Älä ota riskiä
ÄLÄ OTA RISKIÄ

Tunnet eron

 

Tiesitkö, että hyödynnämme patentoitua lämpökäsittelyä aitojen John Deere -terien valmistuksessa? Prosessin avulla valmistetaan erityisen teräviä teriä, jotka myös pysyvät pitkään terävinä – täydellistä sopivuutta ja siistiä leikkuutulosta varten kerta toisensa jälkeen.

 


Siisti leikkuujälki

Teriemme reunat on käännetty niin, että terävien kulmien riskiä voidaan vähentää - tämä auttaa pidentämään terän käyttöikää ja saa aikaan terävämmät leikkuupinnan.

Pitkäikäinen terä

Sama taitettu reunamalli mahdollistaa rasituksen jakautumisen koko teräpinnalle, jolloin terä säilyttää terävyytensä; tämä vähentää teroituksen tarvetta ja säästää sekä aikaasi että rahaasi.

Patentoitu lämpökäsittely, jolla varmistetaan sopivat hiilitasot, pidentää myös teriemme käyttöikää. Hiilen oikea määrä on olennaista valmistettaessa hyvin kulumista ja väsymistä kestäviä teriä – liiallinen hiilimäärä johtaa heikompaan terään ja liian vähäinen määrä aiheuttaa terän nopeamman kulumisen, jolloin teriä on vaihdettava useammin.

Sopii täydellisesti

Jokainen John Deere -terien asennusreikä on käsitelty niin, että terä kiinnittyy lujasti karaa vasten. Tämä täydellinen istuvuus vähentää kopinaa, kasvattaa ruohonleikkurin osien käyttöikää ja eliminoi leikkaamattomat ruohonkorret siistimpää lopputulosta varten.