Lehdistötiedote   23.11.2022

JOHN DEERE FORESTRY OY VAHVASTI MUKANA MYÖS TALVIURHEILUSSA

Uusia yhteistyökumppaneita ovat ampumahiihtäjä Tero Seppälä ja yhdistetyn urheilija Perttu Reponen.

 

Uusia yhteistyökumppaneita ovat ampumahiihtäjä Tero Seppälä ja yhdistetyn urheilija Perttu Reponen.

Suomen ampumahiihdon edustusjoukkueeseen kuuluva 26-vuotias Tero Seppälä sijoittui viime kauden maailmancupin kokonaispisteissä 12:nneksi. Parhaimmillaan hänen sijoituksensa henkilökohtaisilla matkoilla oli viides. Seppälä edusti Suomea myös Pekingin olympialaisissa. Ampumahiihdon maailmancup käynnistyy marraskuun lopussa Kontiolahdelta.

20-vuotias yhdistetyn urheilija Perttu Reponen on edustanut Suomea nuorten arvokilpailuissa saavuttaen yhdistetyn normaalimäen olympiahopeaa Lausannen talviolympialaisissa vuonna 2020 sekä MM-hopeaa Puolan Zakopanessa vuonna 2022. Reponen edusti Suomea myös Pekingin olympialaisissa. Tulevalla kaudella Reponen nähdään miesten yhdistetyn maailmancupissa. Kausi käynnistyy marraskuussa.

”Uudet kumppanuutemme suosituissa talvilajeissa tarjoavat elämyksiä ja jännitystä kotikatsomoihin. On hienoa olla tukemassa nuoria lupaavia urheilijoita matkalla menestykseen”, kertoo John Deere Forestry Oy:n markkinointiviestintäpäällikkö Anne Kastarinen.

John Deere Forestry Oy on valmistanut metsäkoneita Joensuussa vuodesta 1972 lähtien. Yli 90 % tuotannosta menee vientiin. Yhtiöllä on Suomessa noin 700 työntekijää. Metsäkoneiden tuotekehitys on Tampereella.

Lisätietoa urheilijayhteistyöstämme sivustolta deere.fi/metsakoneet/sponsorointi

 

Lisätietoja antaa:

Elina Suuriniemi
Tiedottaja
John Deere Forestry Oy
Puh. 0400 466 476
SuuriniemiElina@JohnDeere.com

 

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee metsäkoneiden tuotekehityskeskus ja Euroopan markkinointikeskus. Yhtiö työllistää Suomessa noin 700 työntekijää. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa. Lisätietoja osoitteessa www.JohnDeere.fi

Deere & Company (www.JohnDeere.com) on maailman johtava kehittyneiden tuotteiden, teknologian ja palveluiden tarjoaja niille, joiden työ edistää maanviljelystä ja maanrakennusta – asiakkaat, jotka korjaavat satoa tai muokkaavat, rikastavat ja rakentavat maata maailman lisääntyvän ruuan, polttoaineen, rakentamisen ja infrastruktuurin tarpeiden täyttämiseksi.