Alkuperäiset John Deere -suodattimet

Sopii täydellisesti

Oikeilla suutinvalinnoilla varmistat parhaan ruiskutustuloksen. Päivitä suuttimet vastaamaan tarpeitasi ja parannat työtehokkuutta ja tuottavuuttasi merkittävästi. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse aina olosuhteisiin sopiva suutin. - Täydellisellä tuotteella varmistat parhaan lopputuloksen!

suodattimet

John Deere -hydrauliikkasuodattimet

Käyttämällä alkuperäisiä suodattimiamme varmistat, että hydrauliikkajärjestelmä toimii täydellä teholla ja suojelet samalla myös muita elintärkeitä komponentteja - suodattimet poistavat epäpuhtauksia, ja ehkäisevät niitä vahingoittamasta laitteistoa.

Muissa suodattimissa saattaa olla vain kaksi kuumaliimasaumaa. John Deeren hydrauliikkasuodatinten suodatinlamellien tasaiset välit on varmistettu viidellä kuumaliimasaumalla. Näin voimme olla varmoja, että suodatin toimii täydellä kapasiteetilla!

John Deeren ohjaamon ilmansuodattimet

John Deeren ohjaamon ilmansuodattimet

Pidä epäpuhtaudet poissa ohjaamostasi ja jatka työskentelyä turvallisesti, milloin ja missä tahansa.

John Deeren ilmansuodattimet on suunniteltu erilaisiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi Carbon Filter Plus:n kolme suojaavaa kerrosta poistaa yli 95 % epäpuhtauksista ja allergeeneista. Erittäin tehokas partikkelisuodatin pysäyttää lähes 100% pölystä, liasta ja siitepölystä, sekä suojaa haitallisilta PM2.5-saasteilta. Aktiivihiilikerros suodattaa pois hajut sekä neutralisoi haitalliset kaasut ja vähentää bakteerien, sekä homeen kasvua.

öljynsuodattimet

John Deere -öljynsuodattimet

Likainen öljy vaikuttaa moottorin suorituskykyyn negatiivisesti. Moottori joutuu työskentelemään ankarammin ja käyttää samanaikaisesti enemmän polttoainetta. Oikealla huoltovälillä varmistat, että koneesi toimii oikein ja tehokkaasti.

John Deeren laadukkaat öljynsuodattimet keräävät pienimmätkin hiukkaset, jotka pienimmillään voivat olla vain viidesosan ihmisen hiuksen paksuudesta. Spiraalimainen ja puristettu keskiputki lisää lujuutta ja estää suodattimen painumisen kasaan. Kumitiivisteet tiivistävät paremmin, kuin esimerkiksi heikompilaatuisten suodattimien muovitiivisteet.

ilmansuodattimet

John Deeren moottorin ilmansuodattimet

Moottorin ilmansuodattimet ennaltaehkäisevät merkittävästi moottorin kulumista, poistamalla pölyn, lian ja muut saasteet.

John Deeren -ilmansuodatinten tasaiset laskokset takaavat korkeamman tehokkuuden ja pidemmät huoltovälit. Suodattimet rajoittavat ilmavirtaa minimaalisesti, mutta poistavat sitäkin enemmän epäpuhtauksia, kuin esimerkiksi markkinoilla kilpailevat suodattimet. Oikein huollettuna saat koneestasi kaiken tehon irti!

John Deere -polttoainesuodattimet

John Deere -polttoainesuodattimet

Vesi voi vaurioittaa vakavasti polttoainejärjestelmää!

Polttoainesuodattimet poistavat, mutta myös hylkivät vettä. Niiden tiukat taitokset ja tasaisesti jakautuvat suodatinmateriaali pysäyttävät veden ja pölyn ennen niiden pääsyä polttonestejärjestelmään. Pinnoitettu suodatinmateriaali hylkii samalla vettä ja estää sen imeytymisen polttoaineeseen Vaivaton tyhjennysventtiili helpottaa huoltoa.

Tiesitkö?
"Tukkeutuneet suodattimet voivat lisätä polttoaineenkulutusta yli 5 %".

John Deere Company
Seos sen sanoo!

Kokonaisuus ratkaisee!

Käyttämällä alkuperäisiä John Deere- suodattimia ja valitsemalla oikeat tuotteet tuellamme varmistat, että saat käyttöösi kaikki koneesi ominaisuudet ja mahdollistat työn sujuvuuden ilman turhia keskeytyksiä.

filters-image-en

Hengitystä helpottava ilmansuodatin

Poista yli 95 % epäpuhtauksista ja allergeeneista, jotka tekevät työpäivästäsi epämiellyttävän, kun leikkaat, paalaat tai puit.

Lisätietoja

filters-image-en

Samankaltaisia aiheita

click-and-collect

Click & Collect

Osien tilaaminen on helpompaa kuin koskaan ennen! Kaikki tarvitsemasi varaosat ovat vain yhden klikkauksen päässä.

John Deere -osakuvasto

John Deere -osakuvasto

Koe uusi helppokäyttöinen osakuvastomme verkossa.