ASIANTUNJAN TEKEMÄ TARKASTUS
TRAKTOREILLE

Asiantuntijan tekemä tarkastus traktoreille

Asiantuntijan tekemä tarkastus: Huomio käytettävyyteen

Tieto siitä, mitä on tutkittava, on John Deeren etu. Asiantuntijoillamme on kokemus, tiedot, taidot ja työvälineet. Ja muutakin: lukuisten kausien aikana kertyneet globaalit peltotiedot traktoristasi, joiden perusteella tiedetään, mitä tutkia ensin.

asiantuntijan tekemä tarkastus

Asiantuntijamme: Taidot ja tiedot kohtaavat

Jälleenmyyjäsi asiantuntijat hyödyntävät tehtaan päivittämiä tarkastuslistoja ja edellisen kauden peltotietoja, joita voi saada vain John Deeren jälleenmyyjiltä. Asiantuntijat laativat kattavan teknisen analyysin perusteella täyden raportit traktorisi kunnosta ja tarpeista.

Asiantuntijan tekemä tarkastus: Se on räätälöity

Expert Check -tarkastukset räätälöidään traktorin käyttösi ja traktoria koskevien suunnitelmiesi mukaan. Valittavana on eri vaihtoehtoja perustoiminnan ja turvallisuuden tarkastuksista laajoihin tarkastuksiin, joka sisältävät tarkat kuluman mittaukset ja suorituskykytestit. Kaikki riippuu traktorin iästä, käyttötunneista ja käyttötarkoituksesta.

Tarkasta kalustosi edullisemmin

Olet’ oikeutettu saamaan houkuttelevia tarkastuspakettialennuksia, kun tuot useamman kuin yhden traktorin tai työkoneen tai asiantuntijan tekemän tarkastuksen.

expert check
kokonaispaketit

Kaikki tarvitsemasi yhdellä hinnalla 

Kokonaispakettien kaiken kattavat hinnat säästävät rahaa. Kun saat Expert Check -tarkastuksen tulokset, voit päättää, mitkä työt haluat meidän suorittavan – yhdellä kiinteällä hinnalla, joka sisältää kaikki osat ja työn.

Traktorin moottorin ja polttonesteen pakettiTraktorin moottorin ja polttonesteen pakettiTraktorin moottorin ja polttonesteen paketti

Traktorin moottorin ja polttonesteen paketti

HeadingIcon

Maksimaalisen suorituskyvyn ja odotetun moottorin käyttöiän takaamiseksi käytämme ainoastaan alkuperäisiä voiteluaineita ja suodattimia. Vaihdamme moottoriöljyn ja polttonestesuodattimet, vaihdamme moottoriöljyn John Deere Plus 50 II -öljyyn ja voitelemme rasvauskohdat.

ILS ReLife -pakettiILS ReLife -pakettiILS ReLife -paketti

ILS ReLife PackageTractor

HeadingIcon

ReLife-pakettimme 8-sarjan traktoreille lisäävät ILS-akselin suorituskykyä ja pidentävät sen käyttöikää. Meillä on useita tarjouksia, joita voit hyödyntää traktorisi päivittämisessä.

Telan ja vetopyörien vaihtoTelan ja vetopyörien vaihtoTelan ja vetopyörien vaihto

Telan ja vetopyörien vaihto

HeadingIcon

Saat parhaan mahdollisen vetopäivityksen erilaisilla sovelluskohtaisilla Camso-teloilla ja -vetopyörillä. Vaihdamme’ ja kohdistamme ne, tarkastamme välipyörän, vetopyörän ja keskirullan öljytason.

Jälleenmyyjähaku

Miten saan tämän?

Vieraile jälleenmyyjälläsi tänään

Etsi jälleenmyyjä

PALAA >

Kysy jälleenmyyjältäsi kaiken kattavat kokonaishinnat edellä mainituille asennuksille!
Kaikki toimenpiteet suoritetaan John Deeren erikoistyökaluilla ja tehtaan uusimmilla varaosien asennusohjeilla.