Metsäkoneiden huolto- ja tukipalvelut

Kaikkien tukitoimiemme tavoitteena on pitää metsäkoneesi tuottavana joka päivä ja päivittäiset käyttökustannukset kurissa. Jotta kone voi olla tuottava, sen täytyy olla kaiken aikaa hyvässä työkunnossa. Ja jotta päivittäiset ylläpitokustannukset eivät nouse yllättäen, on hyvä pystyä ennakoimaan koneen kulumista ja mahdollisia kehittymässä olevia vikoja.

Tutustu palveluratkaisujen tarjontaamme ja ota yhteyttä, kun haluat tietää lisää.

Ylläpidä koneesi parhaita säätöjä

Säätöpäivän aikana koneen tekninen kunto, säädöt, paineet ja suorituskyky tarkastetaan tuotantoympäristössä. Päivän tuloksena koneen suorituskyky joko nostetaan korkealle tasolle tai palautetaan sinne, jos säädöt ovat ajan myötä muuttuneet.

TimberCare-huoltopalvelut

Sopimuskohtaisesti räätälöity palvelu antaa sinulle helpon työkalun huoltokustannusten hallintaan. Järjestelmällisellä huollolla varmistat koneesi teknisen kunnon ja korkean käyttöasteen.

Öljypalvelut mahdollistavat koneen kuntoon perustuvan ylläpidon

Säännöllisten öljynäytteiden analysointi on erinomainen keino koneen teknisen kunnon valvontaan ja tärkeä osa koneen kuntoon perustuvaa ylläpitoa. Öljyanalyysi auttaa lisäämään koneen käyttövarmuutta ja pienentämään koneen käyttökustannuksia. Ajoissa havaittu ongelma, joka löydetään öljynäytteen avulla, voi säästää sinulta kalliin, ennakoimattoman korjauskulun

Jatkoturva

Jatkoturva tuo turvaa koneellesi normaalin takuuajan päätyttyä. Voit ostaa John Deere -metsäkoneellesi jatkoturvaa joko uuden koneen oston yhteydessä tai milloin tahansa tuotetakuun voimassaolon aikana.

Varaosat ja tarvikkeet metsäkoneisiin - ikonit

Varaosat ja tarvikkeet metsäkoneisiin

Jälkimarkkinakuvasto, PerformancePlus-tuotteet, varaosamyynnin yhteystiedot.

TimberCalc-kustannuslaskimen avulla voit tehdä yksinkertaista konekustannuslaskentaa.

Katso lähimmän huollon tai teknisen tuen yhteystiedot.