Älä ota riskiä

ÄLÄ OTA RISKIÄ

Tunnet eron

 

Tiesitkö, että aidoissa John Deere -hydrauliikkasuodattimissa on erityisen järeä rakenne, metalliset päätyholkit ja päätylevyyn tiivistetty suodatinelementti? Ne takaavat enemmän suorituskykyä ja antavat hydrauliikkajärjestelmälle paremman suojan.

 


suodattimet

John Deere -hydrauliikkasuodattimet

John Deere -hydrauliikkasuodattimissa on viisi kuumaliimasulatetta, joilla voidaan varmistaa tasainen väli suurilla kapasiteeteilla. Muissa suodattimissa saattaa olla vain kaksi kuumaliimasulatetta. Hydrauliikkasuodattimemme on suunniteltu suojaamaan erityisesti John Deere -hydrauliikkajärjestelmiä komponenttien kulumiselta ja hydrauliselta syöksyvirtauksilta. Ne pitävät kontaminaation poissa ja estävät mudan ja hapon aiheuttamat konevauriot.

Käyttöedut

 • Tasaiset laskokset keräävät paremmin saasteet ja pidentävät huoltovälejä
 • Erityisen kuumat liimasulatteet vahvistavat materiaalia ja takaavat tasaiset välit

Tehokkaan suorituskyvyn ydin

Öljy-, polttoaine- ja ilmansuodattimet estävät haitallisten hiukkasten pääsyn moottoriin ja vähentävät myös polttoaineen kulutusta. Likaiset suodattimet saattavat kasvattaa polttoaineen kulutusta jopa 5 % suodatinta kohden, joten suodattimen vaihtaminen heti sen efektiivisen käyttöiän päätteeksi on tärkeää. Suosittelemme vahvasti käyttämään vain aitoja John Deere -suodattimia, koska vain ne on erikoisvalmistettu toimimaan meidän moottoreidemme kanssa. Huonompilaatuiset kopiot maksavat ajan kuluessa aina enemmän kuin mitä niiden avulla säästetään.

John Deere -polttoainesuodattimet

John Deere -polttoainesuodattimet

John Deeren polttoainesuodattimissa on tiiviit saumat, pinnoitettu materiaali ja pitävä tiiviste materiaalin ja suodatinkotelon välillä.

Vesi saattaa vaurioittaa vakavasti polttoainejärjestelmiä. Siksi John Deeren polttoainesuodattimet on suunniteltu niin, etteivät ne pelkästään vangitse vettä vaan myös hylkivät sitä. Erikoispinnoitettu suodatusmateriaali pitää veden varmasti poissa ehkäisten samalla ruostetta ja mikrobien kasvua, mitkä saattaisivat johtaa kasvaneeseen polttoaineen kulutukseen.

Käyttöedut

 • Tiiviit saumat ja tasainen materiaali varmistavat hyvän veden ja pölyhiukkasten vangitsemisen ennen näiden päätymistä polttoainejärjestelmään
 • Pinnoitettu suodatinmateriaali hylkii vettä ja estää sen imeytymisen polttoaineeseen
 • Tiivis tiiviste kotelon ja materiaalin välillä estää suodattamattoman polttoaineen pääsyn moottoriin
John Deere -öljynsuodattimet

John Deere -öljynsuodattimet

John Deeren öljynsuodattimien materiaali jakautuu tasaisesti, eikä siinä ole rakoja, josta saasteet saattaisivat päästä läpi. Muissa suodattimissa jako saattaa olla epäsäännöllinen, kuten oikeassa kuvassa olevassa suodattimessa.

Likainen öljy johtaa siihen, että moottori joutuu työskentelemään ankarammin ja käyttää näin enemmän polttoainetta huoltovälin lyhentyessä. John Deeren öljynsuodattimet on suunniteltu vangitsemaan pieniä hiukkasia, jotka ovat leveydeltään vain viidesosan ihmisen hiuksesta. Huonompilaatuisten suodatinten lianvangitsemiskapasiteetti on pienempi, jolloin moottoriin pääsee vahingollisia hiukkasia.

Käyttöedut

 • Myös laskokset ja materiaalin jako varmistavat tasaisen suodatuksen ja paremman suorituskyvyn
 • Kierteinen ja poimutettu keskusputkilo parantaa kestävyyttä ja estää suodatinmateriaalin kasaan painumisen
 • Kumitiivisteet tiivistävät paremmin kuin huonolaatuisimmissa suodattimissa käytetyt muovitiivisteet
John Deere -ilmansuodattimet

John Deere -ilmansuodattimet

John Deeren ilmansuodattimet ovat niin ikään huippulaatuisia ja estävät saasteiden pääsyn moottoriisi. Ne vähentävän moottorin kulumista poistamalla pölyn, lian ja muut saasteet ilmasta. Ne ovat erittäin tehokkaita hiukkaspyydyksiä.

Käyttöedut

 • Tasaiset laskokset ja uudenlainen suodatusmateriaali takaavat tehokkuuden ja pitkät huoltovälit
 • Ilma virtaa asianmukaisesti ja lähes rajoituksessa suodattimen vangitessa enemmän saasteita kuin johtavat kilpailevat ilmansuodattimet
 • Tiivis tiiviste estää saasteiden pääsyn suodattimen läpi