Työpaikat John Deerellä

Metsäkone työssä

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee metsäkoneiden tuotekehitys ja Euroopan markkinointikeskus. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuun tehtaallamme. Yhtiö työllistää Suomessa noin 750 työntekijää. 

Investoimme henkilöstömme osaamiseen, sekä uuden teknologian kehittämiseen. Tarjoamme uran kansainvälisessä työyhteisössä, kilpailukykyisen palkan ja vanhan ja maineikkaan yrityksen edut.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia. 

Joensuun tehtaan työntekijäpaikat julkaistaan tällä sivulla, ja toimihenkilöpaikat löytyvät  työnhakusivustoltamme

Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivaa työpaikkaa, tilaa työpaikkavahti sinua kiinnostavista avautuvista työpaikoista sähköpostiisi. 

Työpaikat John Deerellä

Toimihenkilötyöpaikat John Deerellä

Työnhakusivustollamme julkaistaan kaikki John Deerellä avoinna olevat työpaikat maailmanlaajuisesti.  

Kysymyksiä työpaikkojen hakemisesta

Näytä kaikkiSulje kaikki

Mistä löydän avoimet toimihenkilöpaikat?

Alla olevan linkin avulla pääset Avoimet työpaikat -sivustolle. Voit asettaa siellä myös työpaikkavahdin, jolloin saat tiedon yrityksessämme avoimeksi tulleista sinua kiinnostavista työpaikoista.

Kaikki avoimet työpaikat

Mistä löydän Joensuun tehtaan avoimet työpaikat?

Joensuun tehtaan avoimet työntekijäpaikat julkaistaan tällä sivulla. Niihin jätetään hakemus suoraan sähköpostilla.

Mistä löydän muiden maiden avoimet työpaikat?

John Deere'n yhtiöissä eri puolilla maailmaa avoimena olevia paikkoja voit selata esimerkiksi klikkaamalla työpaikkasivuston oikeassa yläkulmassa olevaa linkkiä Työpaikkakartta, tai vaihtamalla haluamasi kielen Kieli-kentän alasvetovalikosta sivun yläreunasta.

Työpaikkasivustolle

Voinko jättää avoimen hakemuksen?

Jos et löytänyt mieleistäsi avointa tehtävää, jätä avoin hakemus osoitteessa rekrytointi@johndeere.com

Voit myös asettaa työpaikkavahdin, niin saat heti tiedon yrityksessämme avoimeksi tulleista sinua kiinnostavista työpaikoista.

Aseta työpaikkavahti

Harjoittelu ja opinnäytetyöt

Kiinnostaako työharjoittelu metsäkoneiden parissa tai opinnäytetyön tekeminen John Deerelle? Lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@johndeere.com ja kerro suunnitelmistasi, niin katsotaan yhdessä löytyykö meiltä sinulle sopivaa harjoittelupaikkaa tai aihetta opinnäytetyöhön.

KESÄTÖITÄ TARJOLLA