punnitusjärjestelmämme mahdollistaa painoltaan täsmällisen kauhan täytön ja vaunun vaiheittaisten täyttöreseptien luonnin.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

  Tehokasta tarkkuutta
 • Saavuta kaikkien aikojen parhaat tulokset

  Istut Premium-mallin jousitetulle Dual Motion -istuimelle, katsot ympärillesi ja tunnet sen: saat paljon aikaan ohjaamossa. Paremmin, nopeammin, tehokkaammin. Koska melutaso on vain 71 dB(A), nautit rauhaisista ja keskittymiskykyä edistävistä työtunneista tilavassa 3,33 m³:n ohjaamossa
  cab.

   

  Lisätietoja seuraavissa dioissa >

  Saavuta kaikkien aikojen parhaat tulokset
 • Dual Motion -istuin

  Tässä erittäin mukavassa istuimessa on nyt parannettu jousitus, ja se on saatavilla lisävarusteena. Selkänojan yläosa kiertyy kuljettajan kääntyessä, tukee selkää ja parantaa näkyvyyttä taaksepäin.

  Dual Motion -istuin
 • Näkymättömät ovet

  Panoraamaovia ei juuri huomaa. Mikä on tietenkin hyvä asia, sillä näkyvyys niiden läpi on erinomainen. Saatavilla on myös vasemmanpuoleisella B-pilarilla varustettu versio.

  Näkymättömät ovet

Tee enemmän, paremmin ja tehokkaammin. Rakensimme 6R-sarjan saavuttamaan:

Maksimoi päiväsi John Deeren etukuormaimilla

Maksimoi päiväsi John Deeren etukuormaimilla

John Deeren R-sarjan etukuormaimissa on automaattinen kiinnitystoiminto, joten kuormaimen ja työkoneiden asennus sujuu käden käänteessä. Valinnainen tekniikkapaketti tehostaa tuottavuuttasi.

Dynaaminen punnitus

Dynaaminen punnitus

Lisää tarkkuutta ajon aikana: Dynaaminen punnitusjärjestelmämme mahdollistaa kauhan täyttämisen tarkasti haluttuun painoon ja vaiheelta vaihteelta etenevien reseptien luonnin vaunun täyttämiseen.

Asentoautomatiikka

Asentoautomatiikka

Paranna työtehoa toistuvissa tehtävissä. Asentoautomatiikka-toiminnolla voit tallentaa enintään neljä etukuormaimen asentoa, jotka palautat nopeasti ja mukavasti monitoimivivulla.

Vaakatasoautomatiikka

Vaakatasoautomatiikka

Tämä ainutlaatuinen ominaisuus säätää kuormaimen maanpinnan eikä vain traktorin suuntaiseksi. Kuljeta paaleja nopeammin, älä levitä tai pudota kuormaa ja nauti kaikkiaan tasaisemmasta ajamisesta.

CommandARM: Intuitiivinen ohjaus

CommandARM: Intuitiivinen ohjaus

6R-sarjan traktori tekee edistyneen maataloustekniikan käytöstä helppoa. Kaikki on kätevästi saatavilla ja CommandCenter™-kosketusnäyttö pikavalintojen ja kontekstisensitiivisen ohjeen kanssa tekee navigoinnista sujuvaa.

Uusi sähköinen monitoimivipu peruutuspainikkeella

Uusi sähköinen monitoimivipu peruutuspainikkeella

Kaikkein kätevin ja mukavin etukuormaimen käyttökeino. Monitoimivivun uusi peruutuspainike sallii traktorin suunnanvaihdon painikkeen painalluksella. Monitoimivipu on täysin konfiguroitavissa, ja sillä voi ohjata kaikkia ulosottoventtiileitä, etunostolaitetta ja jopa ISOBUS-toimintoja.

Ohjaamon näkymä

PYÖRITÄ VETÄMÄLLÄ

Ulkopuolen näkymä

PYÖRITÄ VETÄMÄLLÄ