Kasvinsuojeluruiskujen asiantuntijan tekemä Expert Check -tarkastus

Expert Check ruiskutuslaitteet

Asiantuntijan tekemä tarkastus: Talvella ei ole mahdollisuutta

Kauden ulkopuolinen kasvinsuojeluruiskun tarkastus painottuu oikeaan talvisuojaukseen, jolla maksimoidaan käytettävyys kaudella. Tällä yksityiskohtaisella teknisellä tarkastuksella on useita etuja: se auttaa estämään epätasaisen levityksen, pienentää kemikaalilaskua ja voi auttaa konetta selviytymään vaivattomasti virallisesta kasvinsuojeluruiskujen testistä. Valmistaudu talveen ja varmista kasvinsuojeluruiskusi huippusuorituskyky seuraavalla kaudella.

expert check

Peittoa pakkanen

Oikea talvisuojaus suojaa kasvinsuojeluruiskusi pakkaselta ja sen haitoilta – kasvinsuojeluruiskusi puhdistetaan, tyhjennetään ja täytetään jäähdytinnesteellä.

Varaa toiminta-ajan varmistava asiantuntija

Maksimoi kasvinsuojeluruiskusi käytettävyys kaudella tarkastuttamalla perusteellisesti kauden ulkopuolella. Sovi asiantuntijan Expert Check -tarkastus nyt.

Expert Check ruiskutuslaitteet
kokonaispaketit

Kaikki tarvitsemasi yhdellä hinnalla 

Kokonaispakettien kaiken kattavat hinnat säästävät rahaa. Kun saat Expert Check -tarkastuksen tulokset, voit päättää, mitkä työt haluat meidän suorittavan – yhdellä kiinteällä hinnalla, joka sisältää kaikki osat ja työn.

Ruiskutuspumpun kunnostaminen

Tarkastuta kasvinsuojeluruiskusi sydän! Huolto sisältää ruiskutuspumpun kunnostuksen, ruiskutussuutinten tarkastuksen ja osittain vaihdon sekä lopulliset testit, joilla varmistetaan, että kasvinsuojeluruisku täyttää kansalliset määräykset, esim. NSTS, SKL ja JKI.

Jälleenmyyjähaku

Miten saan tämän?

Vieraile jälleenmyyjälläsi tänään

Etsi jälleenmyyjä

PALAA >

Kysy jälleenmyyjältäsi kaiken kattavat kokonaishinnat edellä mainituille asennuksille!
Kaikki toimenpiteet suoritetaan John Deeren erikoistyökaluilla ja tehtaan uusimmilla varaosien asennusohjeilla.