Lehdistötiedote   1. kesäkuuta 2022

AutoTrac TIM -aktivointi

AutoTracin käyttö monimerkkikalustossa helpottuu

AutoTrac TIM -aktivointi

Uusi AutoTracTM TIM on täysin integroitu täydentävä tuote.

Viljelijät ja urakoitsijat, joilla on kalustossa eri traktorimerkkejä, voivat nyt käyttää John Deeren 4. sukupolven yleisnäytöillä AutoTracTM TIM (Tractor-Implement-Management) -aktivointia. Tunnettua ajolinjan AutoTracTM-ohjausjärjestelmää voidaan käyttää kaikissa traktoreissa, joissa on AEF:n (Agricultural Electronics Foundation) sertifioima ajolinjan TIM-ohjauskyky. AutoTracTM Universal 300 ja Reichhardt GREEN FIT ovat nykyisiä hyvin tunnettuja koneiden ajolinjan ohjauksen ratkaisuja. Uusi AutoTracTM TIM on täysin integroitu täydentävä tuote. Tuotteen tärkeä etu on, että muita ohjauspyörän tai ohjausyksikön komponentteja ei tarvita.

Tämä on yksinkertainen ratkaisu viljelijöille ja urakoitsijoille, jotka haluavat käyttää yleistä ajolinjan ohjausjärjestelmää monimerkkikalustossa. AutoTracTM TIM:n käyttämiseksi tarvitaan AEF-sertifioitu 4. sukupolven näyttö (4240 tai 4640) sekä AutoTracTM -aktivointi ja StarFireTM 6000- tai 7000-vastaanotin.

Yhä useammat valmistajat asentavat traktoreihinsa AEF TIM -rajapinnan. John Deeren traktorien ohjausjärjestelmää voidaan käyttää ISOBUS-väylän kautta muiden valmistajien AEF TIM -sertifioitujen koneiden kanssa. Tarkempia tietoja John Deere AutoTracTM TIM:n sopivuudesta koneeseen on osoitteessa AEF-tietokanta.

Järjestelmää voidaan täydentää seuraavasti heti, kun AutoTracTM TIM on käytössä: Jos koneessa on (merkistä riippumatta) JDLinkTM-modeemi, tietoja voidaan vaihtaa langattomasti ja maksuttomasti John Deere Operations CenterinTM kanssa. Työn vaiheet voidaan suunnitella, valvoa ja analysoida samassa verkkoportaalissa. Asiakkaat voivat myös käyttää täsmäviljelytoimintoja, esimerkiksi laatia levityskarttoja. Ne voidaan lähettää John Deere AutoSetupin välityksellä suoraan pellolla työskenteleville traktoreille.

John Deere osoittaa AutoTracTM TIM -aktivoinnilla, että avoimuus muita valmistajia kohtaan on edelleen tärkeää. Yhtiö tarjoaa tällä tavoin monimerkkikaluston omistajalle mahdollisuuden ottaa John Deeren maatalousratkaisuja helposti käyttöön.