Älä ota riskiä
ÄLÄ OTA RISKIÄ

Tunnet eron

 

Tiesitkö, että aidot John Deeren LED-valot eivät pelkästään ole tehokkaita vaan myös energiatehokkaampia kuin tavalliset halogeenilamput? Niiden tuottama luonnollinen valo parantaa näkyvyyttä, jolloin silmäsi rasittuvat vähemmän samalla, kun akun ja vaihtovirtageneraattorin käyttöikä pitenee.

 


Terät

Energiatehokkuus, joka loistaa kirkkaasti

Tarjoamme LED-valoja, joiden tuottama valo vaihtelee mallista riippuen (lumen), täyttääksemme asiakkaidemme valontarpeeseen ja kustannuksiin liittyvät vaatimukset. Tehokkaimpien lamppujen valo on 3000 efektiivistä lumenia, joka ylittää HID:t sekä leveyden että syvyyden osalta ja tarjoaa kirkkaimmat valon akun tyhjentyessä tavallista hitaammin.

Tämä sinun pitäisi tietää LED-valoista: Monissa jälkimarkkinoiden lampuissa on mainosten mukaan erittäin korkeat lumenarvot. Nämä luvut kuvaavat usein vain LED-valon raakalumenarvoa tai enimmäisarvoa, koska niiden efektiivinen lumenarvo on erittäin matala.

Efektiivinen lumenlukema on valon tarkka luokitus normaalikäytössä. John Deeren lamppujen yhteydessä on kerrottu sekä raakalumenarvo että efektiivinen arvo niin, että voit tarkasti mitata valon tuottoa. John Deeren LED-valot tarjoavat aina parasta vastinetta rahoillesi.

John Deere LED -valot – tehty John Deere -konettasi varten

Saatavissa on kaksi erityyppistä LED-valoa:

  • Suoraan vaihdettavat LED-valot on valmistettu sopimaan täydellisesti alkuperäisen halogeenivalon paikalle. Helppo plug’n’play-asennus vie sinut sulavasti seuraavalle valotasolle.
  • Jalustalliset LED-valot voidaan asentaa useisiin kohtiin koneessasi, sen mukaan, missä lisävaloa tarvitaan.

 

LED-valojen valaisusädekuviot

Valon tarpeesta riippuen käytettävissä on kaksi eri valaisusädekuviota: valonheitinkuvio leveämpää ja lyhyempää valaistusta varten ja puolisuunnikaskuvio kapeampaa, pidempää valoa varten.


FLOOD

FLOOD

Laajempi, lyhyempi valaisu

TRAPEZOID

TRAPEZOID

Kapeampi, pidempi valaisu