ASIANTUNTUJAN TEKEMÄ TARKASTUS
NURMENHOITOLAITTEILLE

Asiantuntijan tekemä tarkastus nurmenhoitokoneille
Toiminta-aika

Toiminta-aika

Koneella, joka aloittaa kauden huippukuntoisena, on paljon paremmat mahdollisuudet suoriutua kaudesta keskeytyksettä. Varaamalla asiantuntijan tekemän tarkastuksen varmistat, että koko kalustosi on valmis koviin töihin, jotka sitä odottavat –.

asiantuntijan tekemä tarkastusEtu

Tietämys siitä, mitä etsiä tekee eron – John Deere -asiantuntijoillamme on tarvittava kokemus, osaaminen ja työkalut.

Sinun toiminta-ajan varmistava asiantuntijasi

Sinun toiminta-ajan varmistava asiantuntijasi

Sertifioidut teknikot suorittavat perusteellisen teknisen diagnoosin käyttämällä ainutlaatuisia John Deere -tarkistuslistoja kaikille avainkomponenteille, kuten niittokoneelle ja materiaalinkeräysjärjestelmälle.

all-in-kokonaispakettiKaikki tarvitsemasi yhdellä hinnalla

Kokonaispakettien kaiken kattavat hinnat säästävät rahaa. Kun saat Expert Check -tarkastuksen tulokset, voit päättää, mitkä työt haluat meidän suorittavan, yhdellä kiinteällä hinnalla, joka sisältää kaikki osat ja työn.

Kelaruohonleikkuripaketti

Kelaruohonleikkuripaketti

Kelaleikkuuyksikön perusteellinen tarkastus, ammattimainen hionta ja vaihdamme’ vanhat terät alkuperäisiin John Deere -teriin.

Ilmastointilaitteen huolto

Ilmastointilaitteen huolto

Me’ vaihdamme ohjaamon ilmansuodattimen ja jäähdytysaineen, puhdistamme höyrystimen bakteerien poistamiseksi, tarkistamme ilmastoinnin vuotojen varalta sekä tarkistamme käyttöhihnan.

Perimmäinen XUV-päivityspaketti

Perimmäinen XUV-päivityspaketti

Suojaa keskikokoista XUV-hyötylaitettasi ja lisää mukavuutta ja tuottavuutta kahdella tuottavuus-, yhdellä suojaus- ja yhdellä mukavuuslisälaitteella.

Jälleenmyyjähaku

Miten saan tämän?

Vieraile jälleenmyyjälläsi tänään

Yhteystiedot