Lehdistötiedote   29.4.2021

John Deere Forestry Oy investoi uuteen asiakaspalvelukeskukseen Rovaniemellä

Uusi asiakaspalvelukeskus kuuluu sarjaan investointeja, joilla John Deere Forestry Oy vahvistaa asiakastukea päämarkkinoillaan.

John Deere Forestry Oy rakennuttaa uuden asiakaspalvelukeskuksen Rovaniemelle. Rakennus valmistuu vuoden 2022 alkupuolella. Uusi asiakaspalvelukeskus tulee sijaitsemaan Energiakadulla, vain muutaman kilometrin päässä nykyisestä toimipisteestä Kemin suuntaan.

Nykyisen Rovaniemen toimipisteen kaikki toiminnot tulevat siirtymään uuteen rakennukseen . Rovaniemen uusi asiakaspalvelukeskus tulee olemaan kooltaan yli 1.400 m2. Rakennukseen tulee neljän koneen korjaamohalli sekä erillinen etälukituksella toimiva pesuhalli, jonne asiakas voi tuoda koneen oman aikataulunsa mukaan. Lisäksi tiloihin tulee varaosa- ja tarvikemyymälä, varaosavarasto sekä neuvottelu- ja koulutustilat ja henkilöstön sosiaalitilat. 10.000 m² tontilla on hyvin tilaa kylmävarastolle, uusille ja käytetyille sekä huoltoon tuleville koneille.

”Olemme johdonmukaisesti investoineet asiakastuen parantamiseen Suomessa. Viime vuonna valmistui uusi asiakaspalvelukeskus Laukaaseen ja nyt investoimme Rovaniemelle. Näemme Pohjois-Suomen erittäin merkittävänä alueena puunkorjuussa”, kertoo Suomen aluejohtaja Mika Hannonen.

”Uusi asiakaspalvelukeskus tulee lisäämään huoltokapasiteettia ja vahvistamaan varaosasaatavuutta isomman paikallisen varaston myötä”, toteaa jälkimarkkinointipäällikkö Mikko Borgström. Uuden rakennuksen suunnittelussa on otettu huomioon asiakkaiden toiveet ja Pohjois-Suomen erityisvaatimukset. ”Työturvallisuus, -ergonomia ja viihtyvyyteen panostaminen ovat olleet tärkeitä tekijöitä investointia suunniteltaessa”, Borgström jatkaa.

Lisätietoja antaa:

Elina Suuriniemi
Tiedottaja
John Deere Forestry Oy
Puh. 0400 466 476
SuuriniemiElina@JohnDeere.com

 

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee metsäkoneiden tuotekehityskeskus ja Euroopan markkinointikeskus. Yhtiö työllistää Suomessa noin 700 työntekijää. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa. Lisätietoja osoitteessa www.JohnDeere.fi

Deere & Company (www.JohnDeere.com) on maailman johtava kehittyneiden tuotteiden, teknologian ja palveluiden tarjoaja niille, joiden työ edistää maanviljelystä ja maanrakennusta – asiakkaat, jotka korjaavat satoa tai muokkaavat, rikastavat ja rakentavat maata maailman lisääntyvän ruuan, polttoaineen, rakentamisen ja infrastruktuurin tarpeiden täyttämiseksi.