6R 150Traktori

  • Enimmäisteho 165 hv (121 kW) (ECE-R120) + 12 hp (9 kW) Intelligent Power Management
  • 4,5 l moottori ja 4 sylinteriä
  • 6,5 t ja 2,58 m akseliväli
  • XXL ComfortView™-ohjaamo (3,33m³), jossa kaksi panoraamaovea tai B-pilari vasemmalla puolella, ja 4. sukupolven CommandCenter™-näyttö, 71 dB(A)
  • Vaihteistovaihtoehdot: AutoPowr
PLACEHOLDER ALT TEXT

6R-sarja: Valitse älykkäästi, tee enemmän.

Pienirunkoiset 6R-traktorit Kompakti, kevyt ja tehokas

Koe tämän helposti ohjattavan tehokkaan nelisylinterisen traktorin ja sen vahvan hydrauliikan, suuren nostokyvyn ja suurten renkaiden monipuolisuus.

Maksimoi päiväsi John Deeren etukuormaimilla

Maksimoi päiväsi John Deeren etukuormaimilla

John Deeren R-sarjan etukuormaimissa on automaattinen kiinnitystoiminto, joten kuormaimen ja työkoneiden asennus sujuu käden käänteessä. Valinnainen tekniikkapaketti tehostaa tuottavuuttasi.

Dynaaminen punnitus

Dynaaminen punnitus

Lisää tarkkuutta ajon aikana: Dynaaminen punnitusjärjestelmämme mahdollistaa kauhan täyttämisen tarkasti haluttuun painoon ja vaiheelta vaihteelta etenevien reseptien luonnin vaunun täyttämiseen.

Asentoautomatiikka

Asentoautomatiikka

Paranna työtehoa toistuvissa tehtävissä. Asentoautomatiikka-toiminnolla voit tallentaa enintään neljä etukuormaimen asentoa, jotka palautat nopeasti ja mukavasti monitoimivivulla.

Vaakatasoautomatiikka

Vaakatasoautomatiikka

Tämä ainutlaatuinen ominaisuus säätää kuormaimen maanpinnan eikä vain traktorin suuntaiseksi. Kuljeta paaleja nopeammin, älä levitä tai pudota kuormaa ja nauti kaikkiaan tasaisemmasta ajamisesta.

CommandARM: Intuitiivinen ohjaus

CommandARM: Intuitiivinen ohjaus

6R-sarjan traktori tekee edistyneen maataloustekniikan käytöstä helppoa. Kaikki on kätevästi saatavilla ja CommandCenter™-kosketusnäyttö pikavalintojen ja kontekstisensitiivisen ohjeen kanssa tekee navigoinnista sujuvaa.

Uusi sähköinen monitoimivipu peruutuspainikkeella

Uusi sähköinen monitoimivipu peruutuspainikkeella

Kaikkein kätevin ja mukavin etukuormaimen käyttökeino. Monitoimivivun uusi peruutuspainike sallii traktorin suunnanvaihdon painikkeen painalluksella. Monitoimivipu on täysin konfiguroitavissa, ja sillä voi ohjata kaikkia ulosottoventtiileitä, etunostolaitetta ja jopa ISOBUS-toimintoja.

Traktori 6R

PYÖRITÄ VETÄMÄLLÄ

Kuva ohjaamon Ulkopuoli

PYÖRITÄ VETÄMÄLLÄ