FarmSight Services

John Deere Connected Support™ varmistaa maksimaalisen toiminta-ajan

Tiedät, että odottamaton voi tapahtua kesken kiireisen työn. Silloin tarvitset nopean ratkaisun.

John Deere Connected Support™ auttaa sinua ja jälleenmyyjääsi seuraamaan koneen kuntoa ja korjaamaan ongelmat ennakoivasti, jotta työ jatkuu.

Se on osa jokaisen JDLink™-toiminnollisen koneen FarmSight Services In Base -pakettia.

  

Expert Alerts – teknologia palveluksessasi

Expert Alerts – teknologia palveluksessasi

Maksimoi toiminta-aikasi ottamalla kaikki irti älyteknologiasta. Expert Alerts -toiminnon avulla John Deere -jälleenmyyjäsi voi tunnistaa mahdollisia konevikoja ja reagoida niihin, ennen kuin niistä tulee sinulle ongelmia. Tervetuloa John Deere Connected Support™ -palveluun.

Toiminta-ajan kaava

John Deere Connected Support™ yhdistää koneen liitettävyyden, innovatiiviset työkalut ja ennakoivan  jälleenmyyjän tuen ja varmistaa koneiden huippusuorituskyvyn koko kauden ajan.

  

Toiminta-ajan kaava

 

Ennakoiva tuki turvaa tuloksesi

Jos olet kuin me, et pidä yllätyksistä. Varsinkaan koneidesi kunnon tuottamista. Koska siitä voi seurata kustannuksia, menetettyä tuottavuutta ja vähemmän kannattavuutta. Unohdetaan sitten yllätykset. Koneesi elinkaaren vaiheeseen ja käyttöön perustuvat FarmSight Services -paketit* sisältävät jälleenmyyjän asiantuntijoiden suorittaman koneen etäseurannan** ja diagnostiikan, jotka auttavat pitämään koneesi haluamassasi kunnossa: luotettavan suorituskykyisinä.

 

Haluatko vieläkin enemmän?

Tehosta koneen toiminta-aikaa ja suorituskykyä hankkimalla lisää FarmSight Services -palveluja. Valitse koulutuspalveluja, toiminta-aikapalveluja ja suorituskykypalveluja ja yhdistä ne tarpeidesi mukaan räätälöidyksi FarmSight Services -paketiksi.

  

Tarpeidesi mukaan räätälöity

FarmSight Services voidaan yhdistää eri tasoisiin palvelupaketteihin, joista yritystoimintasi hyötyy maksimaalisesti. Pyydä räätälöity tarjous John Deere -jälleenmyyjältä.

  

Laajenna kaikkiPienennä kaikki

In Base

John Deere -omistajana hyödyt siitä, että John Deere Connected Support™ pitää toimintasi käynnissä. Saat osana In Base -palveluja koneen yksilöllisen käyttöönoton ja käyttöopastuksen.

Select

Select antaa käyttöösi jälleenmyyjän asiantuntijoiden uusimmat tiedot ja tehdastiedot. Koneesi tosiaikaisten tietojen perusteella saat oikea-aikaiset suositukset siitä, kuinka pidät koneesi suorituskykyisenä ja täydellisessä kunnossa.

Premium

Tietoihin ja asiantuntemukseen pohjautuva Premium-palvelu alentaa käyttökustannuksia ja lisää koneen suorituskykyä – toteutettuna joko tilalla tai uusimmilla etätukityökaluilla.

Ultimate

Ultimate nostaa toiminta-ajan ja suorituskyvyn uudelle tasolle. Koe täydellisen mielenrauhan tarjoava palvelu, joka perustuu tietoihin ja asiantuntemukseen – mukana myös taattu koneen toiminta-aika.

Jälleenmyyjähaku

Miten saan tämän?

Vieraile jälleenmyyjälläsi tänään

Etsi jälleenmyyjä

* Saatavana vain ohjelmaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä. Palveluiden tarkka laajuus riippuu yksittäisen jälleenmyyjän tarjouksesta.

** Kaikkiin etäpalveluihin vaaditaan JDLink-telematiikkamoduuli, aktiivinen tilaus ja suostumuksesi.