ASIANTUNJAN TEKEMÄ TARKASTUS
TRAKTOREILLE

Asiantuntijan tekemä tarkastus traktoreille
Enemmän kokemusta, parempaa dataa

Enemmän kokemusta,
parempaa dataa

Sertifioidut teknikkomme käyttävät kenttätietoja useista vuodenajoista maailmanlaajuisesti ja siksi he tietävät tarkalleen, mistä etsiä ensin ja mitkä komponentit vaativat erityistä huomiota. He’ korjaavat jokaisen ongelman, ennen kuin se voi muuttua ongelmaksi seuraavan kauden aikana.

asiantuntijan tekemä tarkastusEtu

Tietämys siitä, mitä etsiä tekee eron – John Deere -asiantuntijoillamme on tarvittava kokemus, osaaminen ja työkalut.

Asiantuntijan tekemä tarkastus: Nyt räätälöityjä

Asiantuntijan tekemä tarkastus:
Nyt räätälöityjä

Iästä, tunneista ja koneesi pääsovelluksesta riippuen vientitarkistus voi vaihdella yhden tunnin avaintoimintojen ja turvallisuusnäkökohtien tarkistuksesta perusteelliseen 3–5 tunnin tarkistukseen, joka sisältää laajat kulumismittaukset tai hydrauliikan tai moottorin suorituskyvyn testit.

Tarkasta kalustosi

Tarkasta kalustosi

Olet’ oikeutettu saamaan houkuttelevia tarkastuspakettialennuksia, kun tuot useamman kuin yhden traktorin tai työkoneen tai asiantuntijan tekemän tarkastuksen.

all-in-kokonaispakettiKaikki tarvitsemasi yhdellä hinnalla

Kun asiantutijan Expert Check-tarkastuksen tulokset ovat tiedossa, voit itse päättää, mitä toimenpiteitä haluat meidän tekevän koneesi kunnon varmistamiseksi. Suosittelemme All-In-pakettejamme, jotka sisältävät osat ja palvelun all-inclusive-hintaan.

Traktorin moottori- ja polttoainepaketti

Traktorin moottori- ja polttoainepaketti

Vain aidot voiteluaineet ja suodattimet varmistavat maksimaalisen suorituskyvyn. Tämä paketti sisältää moottoriöljy- ja polttoainesuodattimien vaihdon, moottoriöljyn vaihdon John Deere Plus 50 II:een ja voitelupisteiden rasvaamisen.

ILS ReLife -paketti

ILS ReLife -paketti

Re-life -paketit 8-sarjan traktoreille lisäävät ILS-akselin suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä. Tutustu erilaisiin tarjouksiimme traktorisi päivittämiseksi.

Telan ja vetopyörien vaihto

Telan ja vetopyörien vaihto

Saat parhaan mahdollisen vetopäivityksen erilaisilla sovelluskohtaisilla Camso-teloilla ja -vetopyörillä. Vaihdamme’ ja kohdistamme ne, tarkastamme välipyörän, vetopyörän ja keskirullan öljytason.

Kysy jälleenmyyjältäsi kaiken kattavat kokonaishinnat edellä mainituille asennuksille!
Kaikki toimenpiteet suoritetaan John Deeren erikoistyökaluilla ja tehtaan uusimmilla varaosien asennusohjeilla.

Jälleenmyyjähaku

Miten saan tämän?

Vieraile jälleenmyyjälläsi tänään

Yhteystiedot