PÄÄHANKKIJA 2017   27.9.2017

VUODEN PÄÄHANKKIJA 2017 -PALKINTO JOHN DEERE FORESTRY OY:LLE

Kuvassa Tarmo Rautiainen (vas) ja Timo Ylänen

John Deere Forestry Oy on valittu Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Vuoden 2017 Päähankkija -palkinnon saajaksi. Vuodesta 1987 lähtien jaetulla tunnustuksella halutaan edistää suomalaisen valmistavan teollisuuden kilpailukykyä ja verkostoitumista. Palkinto jaettiin Alihankinta 2017 -messujen avajaisissa Tampereella 26.9.2017.

John Deere Forestry Oy on valmistanut metsäkoneita Joensuussa vuodesta 1972 lähtien. Aiemmin Timberjack-nimellä toiminut yritys tuli vuonna 2000 osaksi kansainvälistä Deere & Company –yhtiötä. Koneiden tuotekehitys on Tampereella, ja yli 90 % John Deere'n pyöräalustaisista harvestereista ja kuormatraktoreista menee vientiin.

Suomalainen metsäkoneosaaminen, innovatiiviset tuotteet sekä asiakasta lähellä oleva palvelu ovat luoneet satoja työpaikkoja Suomeen ja yhtiölle menestystä kansainvälisillä markkinoilla. Yli 50 % tehtaan suorista hankinnoista tulee suomalaisilta toimittajilta, ja oma osavalmistus mukaan lukien John Deere -metsäkoneiden kotimaisuusaste on 80 %. Oman henkilöstön lisäksi yritys työllistää alihankkijoita niin Joensuun tehtaan ympärille kasvaneessa toimittajapuistossa kuin myös muualla Suomessa.

Palkinnon vastaanottivat toimitusjohtaja Timo Ylänen ja hankintajohtaja Tarmo Rautiainen.

Lisätietoja antaa:

Elina Suuriniemi
John Deere Forestry Oy
Puh. 0400 466 476
SuuriniemiElina@JohnDeere.com