Asiantuntijan tekemä tarkastus leikkuupuimureille

Asiantuntijan tekemä tarkastus puimureille

Asiantuntijan tekemä tarkastus: Huomio käytettävyyteen

Kaikki mitä teet ympäri vuoden, teet yhden asian vuoksi: sadonkorjuuaika. Jokainen tuottava tunti on kallisarvoinen ja on ensisijaisen tärkeää toimia mahdollisimman tehokkaasti. Kun on tuottojen korjuun aika, leikkuupuimurisi on oltava huippukunnossa. Expert Check voi auttaa.

all-in-package-en

Asiantuntijamme: Taidot ja tiedot kohtaavat

Jälleenmyyjäsi asiantuntijat hyödyntävät tehtaan päivittämiä tarkastuslistoja ja edellisen kauden peltotietoja, joita voi saada vain John Deeren jälleenmyyjiltä. Asiantuntijat laativat kattavan teknisen analyysin perusteella täyden raportin leikkuupuimurisi kunnosta ja tarpeista.

Varaa toiminta-ajan varmistava asiantuntija

Oma asiatuntijan tekemä Expert Check-tarkastus auttaa suunnittelemaan huollon proaktiivisesti ja siten varmistamaan tuottavuuden ja pitämään kokonaiskustannukset pieninä. Aikatauluta asiantuntijan tekemä tarkastus jälleenmyyjäsi kanssa heti kauden päätyttyä varmistaaksesi sille parhaan ajankohdan. 

expert-check-combines
kokonaispaketit

Kaikki tarvitsemasi yhdellä hinnalla 

Kokonaispakettien kaiken kattavat hinnat säästävät rahaa. Kun saat Expert Check -tarkastuksen tulokset, voit päättää, mitkä työt haluat meidän suorittavan – yhdellä kiinteällä hinnalla, joka sisältää kaikki osat ja työn.

Leikkuupöydän Premium-pakettiLeikkuupöydän Premium-pakettiLeikkuupöydän Premium-paketti

Leikkuupuimurin Premium-paketti

HeadingIcon

Älä ota riskejä. Säädämme takaruuvikerääjät, vaihdamme täyden leikkuupalkin, tarkistamme kytkimen, hihnan ja ketjun luisumisen, päivitämme moniliittimen nopeampaa ja parempaa telaliikettä varten ja paljon muuta.

Leikkuupuimurin ilmastointilaitepakettiLeikkuupuimurin ilmastointilaitepakettiLeikkuupuimurin ilmastointilaitepaketti

Leikkuupuimurin ilmastointilaitepaketti

HeadingIcon

Laitetaan ilmastointisi valmiiksi ensi kesän helteitä varten. Järjestelmät vuotavat luonnostaan kaasua, ja niihin tulee lisätä kaasua kahden vuoden välein. Huolto sisältää ohjaamon ilmansuodattimen vaihdon, kylmäaineen tyhjennyksen, puhdistuksen ja lataamisen ja paljon muuta.

Leikkuupuimurin moottoripakettiLeikkuupuimurin moottoripakettiLeikkuupuimurin moottoripaketti

Leikkuupuimurin moottoripaketti

HeadingIcon

Ylläpidä moottorin maksimaalista suorituskykyä ja pidennä sen käyttöikää alkuperäisillä voiteluaineilla ja suodattimilla. Palvelu sisältää suodattimen vaihdon, öljynvaihdon ja moottorin puristussuhteen tarkistuksen.

Jälleenmyyjähaku

Miten saan tämän?

Vieraile jälleenmyyjälläsi tänään

Etsi jälleenmyyjä

PALAA >

Kysy jälleenmyyjältäsi kaiken kattavat kokonaishinnat edellä mainituille asennuksille!
Kaikki toimenpiteet suoritetaan John Deeren erikoistyökaluilla ja tehtaan uusimmilla varaosien asennusohjeilla.