Kärkiohjaus 1910G-kuormatraktoriin   8.11.2016

Älykäs puomin kärkiohjaus on nyt saatavana John Deere 1910G-kuormatraktoriin.

Kuormakoneteknologian uusin merkkipaalu, John Deere'n älykäs puomin kärkiohjaus on saanut erinomaisen vastaanoton metsäkoneyrittäjiltä. Kärkiohjauksella varustettu kuormain on nopea, helppokäyttöinen ja tarkka. Kärkiohjaus on nyt saatavana myös mallistomme suurimman, John Deere 1910G –kuormatraktorin tehokkaaseen CF8-puomiin. Vuonna 2013 esitelty kärkiohjaus on toistaiseksi ollut saatavana pienten ja keskisuurten John Deere 1010E-, 1110E-, 1210E- ja 1510E-kuormatraktoreiden CF5-, CF7- ja CF7S-puomeihin. Yli 80 % Pohjoismaihin toimitetuista kuormatraktoreista on varustettu uudella kärkiohjaustoiminnolla.

Kärkiohjauksen ansiosta kuljettajan ei enää tarvitse ohjata puomin yksittäisten nivelten liikkeitä erikseen. Kuljettaja ohjaa ainoastaan puomin kärkeä ja älykäs kärkiohjaus sovittaa puomiston liikkeet automaattisesti kouran sijainnin mukaan. Tuottavuus lisääntyy merkittävästi ja samalla kuormien määrä työvuoroa kohden nousee. Kärkiohjaus lisää tehokkuutta ja samalla parantaa mukavuutta.

Sähköiset päätyvaimennukset sylintereissä lisäävät kuljettajan työmukavuutta ja parantavat puomin kestävyyttä. Sylinterien liikkeet ääriasennoissa vaimentuvat ja päätyasentojen iskumaiset kuormitukset on estetty, jolloin kuormaamisesta tulee huomattavasti sujuvampaa. Valmiiksi ohjelmoitu kuormanpurkutila helpottaa ja nopeuttaa kuljettajan työtä. Kuormanpurkutilassa nosturin sekä pääpuomin voimakkaita nosto- ja taittoliikkeitä käytetään enemmän. Kuormanpurkutoiminto vähentää puomiin kohdistuvaa rasitusta ja pidentää puomin käyttöikää.

IBC 2.0 parantaa tarkkuutta pitkillä ulottumilla

Äskettäin esitelty IBC 2.0 parantaa kouran tarkkuutta varsinkin pitkillä ulottumilla. Tämä versiopäivitys on saatavana kaikkiin kärkiohjauksella varustettuihin kuormatraktoreihin.

Älykäs kärkiohjaus on innovaatio, joka tekee puomin ohjaamisesta nopeaa, helppoa ja tarkkaa. Puomin kärkiohjauksen avulla uuden kuljettajan työskentely kuormakoneella on jopa 15 % nopeampaa. Lisäksi kärkiohjaus kasvattaa tuottavuutta jopa kuorman verran päivässä. Älykäs puomin kärkiohjausjärjestelmä on saatavana ainoastaan John Deere -kuormatraktoreihin.  

 

Mediayhteydet:
Elina Suuriniemi
John Deere Forestry Oy
0400 466 476
SuuriniemiElina@JohnDeere.com