Nimitysuutinen   10.8.2020

Timo Ylänen Deere & Company -konsernin metsäkoneliiketoiminnan johtajaksi

John Deere Forestry Oy:n toimitusjohtaja Timo Ylänen on nimitetty Deere & Company -konsernin metsäkoneliiketoiminnan johtajaksi.

Timo YlänenUudessa tehtävässään Ylänen vastaa sekä katkotun puutavaralajimenetelmän että kokopuumenetelmän koneiden liiketoiminnasta maailmanlaajuisesti ja siirtyy johtoryhmän jäseneksi maanrakennus- ja metsäkonedivisioonaan.

Kesäkuussa 2020 Deere julkisti uuden Smart Industrial -toimintamallin, joka kohdistuu tuotantojärjestelmien, teknologiaratkaisujen sekä tuotteiden koko elinkaarta tukevien järjestelmien kehittämiseen. Uusi toimintamalli on suunniteltu tuottamaan selvää lisäarvoa asiakkaille sekä tukemaan asiakasyritysten kannattavuutta. Toimintamallin mukaisesti tuotekehitykseen suunnatut määrärahat tullaan allokoimaan lupaavimpaan, kannattavaan ja asiakkaalle selvää lisäarvoa tuottavaan teknologiaan. Tarkoituksena on integroida älykkäät teknologiainnovaatiot olemassa olevaan valmistukseen. Myös organisaatiorakenteita uudistetaan tukemaan uutta toimintamallia.

Uudessa tehtävässään Ylänen vastaa sekä katkotun puutavaralajimenetelmän että kokopuumenetelmän koneiden liiketoiminnasta maailmanlaajuisesti ja siirtyy johtoryhmän jäseneksi maanrakennus- ja metsäkonedivisioonaan. Hän raportoi maanrakennus- ja metsäkonedivisioonaan pääjohtaja John Stonelle.

Timo Yläsen vahva myynti- ja markkinointiosaaminen, metsäteollisuuden globaali asiantuntemus sekä vakaa liiketoimintaosaaminen ovat vahvana pohjana uuteen tehtävään. Yläsen toimipaikka on Tampere.

Timo Ylänen


John Deere Forestry Oy:n talousjohtaja Tarja Tuomela on nimitetty vastaamaan Deere & Company -konsernin metsäkoneliiketoiminnan taloushallinnosta globaalisti.

Tuomelan toimipaikka on Tampere.

 

 

 

 

 

Lisätietoja:
Elina Suuriniemi
Communications Specialist
John Deere Forestry Oy
Puh. 0400 466476
SuuriniemiElina@JohnDeere.com


John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee metsäkoneiden tuotekehityskeskus ja Euroopan markkinointikeskus. Yhtiö työllistää Suomessa noin 800 työntekijää. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa. Lisätietoja osoitteessa www.JohnDeere.fi.
Deere & Company (NYSE: DE) on maailman johtava kehittyneiden tuotteiden ja palveluiden tarjoaja. Yritys on sitoutunut edistämään asiakkaidensa menestystä maahan liittyvissä töissä - maanviljelyksessä, sadonkorjuussa, maanmuokkauksessa, maanparannuksessa ja maanrakennuksessa - sekä auttamaan heitä vastaamaan jatkuvasti kasvaviin ruuan, polttoaineen, rakentamisen ja infrastruktuurin tarpeisiin. Innovatiivisten ja korkealaatuisten John Deere -tuotteiden perustana on jo vuodesta 1837 ollut luotettavuuden ja rehellisyyden perinne.