Lehdistötiedote   2.6.2022

MOVITER EQUIPAMENTOS S.A. –
John Deere Forestryn uusi jälleenmyyjä Portugalissa

Uusi jälleenmyyjä Moviter Equipamentos S.A on jo aikaisemmin toiminut John Deere -maanrakennuskoneiden sekä Wirtgen- ja Waratah -tuotteiden jakelijana.

John Deere Forestry vahvistaa jatkuvasti asiakaspalveluaan ja myyntiään ammattilaisen ja asiakaslähtöisen jälleenmyyjäverkoston avulla. Tiiviissä yhteistyössä John Deere Forestryn kanssa jälleenmyyjäverkosto parantaa John Deeren metsäkoneiden osuutta markkinoilla. 

Moviter Equipamentos S.A., jonka pääkonttori sijaitsee Leiriassa, Portugalin länsirannikolla, on tunnettu John Deeren maanrakennuskoneiden, Waratah- ja Wirtgen -tuotteiden jälleenmyyjä. Yritys on tunnettu laadukkaasta asiakaspalvelusta ja teknisestä tuesta asiakkaiden keskuudessa. Moviter Equipamentos S.A. palvelee 1.6.2022 alkaen myös John Deeren metsäkoneasiakkaita Portugalissa.

Sami Kulmala (vas) ja Arnaldo Sapinho, Moviter Equipamentos S.A.Moviter Equipamentos S.A:lla on viisi myynti- ja huoltopistettä eri puolilla Portugalia (Leiria, Lissabon, Porto, Évora ja Funchal) ja kokemusta myös toiminnasta Afrikassa. ”Asiakasläheisyys on yrityksellemme tärkeää. Pitkäaikainen kokemuksemme John Deere -maanrakennuskoneista ja Wirtgen Groupin jälleenmyyjänä toimimisesta antaa meille hyvän pohjan edustaa John Deere -metsäkoneita Portugalissa. Jotta voimme palvella asiakkaitamme paremmin, haluamme työskennellä parhaiden tuotemerkkien kanssa ja kehittää jatkuvasti palveluitamme ja teknistä asiakastukeamme, sanoo Moviter Equipamentos S.A.:n toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen Arnaldo Sapinho (kuvassa oikealla).

”Moviter Equipamentos S.A:lla on vahva vuosikymmenien kokemus asiakaspalvelusta raskaskonealalta ja koulutettu tekninen henkilöstö. Se on hyvässä asemassa markkinalla ja valmis tukemaan metsäkonealan asiakkaita Portugalissa”, sanoo Sami Kulmala, John Deere Forestry, jälleenmyynnistä ja jakelukanavasta vastaava päällikkö (kuvassa vasemmalla).

Moviter Equipamentos S.A.

Moviter palvelukeskus Leiria, Portugali

Lisätietoja antaa:

Elina Suuriniemi
Tiedottaja
John Deere Forestry Oy
Puh. 0400 466 476
SuuriniemiElina@JohnDeere.com

 

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee metsäkoneiden tuotekehityskeskus ja Euroopan markkinointikeskus. Yhtiö työllistää Suomessa noin 700 työntekijää. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa. Lisätietoja osoitteessa www.JohnDeere.fi

Deere & Company (www.JohnDeere.com) on maailman johtava kehittyneiden tuotteiden, teknologian ja palveluiden tarjoaja niille, joiden työ edistää maanviljelystä ja maanrakennusta – asiakkaat, jotka korjaavat satoa tai muokkaavat, rikastavat ja rakentavat maata maailman lisääntyvän ruuan, polttoaineen, rakentamisen ja infrastruktuurin tarpeiden täyttämiseksi.