hologrammi tiehöylästä, jossa on työilmoitukset

Parempi tapa harjoittaa liiketoimintaa

Vuoden 2020 kestävän kehityksen raportti

Vuoden 2020 tilikauden kestävän kehityksen raportti

Vuonna 2020 käynnistimme älykkään teollisuuden toimintamallin tarkoituksenamme tehdä yrityksestämme tehokkaampi, valppaampi ja kilpailukykyisempi. Tämän mallin avulla tuomme asiakkaillemme uutta taloudellista arvoa, jotta heistä tulee tuottavampia ja ympäristöä säästävämpiä. Teemme tämän mullistamalla maatalouden ja rakennusalan ottamalla nopeasti käyttöön uudet teknologiat ja palvelut.

Lue kestävän kehityksen raportti Yhdysvaltain verkkosivustoltamme>

Kestävän kehityksen tavoitteet

Luomme ympäristöä säästävämpiä tuloksia asiakkaillemme, työntekijöillemme, jälleenmyyjillemme, sidosryhmillemme ja yhteisöille, joita palvelemme.

 • Oranssi kolmio, jossa on suojakypärää ja -laseja käyttävä henkilö

  Työturvallisuus

 • Vihreän ja keltaisen sävyinen kuva, jossa telaketjulaitteen telan tilalla on kierrätyskolmio.

  Tuotteiden kestävä kehitys

 • Kuva tuulimyllystä, keltaiset tuulen ja auringon symbolit

  Kestävää energiankäyttöä

 • Harmaa vesipisara, jonka nuoli osoittaa aaltosymboliin ja kuvaa näin veden kestävän kehityksen mukaista uudelleenkäyttöä

  Veden vastuullinen käyttö

 • Kierrätyslogo, jonka kolme nuolta osoittavat rakennuksiin

  Kierrätyksen lisääminen

Teemme hyvää

John Deerellä meitä ohjaavat uudelleen keksitty toimintamalli ja uudelleen elävöitetty tärkeä tavoite, joten yhteiskuntavastuusta tulee yhä vahvempi ja sitoutuminen on rohkeaa. Työntekijämme – yhtiömme ydin – tekevät hyvää tavoitteenaan vaikuttaa omissa yhteisöissään sekä ympäri maailmaa sijaitsevissa yhteisöissä.

Lue yhteiskuntavastuun voimasta Yhdysvaltain verkkosivustoltamme>

Ympäristö

John Deerellä uusien teknologioiden kehitys lupaa ympäristövaikutuksen vähentämistä samalla, kun asiakkaidemme tehokkuus ja tuottavuus lisääntyy.

Suunnittelu ympäristölle >

Sosiaalinen

Monipuoliset tiimit keksivät parempia ideoita ja tekevät parempia päätöksiä, mikä auttaa meitä rakentamaan innovatiivisempia tuotteita ja toteuttamaan uutta tärkeää tavoitettamme.

Innovaattorien kulttuuri >

kukka-animaatio

Hallinto

Rehellisyys, laatu, sitoutuminen ja innovaatio ovat perusarvoja, joiden perusteella työntekijämme, sidosryhmämme ja toimittajamme harjoittavat liiketoimintaa.

Yrityshallinto >

Yrityskäytännöt >