Lehdistötiedote   15.5.2020

UUSI H219 HARVESTERIPÄÄ ISOILLE HARVESTEREILLE JA SUURILLE RUNGOILLE

John Deere H219 -harvesteripää

H219 on isoille harvestereille ja suurille rungoille sopiva harvesteripää. Kaksirullaisessa H219 harvesteripäässä on kaksivaihteiset syöttömoottorit. Sen syöttöteho ja -nopeus säätyvät automaattisesti sen mukaan, käsitelläänkö paksuja vai ohuita runkoja. Karsintatulos on erinomainen rungon paksuudesta riippumatta. Pitkien karsintaterien ja syöttörullien suuren avauman ansiosta ote kaadettavasta rungosta on erinomainen. Kahden syöttörullan ja karsintaterien yhteistoiminnan ansiosta sekä suorien että mutkaisten runkojen käsittely on sujuvaa.

Syöttömoottoreiden letkujen parempi reititys ja letkujen suojukset lisäävät letkujen kestävyyttä. Syöttömoottorin letkuliitokset venttiilisuojan ulkopuolella mahdollistavat helpon letkujen vaihdon ja uusi saranoitu venttiilin suoja parantaa huollettavuutta.

Pituusmittalaitteen huollettavuutta on parannettu ja laitteen ympäristö on paremmin suojattu. Pituusmittalaitteen komponenttien rakennetta ja lujuutta on parannettu mahdollistaen tarvittava mittarullan painatusvoiman käyttö kaikilla puulajeilla. Paksukaarnaisille puille on kehitetty uusi mittapyörä optio.

TimberMatic-ohjausjärjestelmän ansiosta mittaustarkkuus on erinomainen. Pituusmittauksen nollaus pöllin tyven automaattisesti tunnistavan Find End -anturin avulla helpottaa ja nopeuttaa puun prosessointia. Lisävarusteena saatava uudistettu latvasaha lisää korjuun tuottavuutta lehtimetsissä.

John Deere H219 on tehokas harvesteripää suurille pyörä- ja tela-alustaisille harvestereille. Lisäksi H219 harvesteripää soveltuu erittäin hyvin suurien Eucalyptus-puiden kuorinta-applikaatioon.

  • Suurin katkaisuhalkaisija 750 mm
  • Syöttövoima 37.7 / 28.1 kN
  • Suurin syöttönopeus 4.5–6.0 m/s
  • Paino ilman rotaattoria ja linkkiä 1930 kg

Uudet SuperCut 100S -sahalaitteet kaikkiin John Deere -harvesteripäihin

Kevään 2020 aikana kaikkiin John Deere -harvesteripäihin vaihtuu uusi SuperCut 100S -sahalaite. Sahalaitteen uuden sukupolven ketjunkiristinyksikkö, automaattinen ketjunkiristys ja mekaaninen laipan lukinta tekevät siitä entistäkin tehokkaamman ja käyttövarmemman. Parannettu ketjun vapautus helpottaa sahaketjun vaihtoa. Uusi sahalaite mahdollistaa myös laajemman valikoiman sahamoottorien sekä sahalaippojen osalta.

John Deere -harvesteripäät ovat tunnettuja tuottavuudestaan, luotettavuudestaan ja mittaustarkkuudestaan.

Tehokkaat John Deere -harvesteripäät ovat ensiluokkaisia työkaluja, jotka vastaavat alan tiukkoihin laatuvaatimuksiin kaikissa työskentelyolosuhteissa. Harvesteripäiden testaus kuuluu John Deeren tuotetestausprosessiin. Jokaista harvesteripäämallia on testattu kenttäolosuhteissa useiden tuhansien tuntien ajan ennen sarjatuotannon aloitusta.

John Deere -harvesteripäät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Lisätietoja antaa:

Elina Suuriniemi
John Deere Forestry Oy
Puh. 0400 466 476
SuuriniemiElina@JohnDeere.com

 

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee metsäkoneiden tuotekehityskeskus ja Euroopan markkinointikeskus. Yhtiö työllistää Suomessa noin 760 työntekijää. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa. Lisätietoja osoitteessa www.JohnDeere.fi

Deere & Company (NYSE: DE) on maailman johtava kehittyneiden tuotteiden ja palveluiden tarjoaja. Yritys on sitoutunut edistämään asiakkaidensa menestystä maahan liittyvissä töissä - maanviljelyksessä, sadonkorjuussa, maanmuokkauksessa, maanparannuksessa ja maanrakennuksessa - sekä auttamaan heitä vastaamaan jatkuvasti kasvaviin ruuan, polttoaineen, rakentamisen ja infrastruktuurin tarpeisiin.  Innovatiivisten ja korkealaatuisten John Deere -tuotteiden perustana on jo vuodesta 1837 ollut luotettavuuden ja rehellisyyden perinne.