Kädet työskentelevät kannettavan tietokoneen näppäimistöllä.

Ylläpidä koneidesi käyttöastetta TimberCare-huoltopalveluilla

TimberCare-huoltopalvelut sisältävät useita koneen käyttövarmuutta parantavia ja ylläpitäviä palveluja. John Deere Forestry Oy:n palveluverkosto tekee koneen määräaikaishuollot asiantuntevasti, oikea-aikaisesti ja alkuperäisin tarvikkein.

Sopimuskohtaisesti räätälöity palvelu antaa sinulle myös helpon työkalun huoltokustannusten hallintaan. TimberLink-koneraportti, öljypalvelu tai jatkoturva halutuksi ajaksi voidaan myös sisällyttää huoltopalveluun.

OPTIMUM ja PREMIUM -palvelussa koneille on mahdollista jatkaa huoltovälejä normaalista 500, 1000 ja 2000 tunnista aina 750, 1500 ja 3000 tuntiin. Tämä vaihtoehto voi auttaa sinua säästämään huoltokustannuksissa jopa 20 %. Voiteluaineita, tarvikkeita ja huoltotyötä tarvitaan vähemmän. Lisäksi koneen kuljetus huoltojen vuoksi vähenee ja kone pysyy tuottavassa työssä.

TimberCare-huoltosopimukset

Näytä kaikkiNäytä otsikot

TimberCare Standard

TimberCare STANDARD on koneen huoltojen perustaso, jossa konetta huolletaan normaalin huolto-ohjelman mukaisesti. Koneen luovutuskoulutus sisältyy toimitukseen, muita palveluja on mahdollista ostaa erikseen.

Palvelu Saatavuus
Toimitus ja luovutuskoulutus Sisältyy
Vakiohuoltovälit Sisältyy
Konetarkastus Saatavana erikseen
Säätöpäivä Saatavana erikseen
TimberSkills-kuljettajakoulutus Saatavana erikseen
Ohjelmistotyökalujen koulutus Saatavana erikseen
Koneen diagnosointikoulutus Saatavana erikseen
Jatkoturva Saatavana erikseen
Etädiagnostiikka Saatavana erikseen koneisiin joissa on JDLink Ultimate

TimberCare Optimum

TimberCare OPTIMUM -ohjelma tuo hyvin suunnitellun määräaikaishuollon koneellesi. OPTIMUM -ohjelman avulla hyödyt pidemmistä huoltoväleistä ja säännöllisistä konetarkastuksista. OPTIMUM pidentää moottoriöljyn vaihtovälin jopa 750 tuntiin ja muut huoltovälit 1 000 ja 2 000 tunnista 1 500 ja 3 000 tuntiin.

Pidemmät huoltovälit saavutetaan nykyisten John Deere -moottoreiden ominaisuuksien avulla. Käyttämällä OPTIMUM –ohjelmaa voit saavuttaa jopa 20 prosentin säästön vuosittaisista huoltokustannuksista. Lisäksi TimberCare OPTIMUM -ohjelmaan sisältyvillä konetarkastuksilla vähennetään koneen seisokkeja ja käyttövarmuus paranee.

TimberCare OPTIMUM -ohjelmaa voidaan soveltaa koneisiin, joissa on käytössä John Deere -öljyanalyysipalvelu ja alkuperäiset John Deere -voiteluaineet, -suodattimet ja -varaosat. OPTIMUM on saatavana IT4 ja G-Sarjan koneisiin.

TimberCare Premium

TimberCare PREMIUM -huoltosopimuksen avulla voit lyödä lukkoon koneesi huoltokustannukset haluamaasi käyttötuntimäärään asti. Sopimushinnan voit maksaa joko kerralla, sovitun maksuohjelman mukaan tai osissa, aina kunkin huoltokäynnin jälkeen.

TimberCare PREMIUM -huoltotapahtumat kattavat kaikki työ-, voiteluaine- ja suodatinkustannukset osana sopimusta. TimberCare PREMIUM hyödyntää viimeisimpiä huoltotekniikoita. Sopimus sisältää useita käytännön etuja: parempi käyttövarmuus, ennakoiva huolto ja John Deere'n hyväksymä huoltohenkilöstö. Tämän lisäksi hyödyt pidemmistä huoltoväleistä.

Öljyjen vaihtovälit määritetään toimintaolosuhteiden mukaan, kun koneessa käytetään John Deere -voiteluaineita ja -suodattimia sekä öljyanalyysia kunnonvalvontaan.

TimberCare PREMIUM -huoltosopimuskoneelle annetaan veloituksetta ProRated-turva. Huoltosopimuksen palveluihin voidaan aina liittää muita koneen ylläpitoon liittyviä toimenpiteitä kuten esim. ilmastointilaitteen huolto, lakisääteisen kuormaintarkastus tai koneen pesu aina huoltokäynnin yhteydessä.

TimberCare PREMIUM -huoltosopimus edellyttää John Deere -öljyjen ja -suodattimien sekä alkuperäisten varaosien käyttöä.

ProRated-turva

ProRated-korvausprosentit TimberCare Premium -huoltosopimuskoneille

Kun teet PREMIUM-huoltosopimuksen valtuutetun korjaamon kanssa, se sisältää seuraavat ehdot:

  1. Kesto 2000 - 15000 käyttötuntiin tai 6 vuotta koneen toimituspäivästä, sen mukaan kumpi ensin täyttyy.
  2. Omavastuu 1000 € alv 0 ja minimihyvitys omavastuun ylittävältä osalta, sis. osat ja työt ohjeaikojen mukaisesti
    • 2000 - 3999 h - korvaus 60 %
    • 4000 - 6999 h - korvaus 40 %
    • 7000 - 15000 h - korvaus 20 %
  3. Omavastuu 1000 € alv 0 on vikakohtainen.

Jatkohuoltosopimus nyt jopa 15.000 tuntiin asti voimassaolevan huoltosopimuksen jatkoksi, myös uudelle omistajalle! Kysy lisää jälleenmyynnistä.

Jatkohuoltosopimus