SUUTIN

Golf- ja urheilukentät, ruiskulaitteet, lisälaitteet, suuttimet

 

 

UUSI John Deeren XC-nurmikkosuutin – läpimurto tasaisten alueiden hoidossa

John Deeren XC-nurmikkosuuttimet on suunniteltu golfkenttien ja puistonurmikkojen ruiskutuksen tuomiin haasteisiin – näillä suuttimilla ruiskutus on kattavampaa ja tehokkaampaa.

Golf- ja urheilukentät, ruiskulaitteet, lisälaitteet, suuttimet, XC-nurmikkonokka

John Deere, XC-nurmikkonokkamallista

Tarjoamme kolmenkokoisia suuttimia, 025, 04 ja 08. Vesimäärät ovat välillä 200 ja 1000 litraa/hehtaari ja ruiskutusnopeudet 3 - 7 km/h.
Kokoja 025 ja 04 suositellaan käytettäväksi lehti- ja sienimyrkyille; kasvimyrkyille ja kasvunsäätelijäaineille, kun taas suutinta 08 suositellaan myrkyille, jotka on tarkoitetta maaperään ja kasteluaineille.

Golf- ja urheilukentät, ruiskulaitteet, lisälaitteet, suutin, pienempi voima, kenttä, golfkenttä

Vähäisempi pois valuminen

Vähennä pois valumisen riskiä huomattavasti ja paranna aineen pysymistä lehden päällä John Deeren XC-suutinten ilmainduktiotekniikan avulla. Jokainen ruiskutustehtävä suoritetaan parhaalla mahdollisella tavalla samalla, kun pisaran koko pysyy yhtenäisenä: suuttimemme tuottavat enemmän pisaroita millilitraa kohden kuin muut pois valumista vähentävät suuttimen.

 

Verrattuna tavallisiin suuttimiin, joiden pisaroista 14 % “valuu pois”, meidän suuttimemme pois valuvien pisaroiden osuus on vain 3 %. Tämä tarkoittaa, että suurin osa ruiskutettavasta aineesta osuu kohteeseensa eikä valu ympäristöön.

Golf- ja urheilukentät, ruiskulaitteet, lisälaitteet, suutin, upouusi design, ominaisuudet, kenttä, golfkenttä

Upouudet rakenneominaisuudet

Upouusi suutinrakenteemme on aukkomuotoinen, jolloin suuttimen ruiskutuskorkeudesta riippumatta ruiskutustulos on ennen näkemättömän yhtenäinen. Ruiskutustulokset kumpuilevassa maastossa eivät koskaan ole olleet näin tasaiset.

 

Optimaalinen pisaroiden jakautuminen ja koko kaikissa maastoissa koko työskentelyalueella. Kuviointitesti näyttää, että tavallisten suutinten suihkun jakautuminen alueella saattaa vaihdella jopa 25 % 30 senttimetrillä. XC-suutinten kohdalla ruiskutus on tasaista ja poikkeama vain 3 %.

Golf- ja urheilukentät, ruiskulaitteet, lisälaitteet, suutin, ruiskutuskuvio, kenttä, golfkenttä

Ruiskutuskuvio

Joskus näennäisen pieni säätö tekee suuren eron: Ruiskulaitteen eteenpäin liikkumisen kompensoimiseksi olemme suunnitelleet suuttimemme niin, että ne tuottavat huolellisesti lasketun ruiskutuskuvion. Tulokset todistavat, että suunnittelu on onnistunut: suuttimista tuleva ruiskutuskuvio kattaa koko lehden alueen ja parantaa merkittäväsi aineen pysymistä kussakin lehdessä.

 

Samankaltaiset aiheet