Asiantuntijan tekemä tarkastus, ajosilppuri

ASIANTUNTIJAN TEKEMÄ TARKASTUS, AJOSILPPURI

Asiantuntijan tekemä tarkastus: Lisää toiminta-aikaa

Ajosilppurisi ei ehkä selvinnyt viime silppuamiskaudesta täysin kolhuitta. Varmista seuraavan sadonkorjuun alkaessa koneen 100 % toimintavalmius keskeytymättömään työskentelyyn. Varmista toiminta-aika, tilaa asiantuntijan tekemä Expert Check -tarkastus.

expert-check

Asiantuntijamme: Taidot ja tiedot kohtaavat

Jälleenmyyjäsi asiantuntijat hyödyntävät tehtaan päivittämiä tarkastuslistoja ja edellisen kauden peltotietoja, joita voi saada vain John Deeren jälleenmyyjiltä. Asiantuntijat laativat kattavan teknisen analyysin perusteella täyden raportin ajosilppurisi kunnosta ja tarpeista.

Varaa toiminta-ajan varmistava asiantuntija

Oma asiatuntijan tekemä Expert Check-tarkastus auttaa suunnittelemaan huollon proaktiivisesti ja siten varmistamaan tuottavuuden ja pitämään kokonaiskustannukset pieninä. Aikatauluta asiantuntijan tekemä tarkastus jälleenmyyjäsi kanssa heti kauden päätyttyä varmistaaksesi sille parhaan ajankohdan. 

expert-check-spfh
kokonaispaketit

Kaikki tarvitsemasi yhdellä hinnalla 

Kokonaispakettien kaiken kattavat hinnat säästävät rahaa. Kun saat Expert Check -tarkastuksen tulokset, voit päättää, mitkä työt haluat meidän suorittavan – yhdellä kiinteällä hinnalla, joka sisältää kaikki osat ja työn.

Ajosilppurin hakkuri -pakettiAjosilppurin hakkuri -pakettiAjosilppurin hakkuri -paketti

Ajosilppurin hakkuri -paketti

HeadingIcon

Viimeinen sana kausittaisissa viljelykasvin vaihtopalveluissa: Sisältää vastaterän, teroituskiven ja kaikkien terien vaihdon sekä tärkeiden osien ja vastaterän säätömekanismin puhdistuksen ja tarkistuksen
. Tarkastamme lisäksi kiristystiukkuudet sekä leikkuuvälit ja säädämme alustavasti teroituksen ja vastaterän.

Ajosilppurin jyvämurskaimen peruskunnostuspakettiAjosilppurin jyvämurskaimen peruskunnostuspakettiAjosilppurin jyvämurskaimen peruskunnostuspaketti

Ajosilppurin jyvämurskaimen peruskunnostuspaketti

HeadingIcon

Jyvämurskaimen poiston jälkeen koulutetut teknikkomme huoltavat koneesi optimoituja kunnostusvaiheita käyttäen taatakseen asennetuille komponenteille mahdollisimman pitkän käyttöiän, keskittyen erityisesti luotettavaan suoritukseen

Ajosilppurin moottoripakettiAjosilppurin moottoripakettiAjosilppurin moottoripaketti

Ajosilppurin moottoripaketti

HeadingIcon

Tällä elintärkeällä palvelulla takaat moottorin maksimaalisen suorituskyvyn ja pidennät sen käyttöikää alkuperäisten voiteluaineiden ja suodattimien ansiosta. Palvelu sisältää suodattimen vaihdon, öljynvaihdon ja moottorin puristussuhteen tarkistuksen.

Jälleenmyyjähaku

Miten saan tämän?

Vieraile jälleenmyyjälläsi tänään

Etsi jälleenmyyjä

PALAA >

Kysy jälleenmyyjältäsi kaiken kattavat kokonaishinnat edellä mainituille asennuksille!
Kaikki toimenpiteet suoritetaan John Deeren erikoistyökaluilla ja tehtaan uusimmilla varaosien asennusohjeilla.