ASIANTUNTIJAN TEKEMÄ TARKASTUS
PUIMUREILLE

Asiantuntijan tekemä tarkastus puimureille
Kaikki toiminta-ajasta

Kaikki toiminta-ajasta

Kaikki mitä teet ympäri vuoden, teet yhden asian vuoksi: sadonkorjuuaika. Se on’ sitä, että yhdistät suoritustarpeesi saadaksesi kaiken irti. Asiantuntijan tekemä Expert Check -tarkastus varmistaa sen puolestasi. Aikatauluta asiantuntijan tekemä tarkastus heti kauden’ päätyttyä varmistaaksesi sille parhaan ajankohdan.

asiantuntijan tekemä tarkastusEtu

Tietämys siitä, mitä etsiä tekee eron – John Deere -asiantuntijoillamme on tarvittava kokemus, osaaminen ja työkalut.

Asiantuntijamme

Asiantuntijamme:
Tiedä enemmän, näe enemmän.

Asiantuntijamme suorittavat perusteellisia teknisiä analyyseja hyödyntäen tehtaan päivittämiä tarkastuslistoja ja edellisen kauden peltotietoja, mikä’ on ainutlaatuista John Deeren jälleenmyyjille.

all-in-kokonaispakettiKaikki tarvitsemasi yhdellä hinnalla

Kokonaispakettien kaiken kattavat hinnat säästävät rahaa. Kun saat Expert Check -tarkastuksen tulokset, voit päättää, mitkä työt haluat meidän suorittavan, yhdellä kiinteällä hinnalla, joka sisältää kaikki osat ja työn.

Yhdistetty otsikko, Premium-paketti

Yhdistetty otsikko, Premium-paketti

Koko hoito: Säädämme’ takaruuvikerääjät, vaihdamme täyden leikkuupalkin, tarkistamme kytkimen, hihnan ja ketjun luisumisen, päivitämme moniliittimen nopeampaa ja parempaa telaliikettä varten ja paljon muuta.

Yhdistetty ilmastointipaketti

Yhdistetty ilmastointipaketti

Pysy viileänä. Koska järjestelmät vuotavat luonnostaan kaasua, lataamista suositellaan kahden vuoden välein. Huolto sisältää ohjaamon ilmansuodattimen vaihdon, kylmäaineen tyhjennyksen, puhdistuksen ja lataamisen ja paljon muuta.

Yhdistetty moottoripaketti

Yhdistetty moottoripaketti

Hyödynnä moottorin maksimaalinen suorituskyky ja käyttöaika aidoilla voiteluaineilla ja suodattimilla. Palvelu sisältää suodattimen vaihdon, öljynvaihdon ja moottorin puristussuhteen tarkistuksen.

Kysy jälleenmyyjältäsi kaiken kattavat kokonaishinnat edellä mainituille asennuksille!

Kaikki toimenpiteet suoritetaan John Deeren erikoistyökaluilla ja tehtaan uusimmilla varaosien asennusohjeilla.

 

 

Jälleenmyyjähaku

Miten saan tämän?

Vieraile jälleenmyyjälläsi tänään

Yhteystiedot